Faʻafefea ona fai se laina i le Upu (2013, 2010, 2007)?

Lelei lelei

I le aʻoga laitiiti i lenei aso ou te fia faaali atu pe faapefea ona fai se laina i le Upu. I se tulaga aoao, o se fesili e masani ona masani ai e faigata ona tali, aua E le manino le laina ole fesili. O le mafuaaga lena ou te manao ai e faia ni auala se fa e fatu ai laina eseese.

Ma o lea, ia tatou amata ...

1 Metotia

Faapea ua e tusia nisi o tusitusiga ma e manaʻomia lou tusia o se laina sao i lalo ifo, o lona uiga. vase lalo. I totonu o le Upu, o loʻo i ai se mea faʻapitoa e faamamafa ai meafaigaluega mo lenei mea. Faʻamolemole filifili muamua le mea e manaʻomia, ona filifili lea o le faʻamaonia i le mataitusi "H" i luga o le meafaigaluega. Vaʻai ataata i lalo.

2 Metotia

I luga o le piano o loo i ai se faamau faapitoa - "faasee". O lea, afai e te uu i lalo le "Cntrl" ona kiliki ai lea o le "-" - o le a aliali mai se laina saʻo i totonu o le Upu, e pei o se faamamafa. Afai e te toe faia le taʻaloga i ni nai taimi - o le umi o le laina e mafai ona maua i le itulau atoa. Tagaʻii le ata oi lalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le laina na faʻaaogaina e faʻaoga ai le faʻaoga: "Cntrl" ma "-".

3 ala

O lenei metotia e aoga i na tulaga pe ae manaʻo e tusi se laina saʻo (ma e tusa lava pe atonu e le o se tasi) i luga o le pepa: i luga, i luga, i luga, i luga o se faʻamau, ma isi mea. ma filifili le "Fomu" faʻapipiʻi galuega. Ona faigofie lea ona kiliki i luga o le ata i se laina sao ma tuu i le mea sao, faatulaga ni mea se lua: o le amataga ma le faaiuga.

4 auala

I le lisi autū o loʻo i ai se isi faʻapitoa faapitoa e mafai ona faʻaaoga e fatu ai laina. Ina ia faia lenei mea, tuu le mala i le laina e te manaʻomia, ona filifili ai lea o le kuluma i le "Lisi" panel (o loʻo i totonu o le vaega "MAIN"). O le isi e tatau ona i ai sau laina saʻo i le laina o loʻo manaʻomia i luga o le lautele o le pepa.

Ioe o mea uma lena. Ou te talitonu o nei metotia e sili atu nai lo le fausia o soʻo se saʻo i au pepa. O mea lelei uma!