E faʻapefea ona sailia le tuatusi imeli

Faatasi ai ma le Initaneti ma, aemaise lava, galuega meli, o loʻo i ai se pasene tele o tagata amata e lei mauaina muamua tuatusi Meli i luma atu. E tusa ai ma lenei tulaga, o le a matou faʻamatala atili i le autu o metotia, pe faʻapefea ona e iloa lau lava imeli, i le gasologa o lenei tusiga.

Matou te mauaina lau tuatusi imeli

Mo se amataga, e tatau ona e iloa e mafai ona e mauaina le tuatusi imeli e tusa lava pe o le a le auaunaga na faʻaaogaina i le taimi o le resitaraina e ala ile manatuaina o faʻamatalaga mai le "Faʻatasi". I le taimi lava e tasi, o le igoa atoa o le tautua, i le maea ai o le faailoga o le taifau, o loʻo aofia ai foi ile I-meli atoatoa.

Afai e te manaʻomia le suʻeina o le tuatusi mai le tala a se tasi tagata, ona pau lea o le auala mo oe o le ole atu i lē e ona. A le o lena, o lenei ituaiga o faʻamatalaga e puipuia e se maliega o tagata faʻatau ma e le mafai ona faʻaalia e ala i auaunaga.

Liliu sao i le aano o le fesili, e taua foi le faia o se maliega e mafai ai ona e mauaina le tuatusi o le fiafia mai lau teugatupe i ni auala eseese. Ae peitai, o le a avanoa i latou pe a maeʻa le faʻamaonia manuia i luga o le upega tafaʻilagi o le meli.

Afai e leai sou sao i lau meli, e mafai ona e siakia le upega tafaʻilagi o le komepiuta mo le teuina o faʻamatalaga e faʻaaoga ai se sailiga.

O le a tatou faʻapuupuu le faʻaalia pe faapefea ona faia lenei mea i luga o le Chrome.

  1. E ala atu i le lisi autu o le upega tafaʻilagi, tatala le vaega "Faʻatonu".
  2. Faʻasalalau i le itulau ma faʻasolo ma faʻalautele le lisi. "Faaopoopo".
  3. I poloka "Upu masini ma fomu" faʻaaoga le ki "Customize".
  4. I le itu taumatau i le pito i luga o le itulau i le fanua "Sailiiliga o Upu" Ulufale le igoa ole meli, e aofia ai le faʻailoga a le taifau.
  5. Toeitiiti lava o auaunaga imeli uma e maua ai le mafai e suia le igoa o le igoa autu i totonu o le teugatupe, o lea ia faaeteete.

  6. Mo le sili atu saʻo, e mafai ona e sailia meli e faʻaaoga le pusa o le pusa o se talosaga.
  7. O lenei ua tumau pea i totonu o le lisi ua tuʻuina atu e maua ai le E-Mail talafeagai ma faʻaaogaina mo lona faamoemoega faamoemoeina.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le upu faʻamaonia i totonu o le masini

I le tulaga o le i ai o le faatagaga i lau teugatupe, e mafai ona e faia ese, fausia i luga o foliga o galuega meli.

Meli Mail

O le uluai laupepa faafesootai faafesootai i Rusia e toetoe lava o taimi uma e faaali ai faamatalaga oe manaomia. E le gata i lea, e ui o le auaunaga e mafai ona galue e fai ma sui o le isi tagata faʻaaoga, o le uluai tuatusi meli o le a avanoa pea.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i le Yandex.Mail

  1. I luga o le itulau autu o le galuega meli mai Yandex, kiliki i luga o le ata o ata i le pito i luga taumatau.
  2. O le tulaga maualuga i le lisi o loʻo faʻaalia o loʻo nofoia e le laina ma le tuatusi o le Meli mai le tala na faʻaaogaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le saini ile Yandex

Afai e te mautinoa o le imeli na suia muamua, e mafai ona e vaʻai i le vaega faʻatasi ai ma meli meli mai Yandex.

