Faʻapipiʻi se kesi i totonu o se lomitusi Canon

A maeʻa le tele o le taimi, o le vaitusi vaitusi i le lomitusi ua leai, ua oʻo i le taimi e sui ai. O le tele o cartridges i oloa o Canon o loʻo i ai se fuainumera FINE ma o loʻo faʻaogaina i luga o le faiga faavae tutusa. I le isi itu, o le a tatou laasaga i lea laasaga ona faʻapipiʻiina le faʻatulagaga o le vaitusi fou o vaitusi i masini lomitusi a le kamupani o loʻo taʻua i luga.

Faʻaofi le kalama i le lomitusi Canon

O le manaʻomia mo le sui e manaʻomia pe a oʻo mai manuʻa i luga o pepa ua maeʻa, o le ata e vevela, poʻo se tasi o lanu o loʻo misi. E le gata i lea, o le pito i tua o le vaitusi e mafai ona faʻaalia i se faʻamatalaga faʻaalia i luga o le komepiuta pe a taumafai e lafo se pepa e lolomi. A maeʻa le faʻatauina o se inkwell fou, e tatau ona e mulimuli i le isi faatonuga.

Afai oe feagai ma foliga vaaia o fasi pepa i luga o le pepa, e le o lona uiga na amata ona tafe le vali. E i ai le tele o isi mafuaʻaga. O faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei autu e mafai ona maua i le mea o loʻo i lalo i le sootaga lea.

Vaʻai foi: Aiseā e lolomi ai e le lomitusi le sasa

Laasaga 1: Aveesea o le Kasika Faʻaʻaʻea

Muamua, aveese le pusa avanoa, o fea o le a faʻapipiʻi ai le fou. E faia lenei mea i ni nai laasaga, ma o le faʻatulagaga e pei o lenei:

  1. Liliu le mana ma amata le lolomi. E le manaʻomia le fesoʻotaʻi i se PC.
  2. Tatala le ufiufi o le pito ma le pepa pepa tipi e saʻo i tua.
  3. O le pusa pepa e maua ai lona lava tapuni, tatala lea e te vave amata ai le faagasologa o le faʻanofoina o pepa faʻanoanoa i le tulaga sui. Aua e te paʻi i elemene pe taofi le masini ao alu ese; atonu e mafua ai ni faafitauli.
  4. Kiliki i le ink holder ina ia alu i lalo ma faia se kiliki tulaga ese.
  5. Aveese le koneteina avanoa ma tuʻu ese. Ia faʻaeteete, aua e mafai lava ona vali. E sili ona lelei le faia o taga uma i totigilima.

E fautuaina e faʻapipiʻi le kesi i le maeʻa ona e aveesea le mea tuai. I le faaopoopo atu, aua neʻi faʻaaogaina masini e aunoa ma le vaitusi.

Laasaga 2: Faʻatuʻi Kalama

Faʻasoa le vaega ma le faʻaeteete pe a le tolopoina. Aua nei paʻi atu i paʻu uʻamea ma ou lima, 'aua neʻi faʻapala le kesi i luga o le fola poʻo lulu. Aua e te tatalaina, ia vave ona tuʻu i totonu o le masini, ae faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Ave ese le kalama mai le atigi pusa ma tuʻu ese le puipui puipui atoa.
  2. Faʻamauina le ala uma seia oʻo ina paʻi i le puipui pito i tua.
  3. Siʻi i luga luga le lelei. Pe a oʻo i le tulaga saʻo, o le ae faʻalogo i le kiliki fetaui.
  4. Katia le 'upega taʻavale o pepa.

O le a siitia le tagata o loʻo umia i le tulaga maualuga, a maeʻa ona mafai lea ona e lolomiina, ae afai e naʻo lou faʻaaogaina o tane vaitusi o nisi lanu, e tatau ona e faia le laasaga lona tolu.

Laasaga 3: Filifili le kekeli e faʻaaoga

O nisi taimi e le mafai e le au faaaoga ona mafai ona sui vave le kilika pe o loʻo i ai se manaʻoga e lolomi na o le tasi le lanu. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamaonia le pito i tua, pe o le a le vali e manaʻomia e ia. E faia lenei mea e ala i le firmware:

  1. Tatala le lisi "Lisi Pulea" ui "Amata".
  2. Skip i le vaega "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  3. Saili lau oloa Canon, kiliki-i luga ma filifili "Seti Seti".
  4. I le faamalama e tatala, sue le lisi "Auaunaga".
  5. Kiliki i le meafaigaluega "Filifiliga Kiliata".
  6. Filifili le vaitusi o loʻo manaʻomia mo le lolomi ma faʻamaonia le gaioiga e ala i le kiliki "Lelei".

Ole taimi nei e tatau ona toe toe faʻaaogaina le masini ma e mafai ona e alu i le lolomiina o pepa talafeagai. Afai e te leʻi mauaina lau lomitusi i le lisi ao taumafai e faia lenei laasaga, ia faʻalogo i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. I totonu o lea mea o le ae maua ai faatonuga mo le faasaʻoina o lenei tulaga.

Faitau atili: Faʻateleina se lomitusi i Windows

O nisi taimi e tupu mai ai pepa fou ua teuina mo le umi tele pe faʻaalia i le siosiomaga i fafo. Ona o lenei mea, o le papa e masani ona mamae. E tele metotia o le auala e toe faʻafoʻi ai le vaega e galue e ala i le fetuunaʻi o le tafe o le vali. Faitau atili e uiga i lenei mea i isi mea.

Faitau atili: Faʻamaeʻaina lelei o le pusa lolomi lolomi

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. Ua masani oe i le faʻataʻitaʻiga mo le faʻapipiʻiina o se kesi i totonu o se lolomiina Canon. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o mea uma lava e faia i ni nai laasaga, ma o lenei galuega o le a le faigata lava mo se tagata e leai se poto masani.

Vaʻai foi: Faʻatulagaga lelei le lomitusi