Faʻaalia le faʻaalia o faʻaopoopoga o faila i le Windows 7

E le o tagata uma e iloa o komepiuta uma o Windows o iai se igoa. O le mea moni, e avea ma mea taua pe a amata ona e galue i luga o le upega tafaʻilagi, e aʻafia ai le nofoaga lata ane. I le uma, o le igoa o lau masini mai isi tagata faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga o le a faʻaalia tonu e pei ona tusia i totonu o PC. Sei o tatou sailia pe faapefea ona suia le igoa komipiuta i le Windows 7.

Vaʻai foi: Auala e suia ai le komepiuta igoa i le Windows 10

Sui le igoa o le PC

Muamua lava, sei tatou iloa po o fea igoa e mafai ona tofia i se komepiuta, ma e le mafai. O le igoa o le PC e mafai ona aofia ai faʻaliliuga Latina o soʻo se resitala, fuainumera, faʻapea foʻi ma se faʻaoga. Le faʻaaogaina o mataitusi faapitoa ma avanoa e le aofia ai. O lona uiga, e le mafai ona e aofia ai ia faailo i le igoa:

@ ~ ( ) + = ' ? ^! $ " “ . / , # % & : ; | { } [ ] * №

E le manaʻomia foi le faʻaaogaina o tusi a Cyrillic poʻo isi tusitusiga, vagana ai Latina.

E le gata i lea, e taua le iloa o taualumaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o lenei tusiga e mafai ona faʻamaeʻaina lelei i le na o le faʻaogaina i totonu o le polokalama i lalo o le teugatupe o le pule. O le taimi lava e te filifili ai le igoa e te tofia i le komepiuta, e mafai ona e alu e suia le igoa. E lua auala e faia ai lenei mea.

Metotia 1: "Āiga o le Faigaluega"

Muamua, mafaufau i le filifiliga pe a suia le igoa o le PC e ala i meatotino o le polokalama.

  1. Kiliki "Amata". Faʻasani-lelei (PKM) i luga o le laulau e faʻaalia i le igoa "Komipiuta". I le lisi faʻaalia, filifili "Meatotino".
  2. I le itu tauagavale o le faamalama e aliali mai, tusi i luga o le tulaga. "Filifiliga Maualuga ...".
  3. I le matala tatala, kiliki i le vaega "Igoa o le Initaneti".

    E i ai foi se auala vave atu e alu ai i le faʻaogaina o le igoa a le PC interface. Ae mo lona faʻatinoga e manaʻomia ia manatua le poloaiga. Talosaga Manumalo + Rona fasi ai lea i:

    sysdm.cpl

    Kiliki "Lelei".

  4. O le faʻamatalaga masani a le PC o meatotino o le a tatala saʻo i totonu o le vaega "Igoa o le Initaneti". Tulaga faʻafeagai "Igoa atoa" O le igoa ole masini o loo i ai nei e faʻaalia. Ina ia suia i se isi filifiliga, kiliki "Suiga ...".
  5. O se faamalama mo le toe teuteuina o le igoa o le PC o le a faʻaalia. O iinei i le eria "Igoa o le Initaneti" ulufale i soʻo se igoa e te manatu e fetaui, ae ia usitai i tulafono na muamua taʻutaʻu. Ona e lolomiina lea "Lelei".
  6. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le faamalama o faʻamatalaga lea o le a fautuaina e tapuni ai polokalama tatala uma ma pepa aʻo leʻi toe faʻafouina le PC ina ia aloese mai le leiloa o faʻamatalaga. Katia uma tusi faʻatinoga ma kiliki "Lelei".
  7. O le a toe faafoi nei oe i le faamalama o meatotino. O faʻamatalaga o le a faʻaalia i lona vaega pito i lalo e faʻaalia ai o suiga o le a aoga pe a uma le toe faʻafouina o le PC, e ui lava i le faʻafeagai ma le "Igoa atoa" o le igoa fou o le a faʻaalia. Toe manaʻomia le toe amataina ina ia mafai ai e isi sui o le fesoʻotaʻiga ona vaʻai i le igoa ua suia. Kiliki "Faaaoga" ma "Katia".
  8. O se lautusi talatala e tatala ai lea e mafai ai ona e filifili pe toe toe amata le PC i le taimi nei pe mulimuli ane. Afai e te filifilia le filifiliga muamua, o le a toe faʻafouina le komipiuta, ma afai e te filifilia le lona lua, o le a mafai ona e toe faʻaaogaina le faʻaaogaina o le metotia masani pe a maeʻa le galuega o loʻo i ai nei.
  9. A maeʻa toe toe amata, o le a suia le igoa o le komepiuta.

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

E mafai foi ona e suia le igoa o le PC e faʻaaoga ai le faʻamatalaga i totonu "Poloaiga Poloaiga".

  1. Kiliki "Amata" ma filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le lisi "Tulaga Faataatia".
  3. Faatasi ai ma le lisi o mea faitino, saili le igoa "Poloaiga Poloaiga". Kiliki ii PKM ma filifili le filifiliga faʻavae e fai ma sui o le pule.
  4. Ua faʻagaoioia Shell "Laina o poloaiga". Ulufale mai se poloaiga i mamanu:

    Umi komipiuta komepiuta o le igoa = "% computername%" valaau toe faaigoa le igoa = "new_option_name"

    Faʻaaliga "new_name_name" Sui i le igoa e te manatu e tatau ai, ae, toe faʻafeiloaʻi i tulafono faʻaalia i luga. A uma ona e ulufale i totonu Ulufale.

  5. O le toe faaigoa o le poloaiga o le a fasiotia. Katia "Poloaiga Poloaiga"e ala i le kilikiina o le laina latalata tapuni.
  6. E le gata i lea, e pei ona i ai i le auala muamua, e faamaea ai le galuega, e tatau ona toe toe amataina le PC. O lea e tatau ona e faia ma le lima. Kiliki "Amata" ma kiliki le icon tafigolu i le taumatau o le tusiga "Taofi". Filifili mai le lisi e aliali mai Toe toe fai.
  7. O le a toe amataina le komipiuta, ma o le a suia lona igoa i le faʻasalalauga ua tuʻuina atu ia te oe.

Lesona: Tatalaina o le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 7

Aʻo matou iloa, e mafai ona e suia le igoa o le komepiuta i le Windows 7 ma ni filifiliga se lua: e ala i le faamalama "Āiga o Faigaluega" ma le faʻaaogaina o le atinaʻe "Laina o poloaiga". O nei metotia e tutusa lelei ma o le tagata lava ia na te filifili pe o le fea e sili atu ona faigofie mo ia e faʻaaoga. O le manaʻoga autu o le faʻatinoina lea o faʻatinoga uma e fai ma sui ole pule o le polokalama. E le gata i lea, e le tatau ona e faʻagaloina tulafono mo le tusia o le igoa sao.