  1. I le itu tauagavale o le ata na faʻaaogaina muamua, kiliki le ki ma le ata o le afi.
  2. Mai le poloka na tuʻuina atu ma mea o loʻo alu i le vaega "Faamatalaga Patino".
  3. I se lisi faapitoa "Ina ia auina mai tusi mai le tuatusi" E mafai ona e suʻeina le imeli faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le suia i le loto.

I le pito i luga, o le E-Mail malosi e faʻaalia pe a fatuina imeli.

  1. Alu i le itulau autu o lenei auaunaga meli ma kiliki le ki. "Tusi".
  2. I le pito i luga o le itulau e amata i se poloka poloka "Mai ia te ia" o faʻamaumauga o le a faʻaalia.

I lenei, faatasi ai ma le galuega meli mai Yandex, e mafai ona maeʻa, e pei ona mafai e le vaega talanoaina ona tuʻuina atu nai lo faʻamatalaga auiliili o tala, e aofia ai se tuatusi imeli.

Mail.ru

O le imeli email service Mail.ru e maua ai faʻamatalaga talafeagai i se sili atu avanoa tatala nai lo Yandex. O lenei vaega e mafua mai i le mea moni e faapea, o le teugatupe i lenei faiga e aunoa ma se fesoʻotaʻiga i 'auʻaunaga uma a tamaiti i le site o Meil.ru, ae le na o le pusameli.

  1. Alu i le lisi o feʻau i le meli Mail.ru ma i le tulimanu pito i luga taumatau maua le faʻamatalaga atoa o le faʻamatalaga na faʻaaogaina.
  2. Faʻafetai i lenei fesoʻotaʻiga, e mafai ona e tatalaina le lisi autu o lenei 'upega tafaʻilagi ma mai iina e aveese le tuatusi imeli o loʻo i lalo o le igoa o lē e ona.

I le faaopoopo atu i lenei metotia sili ona faafaigofie, e mafai e se tasi ona faagasolo i se auala e ese ai.

  1. I le faʻaaogaina o le lisi autu, tatala le vaega "Tusi".
  2. I le tulimanu pito i luga, saili ma kiliki le ki. "Tusi se tusi".
  3. I le itu taumatau o le potu faigaluega i le poloka "Ia" kiliki i luga o le sooga "Mai ia te ia".
  4. O lea o le a maua se laina fou i le pito i luga o le faʻailoga o le feʻau o le a faʻaalia ai lau imeli.
  5. Afai e tatau ai, e mafai ona e suia i le E-Mail a se isi tagata faʻaaoga, o lana teugatupe e fesoʻotaʻi ma oe.

E pei o faʻataʻitaʻiga, o lenei tulaga e le lelei ona faʻatinoina i lenei faiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona nonoa meli i se isi meli

I le faʻamaeʻaina o faʻasologa taʻitasi e pei lava ona faʻamatalaina, o le ae le faigata ona maua lau lava imeli imeli. Afai e le mafai ona faia se mea i lau mataupu, matou te fautua atu ia e faitauina le auiliiliga auiliili i luga o se autu talitutusa.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe afai e galo ia te oe le meli Mail.ru

Gmail

O se tasi o punaoa tele i luga o le Initaneti o Google, o loʻo i ai se 'auʻaunaga meli ole Gmail Gmail. I lenei tulaga, e mafai ona faigofie ona e mauaina au faamatalaga patino mai lau faʻamatalaga, talu mai le suiga i le pusa, o le faʻailoga o le download ma se saini e aliali i luga o le lau, o le tuatusi imeli o le imeli.

O le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻafouina se numera e le iʻu o taimi, e masani lava ona maua se lau faʻapipiʻi ma lau imeli faʻaalia i totonu o le polokalama.

