Universal USB Installer 1.9.8.1

O nisi taimi e tatau ai le liua o faila mai le telefoni leo MP3 i se isi auala na atiae e Microsoft - WMA. Sei o tatou vaai pe faapefea ona faia lenei mea i auala eseese.

Liua o filifiliga

E mafai ona e faaliliuina MP3 i WMA e faʻaaoga ai le initaneti poʻo le faʻaaogaina o tagata liliu mai ua faʻapipiʻiina i lau PC. O le vaega mulimuli o Metotia o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Metotia 1: Aofaʻi Faʻaopoopo

Sei o tatou amataina le faʻamatalaga o le liua algorithm i lenei itu e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se tagata faʻalogo leo - Total Audio Converter.

  1. Faʻasaʻo le tagata liliu mai. E tatau ona e filifili le faila faila e te liua. Faʻaaogāina o le mea e faʻaaogaina ai le taʻavale eletise i le itu tauagavale o le tusi talosaga, lea o loʻo i ai se faila faʻapipiʻi, faailoga le tusi faʻamaufaʻailoga e aofia ai le MP3. Ona alu lea i le vaega saʻo o le atigi faletusi, lea e faʻaalia ai faila uma e lagolagoina i totonu o le pusa ua filifilia. O iinei e tatau ai ona maitau le mea lava ia, lea e tatau ona gaosia. A uma lena, i luga o le meafaigaluega tool click on the icon "WMA".
  2. I le mulimuli ai i lenei mea, afai o loʻo e faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga a le tagata liliu mai, ma se faʻataʻitaʻiga muamua, o le a tatalaina le faamalama faatalitali, lea o le a e faatali ai se lima sekone seia maeʻa le faitau. O le ai ai foi se savali i le Igilisi, lea e taua ai o le kopi o le talosaga e mafai ai e oe ona toe faʻafouina se vaega o le faila faila. Kiliki "Faaauau".
  3. O le a tatalaina se faamalama o le faasologa o le liua i WMA. I, suiga i le va o vaega, e mafai ona faia ni faatulagaga mo le tulaga o fafo. Ae mo le liua faigofie, o le tele oi latou e le manaomia. Lava i le vaega "O fea" filifili na o le pusa mo le teuina o le faila faalogo. I le le mafai, o le tasi lava lea o le lisi lea e maua ai le punavai. O lona tuatusi o loʻo i le elemene "Igoa ole igoa". Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia e ala i le kiliki i luga o le elemene ma ellipsis.
  4. Ua amata le faamalama. "Faasaoina". O lea e tatau ona e alu i le lisi o mea e te manaʻo ai e tuʻu le WMA ua maeʻa. Kiliki "Faasaoina".
  5. O le auala filifilia o le a faʻaalia i le aitema "Igoa ole igoa". E mafai ona e amataina le faagasologa o gaioiga. Kiliki "Amata".
  6. Faagasologa i totonu o le faatonuga faʻamautinoa. O ona faʻalauiloa ua faʻaalia o se faʻamatalaga numera ma le pasene.
  7. A maeʻa le faʻamaeʻaina o le faagasologa i totonu "Saili" i le lisi o loʻo i ai le WMA ua maea.

O le faʻafitauli sili o le auala o loʻo i ai nei, o le faʻataʻitaʻiga o le Total Audio Converter e iai ni tapulaa taua.

Metotia 2: Faʻatulagaina le Faletusi

O le isi polokalame e faʻatinoina ai le liua mai le MP3 i WMA ua taʻua o le Faʻatulagaga Faʻatonu ma o se tagata liliu mai lautele.

  1. Faʻasologa Faʻamatalaga Faʻamaumauga Kiliki i le igoa poloka "Audio".
  2. Lisi se lisi o lipine leo. Kiliki i luga o le ata o loʻo i ai le tusiga "WMA".
  3. Alu i le faamalama toe faʻaleleia i WMA. E tatau ona e faʻamaonia le faila i le gaioiga e le polokalama. Kiliki "Faaopoopo le File".
  4. I le faamalama e aliali, alu i le mea o iai le MP3. Filifili le faila manaʻomia, kiliki "Tatala". Afai e tatau ai, e mafai ona e filifilia ni mea faitino i le taimi e tasi.
  5. O le faila filifilia ma le auala i ai o le a faʻaalia i le lisi o mea na saunia mo le liua i le faamalama o le faatulagaga. E mafai foʻi ona e faʻamaonia le tusi faʻasologa o le a saʻo ai le liua. O le tuatusi o lenei tusi tusi ua faamauina i totonu o le fanua "Foli Mulimuli"afai e te manaʻomia le suia, ona e lolomiina lea "Suiga".
  6. Amata "Suʻe Failautusi". Faʻafesoʻotaʻi i le tusi faʻasolosolo mea e te manaʻo e teu ai le faiga o le WMA audio file. Faaaoga "Lelei".
  7. O le ala i le faila ua atofaʻi e aliali i le mea "Foli Mulimuli". Ole taimi nei e mafai ona e toe foi atu ile faamalama autu ole talosaga. Kiliki "Lelei".
  8. O se laina i totonu o le faʻaaoga tele o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le galuega na faia i totonu o laina WMA, lea o loʻo faʻaalia ai le igoa faila i le koluma "Punaoa", le liua liliu i le koluma "Tulaga", le tuatusi o le faila o galuega i le koluma "Maualuga". Ina ia amata le liua, filifili lenei pepa ma lolomi "Amata".
  9. Ua amata le suiga. O lona alualu i luma e faigofie ona maua i le koluma "Tulaga".
  10. A maeʻa le taotoga i le koluma "Tulaga" tau aoga o le a suia i "Fai".
  11. Ina ia tatalaina le nofoaga o le WMA ua liua, filifili le igoa ma kiliki "Foli Mulimuli" luga o le laulau.
  12. O le a tatalaina se faamalama. "Saili" i totonu o le pusa o loʻo i ai le WMA mulimuli.

