E faʻafefea ona faʻasoa se CD-Rom i luga o le fesoʻotaiga (ia maua avanoa avanoa mo tagata e faʻaogaina le 'upega tafaʻilagi)

Talofa

O nisi o mea masini feaveai i aso nei eo mai e aunoa ma se fausiaina o CD / DVD, ma o nisi taimi, e avea ma mea e tautevateva ...

Vaʻai faalemafaufau i le tulaga, e te manaʻo e faʻapipiʻi le taaloga mai se CD, ma e te le maua i le CD-Rom netbook. E te faia se ata mai se ituaiga disks, tusi i se kiliva flash USB ma kopiina i se netbook (taimi uumi!). Ma o loʻo i ai se auala faigofie - e mafai ona e faʻasoa atu (faasoa) mo se CD-Rom i luga o se komepiuta mo masini uma i luga o le 'upega tafaʻilagi! O le mea lenei o le a faʻaaogaina i le aso.

Manatua O le a faʻaaogaina e le tusitala sikolasipi ma se faʻamatalaga o tulaga i le Windows 10 (o faʻamatalaga e talafeagai foi mo le Windows 7, 8).

LAN seti

O le mea muamua lava e fai o le aveeseina o le faʻamaloiloga o le password mo tagata o loʻo faʻaogaina le 'upega tafailagi. I le taimi muamua (mo se faʻataʻitaʻiga, i Windows XP) e leai se isi puipuiga faaopoopo, faʻatasi ai ma le faʻasalaga o le Windows 7 na foliga mai ...

Manatua! E tatau ona faia lenei mea i luga o le komepiuta lea e faʻaogaina ai le CD-Rom, ma i luga o lena PC (netbook, komepiuta, ma isi) lea e te fuafuaina e maua ai le masini faʻasoasoa.

Faaaliga 2! E tatau ona i ai sau fesoʻotaʻiga i le lotoifale (pe a ma le 2 masini komepiuta e tatau ona iai i luga o le fesoʻotaiga). Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le setiina o se 'upega tafaʻilagi, vaʻai iinei:

1) Muamua tatala le pusa o le komiti ma alu i le vaega o le "Network and Internet", ona tatala lea o le vaega "Network and Sharing Center".

Fig. 1. Network ma Initaneti.

2) I le isi itu, i le itu tauagavale e te manaʻomia e tatala ai le fesoʻotaʻiga (silasila i le Ata 2) "Suiga filifiliga sili atu o fefaʻasoaʻiga".

Fig. 2. Nofoaga Tutotonu ma Faʻasoa Faʻasoa.

3) I le isi itu, o le a iai sau tafaʻi (silasila i le fig 3, 4, 5): faalilolilo, tagata asiasi, uma fesoʻotaiga. Latou te manaʻomia e tatala ma toe fetuunai ia atigipusa taʻitasi, e tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo i lalo. O le taua o lenei taotoga e oʻo mai i le le faʻamaloloina o le faʻamaloiloina o password ma tuʻuina atu avanoa faʻafefaʻasoa i faila fefaʻasoaaʻi ma tagata lolomi.

Manatua O le kiliva faʻasalalau o le a pei o se faila faifaipea masani. Faʻamatalaga i totonu pe a faʻapipiʻiina se CD / DVD i totonu o le taavale.

Fig. 3. Private (clickable).

Fig. 4. Tusi faʻailoa (clickable).

Fig. 5. Fesoʻotaʻiga uma (faʻaaogaina).

O le mea moni, ua maeʻa le faʻatulagaina o fesoʻotaiga i totonu. Ma le isi, o nei tulaga e tatau ona faia i luga o PC uma i luga o le upega tafaʻilagi i le mea e fuafua e faʻaaoga ai se kiliva faʻatasi (ma, ioe, i le PC lea o loʻo faʻaogaina ai le ave).

Faʻasalaga faʻasaga (CD-Roma)

1) Alu i laʻu komepiuta (po o lenei komepiuta) ma alu i meatotino o le avetaavale matou te mananao e avanoa i le upega tafaʻilagi (tagai i le Fig 6).

Fig. 6. Avea meatotino.

2) E sosoo ai, e tatau ona e tatalaina le "Access" tab, o loʻo i ai le vaega "Setete Setete ...", alu i ai (tagai i le Ata 7).

Fig. 7. Faʻasalalau avanoa i le taavale.

3) O lenei e tatau ona e faia mea e 4 (tagai i le fig 8, 9):

  1. tuu se faailoga i luma o le mea "Faasoa lenei faila";
  2. tuʻuina atu se igoa i la matou punaoa (e pei o isi tagata faʻapitoa o le a vaʻai i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se "pulou eletise");
  3. faʻamaonia le numera o tagata faʻapitoa e mafai ona galulue faʻatasi ma ia (Ou te le fautuaina sili atu nai lo le 2-3);
  4. ma alu i le faʻaiuga tali: siaki le pusa i tafatafa o "Mea uma" ma le "Faitautusi" (pei o le Ata 9).

Fig. 8. Faʻatonu le avanoa.

Fig. 9. Avanoa mo mea uma.

E tumau pea e teu ai tulaga ma faʻataʻitaʻi pe faʻapefea ona galue le matou 'auʻaunaga fesoʻotaiga!

Suʻega ma faʻatautaia avanoa faigofie ...

1) Muamua - faʻaofi soʻo se puʻe i totonu o le taavale.

2) I le isi itu, tatala le tagata masani suʻesuʻe (fausia i le Windows 7, 8, 10) ma le agavale, faʻalautele le '' Network ''. Faatasi ai ma faʻamaumauga e maua - e tatau ona avea ma a tatou, na o le faia (drive). Afai e te tatalaina - e tatau ona e vaʻavaʻai i mea o loʻo i luga ole pu. O le mea moni, e tumau pea na o le tamoe i le faila "Setup" (tagai i le fig 10) :).

Fig. 10. O le taavale e maua i le initaneti.

3) Ina ia sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se taʻavale ae le o le suʻe i ai i taimi uma i le '' Network ', o loʻo fautuaina e faʻafesoʻotaʻi e pei o se' upega faʻamau. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki lava i le ki ma le kiliki i le mea saʻo ma filifili i luga o le lisi autu o le "Fesoʻotai e pei o se 'upega tafailagi' (pei o le Ata 11).

Fig. 11. Fafesoʻotaʻi se 'upega faʻamau.

4) Le paʻu mulimuli: filifili le tusi avega ma kiliki le ki (f. 12).

Fig. 12. Filifili le mataitusi.

5) I le taimi nei, afai e te ulufale i totonu o laʻu komepiuta, o le a vave ona e vaai i le 'upega tafailagi ma o le ae mafai ona matamata i faila i totonu. I le masani ai, ina ia mafai ona maua se auala faapena, e tatau ona fuliina se komepiuta, ma o se ituaiga pu (faatasi ai ma faila, musika, ma isi) e tatau ona tuu i ai.

Fig. 13. CD-Rom i laʻu komepiuta!

E maeʻa lenei seti. Galuega manuia 🙂