Fausia se ata uliuli ma papaʻe i Photoshop

O lipine leo, vitio po o ulutala e mafai ona teuina i le MP4 format. O faʻamatalaga o nei faila e aofia ai le laʻititi, e masani lava ona faʻaaogaina i luga o uepisaite poʻo masini feaveaʻi. O le faʻatulagaga e laʻititi laʻititi, aua o nisi masini e le mafai ona faʻatautaia MP4 leo puʻeina e aunoa ma ni polokalama faʻapitoa. O nisi taimi, nai lo le vaavaai mo se polokalama e tatala se faila, e sili atu ona faigofie le faaliliuina i se isi faatulagaga i le initaneti.

Nofoaga e liliu ai MP4 i le AVI

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i auala e fesoasoani ai e faaliliuina le MP4 i AVI. O nei 'auʻaunaga e ofoina atu a latou tautua i tagata faʻaaoga e aunoa ma se totogi. O le aoga tele o ia nofoaga i luga o le polokalama o le liua o le le faaaogaina lea e le tagata faʻaogaina se mea ma faʻapipiʻi le komepiuta.

Metotia 1: Faʻafouina i le Initaneti

Se nofoaga faigofie mo le faaliliuina o faila mai le tasi faatulagaga i le isi. Mafai ona galue ma ni faʻaopoopoga eseese, e aofia ai le MP4. O lona aoga sili lava o le i ai o isi faʻaopoopoga mo le faila mulimuli. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le faʻatulagaina o le ata, puʻe leo, taʻe le vitio.

E i ai tapulaʻa i luga o le 'upega tafaʻilagi: o le faila liliu mai o le a teuina mo le 24 itula, aʻo mafai ona sii mai e le silia ma le 10 taimi. I le tele o tulaga, o le leai o se punaoa e le talafeagai.

Alu i le Initaneti Faʻafouina

  1. Matou te oi le saite ma sau i le vitio e manaʻomia ona liua. E mafai ona e faʻaopopoina mai lau komepiuta, auaunaga i le ao poʻo le faʻamalamalamaina o se sootaga i le vitio i luga o le Initaneti.
  2. Ulufale atu isi faʻaopoopo mo le faila. E mafai ona e suia le televise, filifili le lelei o le faʻamaufaʻailoga mulimuli, suia le bitrate ma isi mea faʻataʻitaʻi.
  3. A uma ona faʻamaeʻaina tulaga, kiliki "Liliu Mai".
  4. O le faagasologa o le lafoina o le vitio i le server e amata.
  5. O le a vave amata ona amataina i se faamalama tatala fou, a leai o le ae manaomia le kiliki i le tuusao tuusao.
  6. O le vitio ua liua e mafai ona lafoina i le faaputuga o ao, o le 'upega tafaʻilagi e galulue ma Dropbox ma Google Drive.

O le liua vitio i luga o le punaoa e maua ai ni nai sekone, o le taimi e mafai ona faateleina e fuafua i le tele o le faila muamua. O le video mulimuli o se tulaga taliaina ma tatala i le tele o masini.

Metotia 2: Suiga

O le isi nofoaga e vave liliu mai se faila mai le MP4 i le AVI, lea o le a faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le telefoni. O le punaoa e mafai ona malamalama i ai mo le amataga, e le o aofia ai galuega faigata ma tulaga maualuga. O mea uma e manaʻomia mai le faʻaaogaina o le tuʻuina atu lea o le vitio i le 'auʻaunaga ma amata le liua. Lelei - leai se resitala manaʻomia.

O le le lelei o le 'upega tafaʻilagi o le le mafai ona faaliliuina ni faila i le taimi lava e tasi, o lenei galuega e avanoa mo na oi latou o loʻo i ai se teugatupe totogi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Tahiti

  1. Matou te oi le saite ma filifili le faatulagaga o le uluai vitio.
  2. Filifili le faʻasologa mulimuli lea o le a tupu ai le liua.
  3. Tikiala le faila e te manaʻo e liliu i le 'upega tafaʻilagi. Maua mai le komepiuta mai le komepiuta poʻo le teuina o ao.
  4. A uma ona tuʻuina atu le faila i le 'upega tafaʻilagi, kiliki le ki. "Liliu mai".
  5. O le faagasologa o le faaliliuina o vitio i le AVI o le a amataina.
  6. Ina ia teu le pepa ua liua, kiliki i luga o le ki. "Download".

O le tautua i le initaneti e fetaui lelei mo le liuaina o vitio laiti. O le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina e le aufaipisinisi faʻamaumauga e le sili atu i le 100 mekapiiti.

Metotia 3: Zamasal

Lusia gagana gagana i le initaneti lea e mafai ai e oe ona liliu mai le MP4 i le lautele lautele AVI faʻaopoopoga. I le taimi nei, e le mafai ona faʻaaogaina e tagata faʻapipiʻi faila e le sili atu i le 5 mekapi. O le tau faʻatatauga o tau faʻatatau e $ 9 i le masina, mo lenei tupe e mafai ona e galue i faila i le 200 megapieta i le tele.

E mafai ona e siiina se vitio pe mai se komepiuta poʻo lou fesootai i luga o le Initaneti.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Zamzar

  1. Matou te faaopoopoina le vitio i luga o le upega tafailagi mai se komepiuta poʻo se fesoʻotaʻiga tuusao
  2. Filifili le faatulagaga lea o le a tupu ai le liua.
  3. Faʻamatala se tuatusi imeli aoga.
  4. Tulei le ki "Liliu mai".
  5. O le faila maeʻa o le a lafoina i le i-meli, mai le mea e mafai ona e sii maia mulimuli ane.

E le manaʻomia le resitalaina o le 'upega tafaʻilagi a Zamzar, ae e le mafai ona e faaliliuina ni vitio e aunoa ma le faʻamaoniaina o le imeli. I lenei itu, e sili atu lona itiiti i ona tauva e toʻalua.

O 'upega tafaʻilagi o loʻo i luga o le a fesoasoani i le faaliliuina o vitio mai le tasi faatulagaga i le isi. I fuainumera e leai se totogi e mafai ona e galue naʻo faʻamaumauga laiti, ae o le tele lava o faila MP4 e laʻititi lava.