Faʻafefea ona matamata i lau avatar ile Instagram


Odnoklassniki taaloga o fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga lea e faʻaaoga ai faʻamatalaga eseese o le aufaasālalau. Ae o nisi taimi atonu e le toe faia pe faia le sese, lea e mafua ai le faʻalavelave i le taaloga.

O mafuaaga autu o faafitauli i taaloga

Afai e te le taʻalo i le taaloga i Odnoklassniki, ona oʻo lea o le faafitauli e sili atu i lou itu. O nisi taimi e mafai ona i ai o ia i le itu o tagata atiaeina o le taaloga pe ona o le toilalo i Odnoklassniki. I lenei tulaga, e tatau ona e faatali seiloga e faia se faaiuga. E masani lava, afai e fiafia se tagata e galue i ana oloa, ona vave lava ona foia faafitauli.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina nei fautuaga, lea e mafai ona fesoasoani e toe faʻafouina le talosaga e manaʻomia:

  • Toe fuli i luga le itulau o le masini ma le ki. U5 poʻo le faʻamau i le pusa o le tuatusi;
  • Taumafai e tatala le talosaga i se isi masini komepiuta.

Mafuaaga 1: Sini Faʻasinomaga Initaneti

O le mea lea e sili ona taatele ma le mafuatiaina, lea e taofia ai le le gata o le faʻaaogaina masani o taʻaloga i Odnoklassniki, ae faʻapea foʻi isi elemene o le 'upega tafaʻilagi. I le tele o tulaga, e mafai e le tagata faʻapitoa ona faatalitali mo le initaneti e faʻamautu.

Vaʻai foi: Auaunaga i le initaneti e siaki le saoasaoa o le Initaneti

E mafai foi ona e faʻaaogaina ni fautuaga e fesoasoani e faʻaleleia ai le saoasaoa o mea e maua i luga o le upega tafailagi:

  • Afai e iai sau tafaʻi e tatala i lau sailiga e ese mai Odnoklassniki, ona e tapunia lea, talu ai latou te faʻaaogaina se aofaiga patino o fefaʻatauaiga i luga o le Initaneti, e tusa lava pe 100% lokaina;
  • E taua le manatuaina, pe a sii mai se mea e ala i se tafega ma / poʻo se mea e teu ai, o le Initaneti e vave faʻaitiitia, aua o punaoa autu e alu e sii mai. I lenei tulaga, ua fautuaina e taofi le download pe faatalitali mo le maeʻa;
  • E faapena foi, ma le polokalama fou. O nisi polokalame e mafai ona maua ai ni lomiga fou i tua. Ina ia iloa pe toe faʻafouina le polokalama, ia tilotilo i le "Taskbar" poʻo totonu o le fata. Afai ei ai se faʻamatalaga, ona fautuaina lea e faʻatali mo lona maeʻa;
  • Taumafai e mafai ai le galuega "Turbo", lea o loʻo tuʻuina atu i totonu o le 'upega tafailagi autu, ae e le lelei i taimi uma i taaloga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai "Turbo" i le Yandex Browser, Google Chrome, Opera.

Mafuaʻaga 2: Faʻatoʻa Faʻatoʻa le Masini

O le umi e te faʻaogaina ai le masini, o le tele foi lea o le lapisi ile lapisi. Aʻo tele naua, o le saʻo o le galuega a nisi o nofoaga ma faʻaaogaga e mafai ona mafatia tele. O le mea e lelei ai, e faigofie lava ona fufulu ma "Talafaasolopito" asiasiga

Aua nei galo i totonu o tagata sailiili uma "Talafaasolopito" faamama i le tele o auala. O faatonuga mo Google Chrome ma Yandex Browser e foliga faapenei:

  1. Valaau le faamalama "Tala"faʻaaogaina o le autu autu Ctrl + H. Afai e le aoga, ona tatala lea o le lisi o mea e suʻe ai i le faʻaogaina o le faamau i le tulaga o le tolu pa i le pito i luga o le faamalama. I le lisi, filifili "Talafaasolopito".
  2. I luga o le itulau "Tala" o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga o tusitusiga "Faamamaina le Talafaasolopito". O loʻo i le pito i luga, tauagavale, poʻo le taumatau (faʻalagolago i le browser).
  3. I totonu o le faamalama o le faʻamamaina, tuʻu ese nei mea - "Vaavaaiga o talafaasolopito", "Faʻamatala talafaasolopito", "Faʻatonuina Faʻamaumauga", "Cookies ma isi nofoaga o faʻamatalaga ma faʻalapotopotoga" ma "Faamatalaga o Faʻamatalaga". I le faaopoopo atu i nei mea, e mafai ona e makaina nisi nai faʻaopoopoga i lau faitalia.
  4. Kiliki "Faamamaina le Talafaasolopito" pe a maeʻa ona tuʻu uma mea e manaʻomia.
  5. Katia ma toe tatala le masini. Taumafai e faʻalauiloa le taaloga / mea manaʻomia.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻamalamalama le faʻapa i le Opera, Yandex Browser, Google Chrome, Mozilla Firefox.

Mafuaaga 3: Luga o le Flash Player Version

O tekinolosi faʻalauiloa ua faasolosolo ina le aoga, ae i le Odnoklassniki o le tele o mea (aemaise lava taaloga / talosaga ma "Meaalofa") e le mafai ona galue e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le Flash Player. I le taimi lava e tasi, ina ia mafai ai ona lelei le galue, e naʻo le pito lata mai o lenei tagata taalo.

O iinei e mafai ai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player pe faʻafouina.

Mafuaaga 4: Faʻasalaga i luga o le komepiuta

Ona o otaota i luga o le komepiuta, o le tele o taaloga i luga o le initaneti ma faʻaoga i Odnoklassniki atonu o le a amata ona toilalo. O le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo i ai le meatotino o le teuina o faila le talafeagai e iu lava ina paʻu i luga le mokesi vaʻavaʻa.

O le CCleaner o se tasi o polokalame sili ona taʻutaʻua ma faatuatuaina mo le faʻamamaina o lau komepiuta mai i mea eseese ma mea sese. O lana faʻataʻitaʻiga o le a iloiloina se isi laʻasaga taʻitasi-i-taʻiala:

  1. Ina ia amata, filifili se vaega "Faamama"i luga o le itu tauagavale o le lau.
  2. Faʻalogo lelei i le lisi "Windows". E masani lava ua maeʻa ona le mafai ona faʻaaogaina ma o atigipusa uma o loʻo i ai e faʻatulaga pe a manaʻomia, ae e mafai ona e suia a latou faatulagaga. O se tagata e leai se poto masani e le fautuaina e sui soʻo se mea i nei tulaga.
  3. Ina ia maua e le polokalama ia faila e faʻamama ai, ia faʻaaoga le ki "Iloiloga".
  4. O le taimi lava e maeʻa ai le sailiga, o le a faʻaalia le ki. "Faamama". Faaaoga.
  5. O le faʻamamaina o le faagasologa e alu i le tele o minute. A maeʻa, e mafai foi ona e faia lenei faatonuga mai le laasaga lona lua, ae na o le tab "Talosaga".

