Faʻafoʻi atu i le AutoCAD

O faʻatinoga uma i le AutoCAD e faʻatino i luga o le matagaluega. Ma le isi, o loʻo faʻaalia ai mea faitino ma faʻataʻitaʻiga na fatuina i le polokalama. O le vaʻalele e aofia ai ata tusi o loʻo tuʻuina i luga o le laupepa faʻatulagaga.

I lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai atu i le version AutoCAD o le AutoCAD - aʻoaʻo pe o le a le mea e aofia ai, pe faapefea ona faʻapipiʻi ma faʻaaogaina.

Autocad viewport

Viewport View

Aʻo galue i le fatuina ma le faʻataʻitaʻia o se ata i luga o le "Model" tab, atonu e te manaʻo e atagia nisi o ona manatu i se tasi faamalama. Mo lenei mea, e tele vaʻalele ua faia.

I le faʻailoga o le lisi, filifili "Vaʻaia" - "Vaʻalele". Filifili le fuainumera (mai le 1 i le 4) o mata e te manaʻo e tatala. Ona e manaʻomia lea ona faʻatulagaina le tulaga faʻasaga poʻo le faʻasolo o le lau.

I luga o le lipine, alu i le vaega o le "View" o le "Home" tab ma kiliki "Viewport Configuration". I le lisi pa'ū, filifili le laiga sili ona talafeagai.

A maeʻa ona vaevaeina le telefoni ile tele o lau, e mafai ona e faʻasoa e matamata i mea e aofia ai.

Itū Talafeagai: Aiseā e te manaʻomia ai se fetaulaʻau i le AutoCAD

Outport Tools

Ua mamanuina le atinaʻe vaaiga i matafaga e matamata i le ata. E lua ona meafaigaluega autu - o se meaola lapisi ma se uili uili.

O loʻo i ai ni meaola faʻapitoa e matamata ai i le ata mai faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo faʻamalosi, e pei o mataʻitusi autu, ma le fesuiaiga i le gaioiolosi.

Ina ia vave suia le suʻesuʻega, ia na o le kiliki i le tasi itu o le pusa. Suʻe i le eletene axonetric i le kilikiina o le ata o le fale.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le uili o le uili o le uila, o le taamilosaga faataamilo i le taamilosaga ma le vevela o loo faia. O galuega a le uili o le uili e faʻaigoaina e le uili o le kiona: pana - taofi le uili, liliu - taofi le uili + Sili, e faʻagasolo ai le faʻataʻitaʻiga i luma poʻo le tua - uili o le uili i tua ma luma.

Faʻamatalaga aoga: Faʻamau i le AutoCAD

Viewport Customization

A o iai i le faʻatulagaga ata, e mafai ona e faʻaaogaina le faasologa o fesoʻotaiga, o le amataga o le faiga faʻaopoopo, faʻasologa ma isi faʻalapotopotoga o ausilali i totonu o le vaʻalele e faʻaaoga ai faʻamafanafana.

Faʻaaogā Faʻamatalaga: O Ki Ui i le AutoCAD

Seti le ituaiga o ata faʻaali i luga o le lau. I le lisi, filifili "Vaʻaia" - "Ata Matagofie".

E le gata i lea, e mafai ona e faʻavasega le lanu o le pito i luma, ma le tele o le fetuu i le polokalama. E mafai ona e fetuunai le fetuu e ala i le alu i le "Faʻamaumauga" i le faʻamaufaʻailoga.

Faitau i luga o le matou faʻailoga: Faʻafefea ona faia se paʻepaʻe papaʻe i le AutoCAD

Faʻasinomaga le mataʻituina i le laupepa o le laupepa

Kiliki i le Pepa Faʻamau ma filifili le vaʻalele e tuʻu i ai.

O le faʻaaogaina o taulima (togitogi lanumoana) e mafai ona e seti ai pito o le ata.

I luga o le tulaga o le tulaga ua faatulaga ai le fua o le matafaga i luga o le pepa.

O le kilikiina o le "Pepa" button i luga o le laina o le poloaiga o le a ave oe i le faiga teuteu faataitai, e aunoa ma le tuua o le avanoa.

Matou te fautuaina oe e faitau: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

O iinei tatou te mafaufau ai i foliga o le vaaiga i fafo le AutoCAD. Faaaoga lona gafatia i le maualuga e ausia ai tulaga maualuga.