O lenei metotia e lelei aua e mafai ai e oe ona liua se vaega o faila i le taimi, ma le isi, e le pei o taga ma le polokalama talu ai, ua matua saoloto lava.

Metotia 3: Soo se Faʻasalalau

O le isi talosaga lea e mafai ona faʻaaogaina le galuega o loʻo i luga, o le soo se suiga o le aufaasālalau o soo se vitio.

  1. Run Man Converter. Kiliki le igoa i le ogatotonu. "Faʻaopoopo pe toso faila".
  2. O loʻo tatala le atigi fausaga. Ulufale i le nofoaga o le tusiga punaoa MP3. Faailoga, lolomi "Tatala".
  3. O le faila filifilia o le a faʻaalia i luga o le itulau autu o le polokalama i le lisi o faila na saunia mo le suiga. I le taimi nei, e tatau ona e filifilia le faatulagaga mulimuli o le liua. Ina ia faia lenei mea, kiliki le vaega i le agavale o le faamau. "Liliu mai!".
  4. Se lisi pa'ū lisi o faatulagaga, vaevaeina i ni vaega. I le itu tauagavale o lenei lisi, kiliki le ata. "Faʻamatalaga Audio". Lisi i le lisi, filifili le aitema "WMA Audio".
  5. Ina ia faʻamaonia le faila i le mea o le a toe faʻaleleia ai le faila faila leo, alu i faʻamaufaʻailoga "Faʻatulagaina Autu". I totonu o le fanua "Faʻamaumauga Faʻatino" auala faamauina i le faila mulimuli. Afai e te manaʻomia le suia o lenei faʻataʻitaʻiga, kiliki i luga o le ata i le faʻailoga ata.
  6. Faʻaalia meafaigaluega "Suʻe Failautusi". Faʻailoga le tusi faʻasaga i le mea e te manaʻo e auina atu le WMA ua maua. Kiliki "Lelei".
  7. O le tuatusi na tofia na tusia i le fanua "Faʻamaumauga Faʻatino". E mafai ona e amata toe faʻaleleia. Kiliki "Liliu mai!".
  8. Faʻatinoga o le faʻagasologa, o ona faʻalelei e faʻaalia i le faʻaaogaina o le faailoilo.
  9. A maeʻa ona maeʻa "Saili". O le a tatalaina tonu lava i le tusi faʻasologa o loʻo maua ai WMA.

Metotia 4: Freemake Audio Converter

O le tagata liliu mai nei ua fuafuaina faapitoa mo le faaliliuina o faila faila ma ua taʻua o Freemake Audio Converter.

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga. Muamua, filifili le punavai mo le gaosiga. Kiliki "Audio".
  2. O le mata o filifiliga e amata. Ulufale i le faʻamaumauga o le teuina o le MP3 target. A maea le makaina o le faila, kiliki "Tatala".
  3. O lenei o le faila faila filifilia ua faʻaalia i le lisi mo le liua. Ina ia faamanino le faatonuga o le toe fuataina, filifili lenei mea i le lisi ma kiliki le ata "WMA" i le pito i lalo o le faamalama.
  4. Faʻamamaina le faamalama "Filifiliga o le Liua WMA". O le tele o faʻamaumauga e mafai ona le toe suia. Afai e manaʻomia, mai le lisi "Faʻamatalaga" E mafai ona e filifilia le tulaga maualuga o le faila leo mulimuli. I totonu o le fanua "Faasao i" O le tuatusi o le pusa faʻapitoa e faʻaalia. Afai e le fetaui lenei tusi ia oe, ona kiliki lea o le ki ma ellipsis i totonu.
  5. Faʻaaogaina "Faasaoina". Faaaoga e alu i le mea o le ae teuina ai le faila leo, ma kiliki "Faasaoina".
  6. O le auala ua filifilia ua faamauina i le elemene "Faasao i". Le faʻafesoʻotaʻi le kiliuga suiga "Liliu mai".
  7. Ua faia se liua, o le taunuuga lea ua tuu i totonu o le pusa na atofaina muamua e le tagata faaaoga.
  8. O le "itiiti" o le auala o loʻo i ai nei, o le kopi free o le Freemake Audio Converter e na o faila faila e fai ai e le itiiti ifo ma le tolu minute le umi. Mo le faʻaaogaina o uumi umi e manaʻomia ai le faʻatulagaina o se talosaga totogi.

Ina ia faaliliuina MP3 i mea faitino ma le faalauteleina o le WMA, e mafai e le tagata faʻaaoga, faʻaaoga se numera o polokalama liliu mai. O nisi oi latou e leai se totogi, ae o isi e tuʻuina atu atoatoa galuega faʻatino mo na o se totogifuapauina. E i ai isi talosaga e faʻatino ai le toe faʻatulagaina i le itu o le suʻesuʻega, ae matou te le toe vaʻai i le sili ona lauiloa ma lauiloa.