ATITOol 0.27

O le faʻafeiloaʻi ma le faʻaleleia lelei o le kata vitio a le komepiuta ma polokalame faʻapitoa e le o taimi uma e maua ai le mea e manaʻo ai pe leai foi le faʻamaoniga o le tele o faʻamaumauga a le kamupani. Filifiliga o se mea faigofie ma i le taimi lava e tasi o le aoga e le o se mea sili ona faigofie. E tele naua i latou i totonu o le fesoʻotaiga, ae le mafai e tagata uma ona suʻeina. ATITool o se faʻalavelave mo se tasi o avetaavale mataʻitusi Igilisi sili ona faigofie-e-aʻoaʻoina mai AMD.

Faʻasalalauga faʻamaonia ma le faʻafefe

O le matala ATITool autu ua vaevaeina i ni vaega se lua. O le muamua o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o se faʻatautaia o le faʻatautaia o faʻamatalaga. I le faʻaaogaina o ia mea, e mafai ona e fatuina ni fetuutuunaiga fou fou, ona faʻasaʻo ai lea, faʻatautaia muamua le gaosia ma tape mea e le manaʻomia.

O le vaega lona lua o le faamalama autu o loo faʻalogo ma filifili le taimi o le autu ma le manatua o le kata vitio. E mafai e palama ona filifili le tau aogā o le tagata e manaʻomia.

Pulea Keau Ui

I le lisi "Meatotino" E mafai ona e nonoa faʻamaufaʻailoga i vaega eseese: tali faʻafefe, gamma, saoasaoa vave, faʻatuai faʻatumu, puleaina o voltage. O lenei mea o le a fesoasoani i le vave ona pulea o faʻamaufaʻailogaina ma faʻasaʻo sina taimi.

Faʻailogaina o mea tau kata vitio

O nei meafaigaluega o le a manaʻomia mo suʻesuʻega atoa o le masini. Meataitasi Faʻamatalaga mo Faʻatauga siaki le soifua maloloina ma le mausali "Faaali le 3D View" - faʻatinoga atoa "Suʻe Max Core / Mem" - talafeagai mo le filifilia o le taimi sili ona lelei o le saoasaoa.

Mataituina o le lamatiaga

Pātū i le pito i lalo o le faamalama "Mataituina" tatala se faamalama o le avanoa avanoa e mafai ona fesuiaʻi i le gaioiga agaʻi ma faʻamatalaga o le vaʻai faʻaaliga.

Auiliiliga auiliili o le kata vitio

Taofi Faʻatulaga / Overclocking ua maua ai faʻamatalaga atoa e uiga i uiga ma le tulaga o le kata vitio.

Faʻapipiʻi Filipisi Seti

I le faamalama "Puleaina o le Gamma" Lisi faʻalelei o le susulu, faʻatusatusaga, loloto le lanu mo laina faʻalauiloa taitasi eseese. O lenei mea e mafai ai ona maua se ata aupito maualuga i luga o le mata ma le saʻo saʻo.

Auto faʻavevesi le 3D applications

Alu i le lisi "3D-Faʻamatalaga", e mafai ona e setiina faʻamaufaʻailoga manaʻomia o le kata vitio pe a faʻaaoga polokalame ma ni ata faʻataʻitaʻi tolu ma taʻaloga i le taimi faʻapitoa. O lenei mea o le a faʻateleina ai le galuega ma faʻafefe ai le tagata faʻaaoga mai le faʻaauau pea ona pulea lelei le faiga.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faʻamatalaga faigofie ma le faʻafefiloi o le AMD ma le NVIDIA kata vitio;
  • Tulaga manaomia ole maualalo;
  • Faʻavaʻaiga o suʻega 3D mo uta ma faʻamaʻi;
  • Toe faʻafaʻetusi tulaga pe a faʻafefe.

Faʻafitauli

  • O le lomiga aloaia e le lagolagoina le gagana Rusia;
  • Tomai faʻapitoa e le masani ai, e le lagolagoina ai ni avetaavale kiliva fou;
  • Leai ni faʻamatalaga lata mai.

I le faʻaaogaina o le mafai gafatia o ATITool, e mafai e se tasi ona faʻaleleia le faatinoga o la latou kata vitio e ala i le faʻamalosia ma le saogalemu o lona faatinoga i le sili atu o le faatinoga. Ae peitai, o lenei metotia e le mo tagata uma, aua o lona faavae e mafai ai ona e faʻatuina na o tagata matutua tifaga vitio.

Tikiake ATITool mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaga Faʻamatalaga X Polokalame mo le puʻeina o ata vitio AMD AMD GPU Clock Clock Laʻu suʻega molimau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ATITool o se polokalame aoga e mafai ai e oe ma le saogalemu ma le saogalemu ona ufiufiina le pepa AMD Radeon faʻailoga, faʻapea foi ma le suʻeina o lona faatinoga pe a maeʻa lenei faagasologa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: tekonolosi
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.27