WebStorm 2017.3


I luga o le faʻamatalaga Apek, e tele polokalama eseese e atiaʻe e fesoasoani i le faʻatinoina o se pisinisi laiti, talu ai e fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ai ona faʻavave ona suia le faʻaogaina ma faʻaopoopo i ai pikiapu eseese. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i se tasi o faʻatautaiga o lenei faʻavae - "Faʻatauga ma le teuina o fale teu oloa".

Aʻo leʻi amataina le toe iloiloga, e tatau ona e gauai atu e naʻo le demo demo version e tufatufa atu e aunoa ma se totogi, lea o loʻo i ai uma galuega talafeagai, ae leai se avanoa e faʻafoeina ai. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina mo faamoemoega faʻamatalaga.

Faʻafesoʻotaʻi

I le itu tauagavale, o faʻalauiloa laupepa nei o loʻo faʻaalia. Sei o tatou tilotilo ia i latou taitoatasi. I le vaega "Faʻafesoʻotaʻi" e mafai e le pule ona faaopoopo ni vaega o paaga ma faia manipisi totonu oi latou: faʻamaonia faʻamatalaga faʻamatalaga, faaopoopo faʻamatalaga pe tape mai le lisi. Filifili se tagata mai luga e faʻaali faʻamatalaga auiliiliga e uiga i ai.

Ina ia faaopoopo se tala ei ai se isi faamalama lea e manaʻomia e le pule ona faatumu se fomu faigofie. O loʻo i ai faʻamatalaga faavae, pe a faʻaalia le igoa, numera o le telefoni ma le tuatusi, ma o loʻo i ai faʻamatalaga faaopoopo - o le ituaiga konekarate o loʻo faʻaalia iina, o tulafono laiti ma isi faʻamatalaga o tulaga.

Galuega

O lenei vaega ua fuafuaina mo le faatulagaina o taimi faatulagaina, faatulagaina o faʻamanatuga ma isi taga tutusa. O mea uma lava e faʻaalia lelei, i le tulaga o le kalena ma lisi. E mafai ona e faʻaopopo se numera le faʻamaonia o faʻamaumauga ma faʻamanatuga. I le pito i luga e i ai se lisi o le lisi o lisi. Fesuiai i le va o nusi ma alu i se isi vaega.

Talosaga

Talosaga talosaga e manaʻomia pe a tusia ni konekarate mo le faʻatau atu, poloaiga ma isi taualumaga faapena. E i ai uma laupepa talafeagai ma laina e faʻatumu. Taumatau mai lenei faamalama, o le auina atu o se pepa e lolomi ai o loʻo maua, lea e mafai ona lavea sina taimi i le fatuina o se tusitusiga.

O valaau uma ua faia i luga o se laulau eseese, lea e talitutusa ma isi. E tolu vaega autu e iai nisi faʻamatalaga. I le itu tauagavale e mafai ona e fatuina vaega o fefaʻatauaiga, i le itu taumatau e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamaumauga uma o loʻo gaoioi pe faʻamaumau, ma lalo e mafai ona e iloa faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le pepa na filifilia.

Faʻatau

E faaopoopo i le faatauina atu ma le faatauina mai o oloa. Faaaoga lenei galuega i le polokalama ina ia mafai ai ona faʻaogaina lenei faʻamatalaga ma teu mea uma i tusi faʻatatau. E leai se mea faigata i lenei mea, na o lou manaʻo e faʻatumu le iniseti, faʻamaonia le lisi o oloa, faʻapipiʻi faila faila ma faʻatumu laina totoe, pe a talafeagai.

Ticket Office

O le tele o taimi e oʻo mai lenei mea mo le faʻatau faleoloa, ae e mafai ona faʻaaogaina tusi resitala laiti, e pei o se faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia ni suiga nai lo igoa o le aufaipisinisi, ona siaki lea o taga a tagata faigaluega taitasi. Ua lava le valaau o le kapeteni, faʻaalia le tagata o loʻo faʻatonuina ma faʻatumu laina totoe.

