Mixxx 2.0.0

O telefoni feaveaʻi ma papatusi o loʻo faʻatautaia le Android OS ua leva ona aoga tele e faʻaoga ai mo le foia o galuega. O nei mea e aofia ai le fatuina ma le faʻataʻitaʻia o pepa faʻaeletoroni, pe o tusitusiga, lapataila, faʻaaliga, poʻo le sili atu ona patino, ma le vaʻaia o le anotusi. Ina ia foia lenei ituaiga o faafitauli, na faʻatinoina ni tusi faʻapitoa (pe fetuunai) - suʻaga ofisa, ma o le ono o ia mea o le a talanoaina i la tatou tusiga i aso nei.

Microsoft Office

E le masalomia, o le sili ona taʻutaʻua ma taʻutaʻua i le va o tagata faʻapitoa mai le salafa o le lalolagi, o se seti o talosaga a le ofisa na faia e Microsoft. I luga o masini feaveai ma Android, o polokalama tutusa lava e tasi o se mea tutusa mo le PC o loʻo maua, ma o iinei e totogi foi. O nei faʻamatalaga o le Upu Upu, ripesa Excel, meafaigaluega PowerPoint, tagata faʻatau email Outlook, OneNote notepad, ma, ioe, OneDrive cloud storage, o lona uiga, o seti uma o meafaigaluega e manaʻomia mo galuega faʻalelei ma pepa faʻaeletoroni.

Afai ua i ai sau saofaga i le Microsoft Office 365 poʻo se isi faʻaliliuga o lenei afifi, e ala i le faʻapipiʻiina o talosaga tutusa mo le Android, o le a mafai ona e mauaina uma ona foliga ma galuega. A leai, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻatapulaʻaina fuaina fua. Ae peitai, afai o le foafoaina ma le teuteuina o pepa aloaia o se vaega taua o lau galuega, e aoga le galo mo se faʻatau po o se saofaga, o le a sili atu ona faʻapupulaina le avanoa i le faʻatulagaina o le gasologa o le ao. O lona uiga, ina ua amata galue ile masini feaveaʻi, e mafai ona e faʻaauau pea i luga o lau komepiuta, pei o le isi itu.

Tikiake Microsoft Word, Excel, ManaPoint, Outlook, OneNote, OneDrive mai Google Play Market

Google docs

Google ofisa o le ofisa e matua malosi lava, pe afai e le naʻo le taua, tauva i se tali tutusa mai ia Microsoft. Ae maise lava pe afai tatou te amanaʻiaina le mea moni e faapea, o vaega ole masini komepiuta e aofia ai i lona tuufaatasiga e tufatufa atu e aunoa ma se totogi. O se seti o talosaga mai Google e aofia ai Faʻamaumauga, Laulau ma Faʻaaliga, ma o loʻo galulue uma faʻatasi ma i latou i le Google Disk environment, lea e teuina ai galuega. I le taimi lava e tasi, o le laveaʻi faʻapenei e mafai ona faʻagaloina atoa - e alu i tua, i taimi uma, ae le iloa e le tagata faʻapitoa.

E pei o polokalama a le Microsoft Office, e lelei tele oloa a le Kamupani Lelei mo le galulue faatasi i luga o galuega faatino, aemaise lava talu ai ua uma ona faʻapipiʻiina muamua i luga o tele smartphones ma tablets ma Android. O lenei mea, o le mea moni, o se avanoa e le mafaamatalaina, pei o lea, ma le atoatoa o fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le lagolago mo faʻapitoa autu o le tauvaga tauvaga. O mea le lelei, ae naʻo le lautele, e mafai ona mafua i se numera itiiti o mea faigaluega ma avanoa mo le galuega, na o le tele o tagata e le iloa - o galuega a Google Docs e sili atu nai lo le.

Sau Google Docs, Pepa, Ata mai Google Play Market

Palemia Ofisa

O le isi ofisa o le ofisa, lea, e pei ona talanoaina i luga, o se koluse. O lenei seti o talosaga, e pei o ona tagata tauva, ua tuʻuina atu i le galuega o le faʻamaopoopoina o le ao ma o loʻo iai i totonu o lona faʻaauupega se seti o meafaigaluega mo le galulue faatasi. O le mea moni, o nei foliga e na o le totogiina, ae o le saolotoga e le gata o le tele o tapulaʻa, ae o le tele foi o faasalalauga, e mafua mai, i nisi o taimi, e le mafai ona galue ma pepa.

