MulimuliScan 6.3

A maeʻa ona iloa le faila faila, e masani ona maua e le tagata faʻaaoga se pepa o loʻo i ai ni mea sese. I lenei itu, e tatau ona faalua le siakiina o le tusiga i se tulaga tutoatasi, ae o lenei faagasologa e tele se taimi e alu ai. O le faʻaolaina o se tagata mai lenei galuega faigata o le a fesoasoani i polokalama e maua, ona faasaʻoina lea o ni mea sese le tele pe taʻu i le tagata faʻaaoga ia nofoaga na le mafai ai ona latou maua. O se tasi o nei meafaigaluega o le AfterScan, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

OCR faʻamaoniga o tusitusiga

Mulimuli aneSa tuʻuina atu e le tagata o loʻo faaaogaina se filifiliga o ni faiga faʻalauiloa se lua: fegalegaleaiga ma aunoa ma le moli. I le polokalame muamua e faia se laasaga taʻitasi i le laasaga o le tusitusiga, e faʻataga ai oe e taitaia le faagasologa ma, pe a talafeagai ai, faasaʻo. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaʻoti po o fea upu e faʻafefe ma pe o le a le mea e faasaʻo ai. E mafai foi ona e vaʻai i faʻamaumauga mo upu le saʻo ma tusia.

Afai e te filifilia le ala otometi, o le a faia loa eSiscan ia taga uma na o ia lava. Pau lava le mea e mafai e le tagata faʻaoga ona fai o le muaʻi fetuunaiga o le polokalama.

Taua le iloa! Aʻo le LisiScan e naʻo pepa RTF e mafai ona faʻasalalau mai i le kilipa laupapa.

Lipoti o le alualu i luma

Tusa lava pe o le a le siakiina o le anotusi, otometi pe i se isi auala, ona maua lea e le tagata faʻaaogā se lipoti faʻalautele ma faʻamatalaga e uiga i le galuega na faia. O le a faʻaalia ai le tele o le pepa, le numera o faʻasaʻoga faʻapitoa ma le taimi na faʻaaluina i luga o le taualumaga. O faʻamatalaga e mafai ona faigofie ona lafoina i le laupapa.

Toe teuteuga mulimuli

A uma ona siaki e le polokalama le OCR o le tusitusiga, atonu o iai pea ni mea sese. O le tele o taimi, o faʻasologa i upu e tele ni suiga e le faʻasaʻoina. Mo le faʻaogagofie, o faʻamatalaga e le i tuaina o AfterScan e faʻaalia i le faamalama faaopoopo ile itu taumatau.

Faʻafouina

Faʻafetai i lenei galuega, ua maeʻa ona faia e le AfterScan nisi faʻamatalaga tusitusia. E maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e aveese ai le faʻaogaina o upu, avanoa e le talafeagai po o le siiina o upu i totonu o le tusitusiga. O sea galuega o le a sili ona aoga pe afai e faʻataʻitaʻia le lauiloa o tusi.

Faʻatonutonu le Puipuiga

Faʻafetai i AfterScan, e mafai e le tagata faʻaoga ona puipuia le tusiga na fatuina mai le faʻasaʻoina ma le fesoasoani a le seti motusia poo le aveeseina o lenei loka. O le mea moni, o lenei uiga e na o le avanoa pe a faʻatau se ki mai le atinaʻe.

Totoina o mea

O le isi galuega totogi a Afterscan o le mafai lea ona faʻapipiʻi se pepa o pepa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻateleina le tele o RTF-faila. O lenei ata e mafai ai e oe ona teuina le tele o taimi pe a faatusatusa i le faasologa o faasologa o faila.

Tusiata a le tagata

Ina ia faʻaleleia le faʻatinoina o galuega, ua maua e AfterScan le mafai e fatuina lau lava lolomifefiloi, o mea o loʻo i ai o le a faʻamuamua i le taimi o le faʻasaʻo. O lona telē e leai ni tapulaa ma e mafai ona aofia ai ni numera o faʻamaumauga, ae o lenei uiga e maua na o le totogiina o le polokalama.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻaleleia tele le faʻaleleia OCR;
  • Uiga le masani a le dictionary masani;
  • Galuega faʻatulaga galuega;
  • Malosiaga e faʻapipiʻi ai le faʻamatalaga o mea mai le faʻasaʻoina.

Faʻafitauli

  • Maua laisene;
  • O nisi o mea e maua i na o le totogi;
  • Ina ia galulue i le gagana Peretania e manaʻomia ona e vaʻaia se isi kopi o le polokalama.

Na faia leSamea ina ia otometi le teuteuina o se tusitusiga tusitusia lea na maua mai ina ua maeʻa ona iloa se faila ua lalagaina. Faatasi ai ma lenei polokalame, ua maua e le tagata faaaoga le avanoa e teu ai le taimi ma vave maua ai se tusitusiga sili ona lelei o le a saoloto mai mea sese.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o AfterScan

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faasaʻoina o mea sese i totonu o le tusitusiga atoler mailer pdfFactory Pro Scanitto pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MulimuliScan o le polokalama faʻatautaia lea ua mamanuina e faʻapipiʻi ma faasaʻo mea sese i le tusitusiga na maua mai i le faagasologa o le iloa o se pepa faʻataʻitaʻi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: InteLife
Tau: $ 49
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.3