O tupe maua uma ma faʻamatalaga faletupe o loʻo faʻaalia i se isi laulau. Faatasi ai ma se faʻatulagaga faapitoa o le polokalama, e mafai ona latou i lalo o le upu motusia, ona avanoa lea o avanoa i se tagata patino. E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le paleni o tala - e faʻaalia saʻo i le laulau, lea e faigofie ona matamata i ai.

Savali

E mafai ona faʻatautaia e le pule mea uma na faia e tagata faigaluega. O lipoti o le a oʻo mai i le lisi "Meli totonu". E aofia ai le faʻatau, faʻatau ma isi gaoioiga ma tupe ma oloa. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le i-meli poʻo le telefoni ma faʻamatalaga i le polokalama, ae ia vaʻaia i latou, e tatau ona e alu i le tuʻufaʻatasia i lenei.

Fuga

O le lisi o tagata faigaluega o loʻo faʻaalia i se isi laulau, lea e avanoa mo le faʻasaʻoina i na o se pule poʻo se tagata atofaina. O se lisi lenei o tagata faigaluega uma, faʻamatalaga faʻamatalaga ma totogi. Fesuiai i le va o nusipepa i lenei vaega e matamata ai le totogi o paʻu poʻo le KPI metrics.

Taiala

O le "Faʻatauga ma le Faʻamaumauga o Faʻamaumauga" o loʻo aofia ai se seti o aitalafu e le mafai ona totogi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se lisi o ituaiga o faʻatauga, lisiti, faʻamatalaga ma tupe maua. E le gata i lea, e sili atu i le sefulu ma le lua laulau eseese mo le mataituina o faamatalaga uma. E mafai ona e filifilia soʻo se faʻamatalaga e ala i le vaeluaina i lenei faamalama, o mea uma e te manaʻomia o loʻo i totonu o le lisi taʻavale.

Tulaga faʻatonu

O iinei, ua filifilia le tagata faʻaaogaina ma ua setiina ia tulaga faaletonu ina ia faafaigofie ai le faagasologa o le faia o pepa o aitalafu ma ituaiga eseese i le lumanaʻi. E le gata i lea, o totonu o lenei faamalama o loʻo i ai faʻamaumauga a le 'auʻaunaga i le mea e mafai ai e le pule ona faʻaopoopo tagata faʻapipiʻi ma seti upu faʻaulu.

Pupuʻu

E taua le taulai faapitoa i lenei tulaga, talu ai muamua o Apek o se fausaga mamā, ma ua uma ona filifilia e le au atinaʻe a latou seti plug-ins mo tagata taʻitasi taʻitasi ma maua se faʻasalalauga taʻitasi. O faʻaopoopoga faʻaopoopoga uma e i ai i le lava faamalama lava e tasi o loʻo avanoa mo le faʻanoanoa poʻo le faʻasaʻoina.

Mama

  • O le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Se tele filifiliga o plugins ma directories;
  • E mafai ona fatuina se faʻasologa o tagata.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

O le pau lenei o mea ou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i le Apek platform ma se tasi o ona faʻatautaia "Faʻatauga ma Faʻamaumauga o Initaneti". E taua le matauina o le a le muta iina ia avanoa, talu ai e tele lava plug-ins ma o le a faia e le au atinaʻe le faatulagaga mo talosaga a latou tagata faaaoga.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o oloa ma oloa faʻatau fale teu oloa

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Oloa, Tau, Faʻamatalaga Plaz5 Debit Plus PRO100

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O faʻatauga ma le teuina o fale teu oloa o se tasi o faʻatautaiga na faia i luga o le Apek platform. O loʻo taulaʻi atu o ia i le faʻatinoina o se pisinisi laʻititi, faʻatulagaina faʻatau ma faʻatau.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: ApekSoft
Tau: $ 160
Toa: 32 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.1.0.1