O nisi taimi ona o faafitauli i le resitala, o nisi o taaloga i le Odnoklassniki atonu e le lelei le galue pe leai foi. E mafai foi ona e faʻamalo le resitala o mea sese e faʻaaoga ai CCleaner:

  1. A uma ona tatala le aoga, alu i "Resitala". O le taʻavale manaʻomia o loʻo i le itu tauagavale o le mata.
  2. E le mafai, i lalo o le ulutala Faʻamaumauga Resitala o mea uma o le a tiaʻi. Afai latou te le oi ai, ona e faia lea e oe lava ia.
  3. A uma lena, amata saili mo mea sese. Faaaoga le faamau "Suʻesuʻega Faʻafitauli"lea o loʻo i lalo o le lau.
  4. Faatali seia oʻo i le iuga o le sailiga mo mea sese, ona siaki lea pe faʻapipiʻi siaki siaki i mea taʻitasi ua iloa. Afai e saʻo mea uma, faʻaaoga le ki. "Faʻatonu".
  5. O le a faʻaalia se faamalama i le mea o le a talosagaina ai oe e fai se faʻamaumauga o le resitala. E fautuaina e malie, ae e mafai ma e teena.
  6. O le taimi lava e maeʻa ai le faʻaaogaina o le aʻoaʻoga sese, tatala le Odnoklassniki ma amata le taaloga faʻafitauli.

Mafuaaga 5: Vaʻaia

Vailaau i luga o le komepiuta e mafai ona afaina le galuega o nisi o talosaga i le Odnoklassniki. I le tulaga lautele, o ia ituaiga o siama o ni mea e siakiina ma taugofie. Muamua mulimuli ia te oe ma auina atu faʻamatalaga i isi vaega, faʻaalu i luga o lenei fefaʻatauaʻiga i le Initaneti. Ua faaopoopo e Vtory le tele o faasalalauga i luga o le upega tafaʻilagi, ma puipuia ai le faʻatulagaina tatau.

Mafaufau e fufulu lau komepiuta mai mea leaga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a le Windows Defender:

  1. E mafai ona e amataina le Defender Windows mai se sailiga o loʻo i totonu "Taskbar" i le Windows 10. I faʻamatalaga tuai o OS, faʻaaoga "Lisi Pulea".
  2. Afai ua uma ona iloa e le Puipuiga siama, o lona atinaʻe o le a moli ma o le a aliali mai le ki "Mama komipiuta". Faaaoga e aveese le virus atoa mai le komepiuta. Afai e leai se mea e iloa, o le a le toe i ai le ki, ma o le a faʻaali le lanumeamata.
  3. E oʻo lava i le aveeseina o soʻo se siama, e faʻaaoga ai faʻamatalaga mai le parakalafa muamua, e fautuaina e faaauau pea le suʻesuʻeina atoatoa o le komepiuta, aua o loʻo i ai se avanoa i le taimi na faʻataunuʻuina ai se polokalama leaga na misia. Manatua le poloka i le taumatau ma le ulutala. "Filifiliga Faʻamaonia". O iina atofi le atigipusa "Atoatoa" ma taomi le faamau "Siaki nei".
  4. Ole siaki e tele itula e alu ai. A maeʻa, o le a tatalaina se faamalama matala, i le mea o le ae aveese uma ai siama mataʻutia e faʻaaoga ai le ki o le igoa tutusa.

Mafuaaga 6: Faʻamatalaga Vaʻaia

O nisi o talosaga ma taʻaloga i Odnoklassniki atonu o masalosalo i polokalame i luga o antivirus, e mafua ai ona taofia o latou tulaga. Afai e 100% mautinoa i le taaloga / faʻaoga, e mafai ona e faʻaopopo i ai "Tuusaunoaga" i lau antivirus.

E masani lava "Tuusaunoaga" na lava le faʻaopopoina o le site o Odnoklassniki ma o le a taofia e le polokalame le taofia o mea uma e fesootaʻi atu i ai. Ae ei ai tulaga e te manaʻomia e faʻamaonia ai se sootaga i se faʻamatalaga patino.

E tele mafuaʻaga e le malie ai le galulue ma le Odnoklassniki i talosaga ma taaloga, ae o le mea e sili ona lelei, o le tele oi latou e faigofie ona pulea e le tagata faʻaaoga. Afai e le fesoasoani ia faatonuga ia te oe, ona e faatali lea mo sina taimi, masalo o le a toe galue vave le talosaga.