Auala faigofie e toefaʻailogaina ai lau faʻamatalaga palaka

Afai ua galo ia te oe lau upega tafailagi po o se isi mea na tupu, o se taunuuga e le mafai ai ona e ulufale i totonu, o loo i ai se auala faigofie lava e toefaafonu ai le upu moni o le Windows 7 ma le Windows 8 (i le mataupu mulimuli, pe a faaaogaina se teugatupe i le lotoifale), lea e talafeagai mo le amataina. . Vaʻai foi: E faʻapefea ona toefaʻailogaina le Windows 10 upu faʻamaonia (mo le teugatupe a le lotoifale ma le Microsoft account).

O le a e manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo se masini komepiuta a le Windows flash e puʻeina poʻo nisi LiveCD e mafai ai e oe ona taʻalo faʻatasi ma faila i luga o le diskasi. O le a sili atu foi le manaia: E faapefea ona sailia le upega tafailagi o le Windows 7 ma le XP e aunoa ma le toe tautuina ma se komepiuta flash USB mo le toefaafotuina o le upu faila o le Windows (e talafeagai foi pe afai e te manao e maua se komepiuta e faʻaaoga ai se faʻamatalaga a Microsoft, ae le o se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu).

Faʻamaufaʻasalalaina faʻamatalaga Windows

Faʻamasani mai se puʻelevelevelevelevelalalalalaina Windows 7 poʻo le Windows 8.

A uma ona e filifilia le gagana faʻapipiʻi, filifili le "Toe Faʻafoʻisia o Mea" i le pito i lalo.

I le faiga o le toe faʻaleleia o mea, filifili "Polokalame Polokalame"

A maeʻa lena, kiliki i le laina o le poloaiga

kopi c:  windows  system32  sethc.exe c: 

Ma lolomi Ulufale. O lenei poloaiga o le a faia ai se kopi kopi o le faila e nafa ma le tuiina o ki i Windows i le aʻa o le taavale C.

O le isi laasaga e suitulaga i le sethc.exe ma le laina faila laina faila i le faila System32:

kopi c:  windows  system32  cmd.exe c:  windows  system32  sethc.exe

A maeʻa lena, toe amata le komipiuta mai le puʻupuʻu.

Faʻasao le motalai

Pe a faʻamalosia oe mo se faʻamalosaga e ulufale ai i Windows, faʻafesoʻotai le lima Sini i lima taimi, o se taunuuga, e le amataina le lima taʻavale komi, e pei ona tatau ai, ae o le laina o le laina o loʻo taʻavale e pei o le Pule.

I le taimi nei, ina ia mafai ai ona toe faʻaoga le upega tafaʻilagi a Windows, ia naʻo le ulufale atu i le tulafono (ulufale i lou igoa fou ma le upu fou i totonu):

net user username new_password

Ua fai, i le taimi nei e mafai ona e ulufale i Windows ma se faʻamatalaga fou. E le gata i lea, pe a uma ona e ulufale i totonu, e mafai ona e toe faafoi atu le faila sethc.exe i lona nofoaga e ala i le kopiina o lana kopi o teuina i le aʻa o le puʻupuʻu i le pusa C: Windows System32.