Faʻafefea ona faʻaaoga faʻamau i le AutoCAD

Faʻailoga o mea faigaluega faapitoa a le AutoCAD o loʻo faʻaaogaina e faia saʻo ai ata. Afai e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o meafaitino poʻo vaega i se vaitau faapitoa poʻo ni tulaga elemene tutusa e fesootaʻi ma le isi, e le mafai ona e faia e aunoa ma ni fusiga.

I le tele o tulaga, o le fusifusia e faʻatagaina ai oe e vave amata ona fausia se mea i le mea o loʻo manaʻomia ina ia aloese mai ai i taimi mulimuli ane. O le mea lea e sili atu ona vave ma sili atu ona lelei le ata tusi.

Mafaufau i faʻamau i ni auiliiliga.

Faʻafefea ona faʻaaoga faʻamau i le AutoCAD

I le amata faʻaaogaina o snaps, faigofie le lolomiina o le kī F3 i luga o lau komepiuta. I se tulaga talitutusa, e mafai ona latou le atoatoa pe afai e faalavelaveina le fusifusia.

E mafai foi ona e gaoioi ma fetuunai ni fusifusi e faʻaaoga ai le pusa o le tulaga e ala i le kiliki o le faamau, e pei ona faʻaalia i le screenshot. O le galuega galue o le a faʻaalia i le lanumoana.

Fesoasoani mo tamaiti aʻoga: Vaʻaia keyboard keyboard

A maeʻa ona fusi faʻamau, o foliga fou ma o loʻo i ai i le taimi nei e "tosina" atu i pito o mea na tosoina, e lata ane e feaveai ai le peʻa.

Faʻatupulaia vave vave o fusiga

Ina ia mafai ona filifili le ituaiga o mea e manaʻomia, kiliki i le arrow i autafa o le faamaufaʻailoga. I totonu o le kulupu o loʻo tatala, ia kiliki tasi i luga o le laina ma le mea e manaʻomia. Mafaufau i le mea e masani ona faʻaaogaina.

Afai e faʻaaoga ai lili: Faʻapefea ona totoina se ata i le AutoCAD

Le manatu. Faʻalogo i se mea fou i tulimanu, fesoʻotaʻiga, ma pito o le mea o loʻo i ai nei. O le pito i luga o loʻo faʻaalia i le sikuea mumu.

Le ogatotonu. Sue le ogatotonu o le vaega o loʻo i ai le fetuu. O le ogatotonu ua faailogaina i se tafatafa lanumeamata.

Nofoaga tutotonu ma nofoaga autu. O nei fusiga e aoga mo le tuʻuina o mea taua i le ogatotonu o se liʻo poʻo isi foliga.

Intersection Afai e te manaʻo e amata fausia i le pito o le vaeluaga o vaega, faʻaoga lenei faʻamatalaga. Faʻasolo i luga le fetaulaiga, ma o le a pei o se koluse lanu meamata.

Faaauauina. Faʻalavelave lelei, e mafai ai ona e tusi mai se tulaga patino. Tau lava o le aveeseina o le fetuu mai le laina taiala, ma a e vaʻai i le laina faʻasolosolo, amata fausia.

Tangent. O lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani e tusi se laina e ala i le lua vaega i se taimi faʻatetetete i se liʻo. Seti le pito muamua o le vaega (i fafo atu o le liʻo), ona ave lea o le fetuu i le liʻo. Faʻaalia le AutoCAD e na o le pau lea o le auala e mafai ona e tusia ai se tangent.

E tutusa. Liliu lenei fusi ina ia maua ai se vaega tutusa ma le mea o iai. Faʻamau le pito muamua o le vaega, ona oso lea ma uu le pala i luga o le laina e faʻatusatusa i ai lea na fatuina ai se vaega. Iloilo le pito i tua o le vaega e ala i le faʻaaogaina o le fetuu i le mea e tupu ai le laina.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaopoopo le tusiga i le AutoCAD

Filifili filifiliga

Ina ia mafai ai ona faʻaogaina ituaiga uma o fusifusia i se gaioiga se tasi - kiliki i luga o le "Faʻamaumauga o laina faʻailoga". I le faamalama e tatala, siaki atigipusa mo fusiga manaomia.

Kiliki le Snap Object i le lisi 3D. O iinei e mafai ona e makaina le fusifusia e manaʻomia mo faʻatulagaga 3D. O le taʻiala o la latou galuega e talitutusa ma le ata o ata.

Matou te fautuaina oe e faitau: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

O le mea lea, i se tulaga masani, o le mea e fusia ai i le AutoCAD e galue. Faaaoga i au lava galuega faatino ma o le ae talisapaia lo latou faigofie.