Ae ui i lea, o loʻo talanoa i pepa, e taua le iloa e lagolagoina e le Ofisa Palemia le tele o pepa faʻapitoa a le Microsoft. E aofia ai analogues o le Word, Excel ma le PowerPoint, o lona lava ao, ma e oʻo lava i se Faʻamatalaga faigofie, lea e mafai ai ona e vave tusia i lalo se tusi. Faatasi ai ma isi mea, i lenei Ofisa o loʻo i ai le lagolagosua mo PDF - faila o lenei faatulagaga e le gata ina vaʻaia, ae na faia foi mai le vevela, faʻataʻitaʻia. E ese mai i le tauvaga tauvaga o Google ma Microsoft, o lenei afifi ua tufatufaina i le ituaiga o le talosaga e tasi, ae le o se "ato" atoatoa, faafetai lea e mafai e se tasi ona faasaoina tele i le mafaufauina o se masini feaveai.

Faʻasaʻo le Ofisa o le Ofisa mai le Google Play Store

WPS Office

O se laasaga masani o le ofisa, mo le atoaga o le tusi e tatau ona totogi. Ae afai ua e sauni e faʻafeiloaʻi faʻasalalauga ma ofoina atu e faʻatau, o loʻo i ai avanoa uma e faʻatino lelei ai le galuega i faʻamatalaga faaeletonika i luga o masini feaveaʻi ma i luga o se komepiuta. O le WPS Office foi o loʻo faʻaaogaina le faʻagasologa o ao, e mafai ona galulue faʻatasi, ma, ioe, o loʻo lagolagoina uma faatulagaga masani.

E pei o le mea o le Palemene, o se tasi lea o talosaga, ae le o se aoina o na mea. Faʻatasi ai, e mafai ona e fatuina pepa o tusitusiga, lapatai ma ata, faʻaaogaina i latou mai le vevesi poʻo le faʻaaogaina o se tasi o le tele o faʻataʻitaʻiga ua fausiaina. I lenei foi, o loʻo i ai meafaigaluega mo le galue ai ma le PDF - e maua ai a latou foafoaga ma le faʻasaʻoina. O se mea iloga o le afifi o se fauina-i totonu o le scanner lea e mafai ai ona e numera le anotusi.

Maua le WPS Office mai le Google Play Store

Faleisiite

Afai o isi suites a le ofisa muamua e le gata o loʻo galue, ae o fafo foi, o le OfisaSuite ua tuʻuina atu i le faigofie, ae le o le fesoʻotaʻiga faʻaonapo nei. O ia, e pei o polokalame uma o loʻo talanoaina i luga, e totogi foi, ae o le saolotoga e mafai ona e fatuina ma fesuiai tusitusiga, tusitusiga, ata ma PDF faila.

O loʻo i ai i le polokalama lona lava faaputuga o ao, ma i le faaopoopo i ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi e le gata i se ao lona tolu, ae o lau lava FTP, ma e oʻo lava i se tagata faigaluega i le lotoifale. O analogs oi luga o lenei mea mautinoa e le mafai ona mitamita, aua e le mafai ona latou mitamita i le pule o faila faila. O le Suiga, e pei o le WPS Office, o loʻo i ai meafaigaluega mo le suʻeina o pepa, ma e mafai ona vave filifilia i le a le faiga o le a numeraina ai le upu - Upu poʻo Excel.

Tikiake OfficeSuite mai le Google Play Store

Ofisa matagofie

O lenei "Ofisa atamai" e mafai ona vaʻavaʻavaʻavaʻaina mai la tatou filifiliga tauagafau, ae e mautinoa o le tele o tagata faaaoga o le a lava le tele o ana galuega. Smart Office o se meafaigaluega mo le matamataina o pepa eletoroni na fatuina i le Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint ma isi polokalama talitutusa. Faʻatasi ai ma le upusii o loʻo i luga, e tuʻufaʻatasia ai le le na o le PDF, ae faʻamausali foi le fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o mea e pei ole Google Drive, Dropbox ma le Pusa.

O le faʻaaogaina o le talosaga e sili atu i le pule o le faila nai lo se isi ofisa o le ofisa, ae mo se tagata maimoa faigofie o lenei mea sili atu ona lelei. Faatasi ai ma i latou e tatau ona faitauina ma puipuia le uluai kopiina, faigofie le faʻaogaina, filiga ma le faʻavasegaina, faʻapea foi ma le leai o se taua, o se faiga suʻesuʻe lelei. Faʻafetai i nei mea uma, e le mafai ona e faʻanatinati vave i le va o faila (e ese mai i se isi ituaiga), ae mafai foi ona faigofie ona maua le anotusi o le fiafia ia i latou.

Faʻatau le Smart Office mai le Google Play Store

Faaiuga

I lenei tusiga na matou tilotilo ai i le sili ona lauiloa, sili ona taua ma sili ona faigofie le talosaga mo le OS OS. O le fea o afifi e filifili - totogiina pe leai, o se tali-atoa-tasi poʻo le aofia ai foi polokalame eseese - matou te tuua lenei filifiliga ia te oe. Matou te faʻamoemoe o lenei mea o le a fesoasoani e fuafua ma faia le filifiliga saʻo i lenei mea e foliga faigofie, ae taua lava.