Afai o oe mo nisi mafuaaga e le mafai ona faʻafouina le itulau o le pusameli, e mafai ona e faia se mea ese.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se faʻamatalaga Gmail

  1. Tatala le itulau Gmail, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tab Faletusi ma kiliki le ata o tala i le pito i luga taumatau o le faamalama o le sailiga.
  2. I le pepa na tuʻuina atu i le pito i luga i lalo o le igoa o le tagata faʻaaoga, o le atoaga lea o le tuatusi I-meli o lenei meli.

Ioe, pei o le tulaga o isi faiga, e mafai ona e faʻaaoga le faatonu o savali fou.

  1. I luga o le itulau autu meli i le autu autu o tafaoga i le itu tauagavale, kiliki le ki. "Tusi".
  2. O le taimi nei o le a faʻaalia le faamalama o le faʻasalalauga i le itu taumatau o le itulau, lea e te manaʻomia e faamasani ai oe i le laina "Mai le".
  3. Afai e talafeagai, afai ei ai se faʻamau, e mafai ona e suia le tagata na auina mai.

I le taimi nei, e mafai ona e faʻamaeʻaina se faʻamatalaga o le taualumaga mo le mauaina o se imeli imeli i Gmail, talu ai ua lava lenei mea e faʻaalia ai faamatalaga talafeagai.

Rambler

O le Rambler auaunaga e faʻaaogaina e se numera maualalo o tagata faʻaoga, o le mafuaʻaga lea e matua le masani ai le faʻapenaina ma le fuafuaina o tuatusi imeli. Afai oe auai i le numera o tagata e sili ona fiafia i le meli a Rambler, e mafai ona fuafua i le imeli imeli.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se tala i le meli a Rambler

  1. Faʻailoga i le meli meli i luga o le laupepa Rambler ma tatala le lisi autu o le pusa meli e ala i le kilikiina o le igoa o le tagata i le tulimanu taumatau o le mata.
  2. I le poloka o loʻo aliali mai, i le faʻaopoopoga i le ki e alu ese mai lau faʻamatalaga, o le a tuʻuina atu lau tuatusi imeli.
  3. Kiliki le ki "O loʻu Talaaga"ia tatalaina se tala patino i le polokalama Rambler.
  4. I totonu o poloka o loʻo tuʻuina i luga o le itulau, saili le vaega Tuatusi imeli.
  5. Lalo o le faʻamatalaga e faʻamatala ai le faamoemoega o lenei poloka o se lisi ma faʻamatalaga uma e fesoʻotaʻi atu i lau teugatupe.

O le mea autu, o se tulafono, o le uluai E-Mail i le lisi.

O le mamanu lata mai o le auaunaga a meli a Rambler i le asō e le mafai ai ona e vaai i le tuatusi a le faʻailoaina pe a fausiaina se savali fou, ona o loʻo faʻatinoina i isi auaunaga na muamua aʻafia. Ae ui i lea, e mafai lava ona e faʻaaogaina le meli meli e suʻe ai le E-Mail.

  1. Alu i le faila Faletusifaʻaaoga le lisi autu.
  2. Mai le lisi o savali na lafoina, filifili soo se mataitusi ma tatala i le matamataina o le faʻatulagaga.
  3. I le pito i luga o le itulau e tatala i lalo o le autu o le apili ma le tuatusi a le tagata lafo, e mafai ona e mauaina le E-Mail i lau teugatupe.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tusa ai ma le sailiga o faʻamatalaga i luga o se teugatupe, o le polokalama Rambler e leʻo ese mai i isi auaunaga talitutusa, ae o loʻo i ai pea ni mea taua.

Po o le a lava le auaunaga na faʻaaogaina, o le e ona le teugatupe, i soo se tulaga e le tatau ona i ai se faigata i le fuafuaina o lau imeli. I le taimi lava e tasi, o le mea e leaga ai, e leai se mea e mafai ona faia pe afai e le faʻatagaina oe i le meli ma o tuatusi e le i teuina muamua i totonu o le database o lau Initaneti.