Faʻasalaga o le mea sese ma le leai o le d3dx9_41.dll faletusi


O le faʻaaogaina o soʻo se faʻaogaina o nisi o taimi e manaʻomia ai le faʻaogaina o le komepiuta po o se faamalama patino mo ia lava. E tele auala e faia ai lenei mea, o se tasi o ia auala o le metotia masani. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ave se faʻamalama, ona laveai lea i se auala, lea e matua le talafeagai. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaoga polokalame faʻapitoa ma ave se faʻamalama o le Windows 7 itulau poʻo soʻo se isi lava faʻaogaina i sekone.

Mo sina taimi i le taimi nei, o le Light Shot app, lea e mafai ai e le gata o le faia o se sikolasipi, ae o le faasaʻoina foi ma faaopoopo atu i telefoni eseese, ua lauiloa i luga o maketi o fofo o masini komepiuta mo le faia o sikolasipi. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona vave ona faia se ata pue i se komepiuta po o se komepiuta e faʻaaoga ai lenei polokalama faapitoa.

Faʻasalaina ata mo le leai o se totogi

1. Tikia ma faʻapipiʻi

E toetoe lava o tagata uma e mafai ona faʻapipiʻiina le polokalame i se tulaga tutoʻatasi, talu ai e le manaʻomia le malamalama o soʻo se faʻaoga. E tatau ona e alu i le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe, sii mai le faila faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le oloa, mulimuli i faatonuga.
I le taimi lava e uma ai le faʻatulagaina, e mafai ona faʻaaoga le talosaga. O le mea lea e amata ai le mea e sili ona manaia: faia o faʻamatalaga.

2. Filifilia o se ki vevela

I le amataga lava o le galulue faatasi ma le polokalama, e tatau i le tagata faʻaoga ona ulufale i tulaga ma faia nisi suiga faaopoopo. Afai e fetaui lelei mea uma ia te ia, e mafai ona e alu ese mai le tulaga faaletonu.
I tulaga, e mafai ona e filifilia se ki vevela o le a faʻaaogaina mo le gaoioiga autu (o se ata o le vaega ua filifilia). O le auala pito sili ona faigofie o le setiina lea o le PrtSc e le faʻaaogaina e fai ai screenshots i le paʻi o se ki.

3. Fausia se faʻamalama

I le taimi nei, e mafai ona e amata faia sikolasipi o vaega eseese o le vevela pe ae manaʻo iai. E na o le tagata e faaaogaina e tatau ona taomi le button preset, i lenei tulaga PrtSc, ma faʻapipiʻi le nofoaga na te manaʻo e teu ai.

4. Faʻataʻitaʻia ma le teuina

O malamalama e le mafai ai ona e faʻasaoina le ata, i le taimi muamua o le a ia ofoina atu e faatino ni taga ma faʻataʻitaʻi ata. I le lisi o loʻo i ai nei, e mafai lava ona e faʻasao se faʻamalama, e mafai ona e auina atu e ala i meli ma mea. O le mea autu o le tagata e le mafai ona na o le fatuina o se ata, ae sui sina mea ma vave ona teu.

O le mea lea, i ni nai laasaga faigofie, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina se ata puipui e faʻaaoga ai le Lila. E i ai isi polokalama, ae o lenei tusi fesoasoani e vave ona gaosia, faasaʻo ma puipui le ata. O a meafaigaluega e te faʻaaogaina e faia ai ni sikusi o le mata?