Toe faafou Navitel i le kalama


O se avetaʻavale faʻaonapo nei po o se tagata tafafao maimoa e le o toe mafaufauina o ia lava e aunoa ma le faʻaaogaina o GPS navigation O se tasi o togafitiga sili ona talafeagai o masini komepiuta o le polokalama mai Navitel. O le asō o le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻafouina le polokalama faʻafesoʻotaʻi Navitel i le SD card.

Matou te faafou Navitel i luga o se kalama

E mafai ona faia le faʻatinoga i ni auala se lua: faʻaaogaina o le Navigator Navigator Update Centre poʻo le toe faʻafouina o le polokalama i luga o se kalama e faʻaaoga ai se tala patino i luga o le upega tafaʻilagi a Navitel. Mafaufau i nei metotia i totonu o le poloaiga maoti.

Metotia 1: Navitel Navigator Update Center

O le faʻaaoga aloaia mo le faʻafouina o faila o le polokalama mai Navitel o loʻo maua ai le tomai e faʻafouina le polokalama faʻatautaia ma ona faʻafanua.

Download Navitel Navigator Update Center

  1. Tuʻu le masini i le komipiuta. Ona ave lea o le aoga ma faapipii.
  2. A maeʻa le faʻapipiʻi, taʻavale le polokalama ma faʻatali sei iloga e iloa mea faigaluega. A tupu lenei mea, kiliki le mea. "Faʻafou".
  3. O lenei faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o polokalama faʻapipiʻi.

    Kiliki "Lelei"e amata ai ona sii mai. A o lei faia lenei mea, ia mautinoa o le disk lea ua faʻapipiʻi ai le Navigator Navigator Update Center ua lava le avanoa mo faila le tumau.
  4. O le faagasologa o le sii mai ma le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga o le a amata.
  5. I le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻiga i le Nofoaga Navigator Navigator Update Center "Faʻafou" o le a le toe toaga, o loʻo faʻaalia ai le faʻaleleia lelei o le faʻatulagaina o le lomiga fou.

    Aveese lau masini mai le komepiuta, ave uma faʻamuamua.

O lenei metotia e faigofie ma tuusao, ae i luga o nisi komepiuta o le Navitel Navigator Update Center mo mafuaaga le mautonu e osofaia i le amataga. Aʻo feagai ma se faʻafitauli faapena, faʻafesoʻotaʻi le faʻafouina o le filifiliga o loʻo mulimuli mai, lea o loʻo faamatalaina i lalo.

Metotia 2: Faʻamaumauga a le Tagata Lava Ia

O se auala sili atu ona faigata ma sili atu, ae o le sili ona lelei: e mafai ona e faʻaaogaina e faʻafou ai Navitel i luga o soʻo se kata.

  1. Faʻafesoʻotaʻi se kata card i lau komepiuta ma faʻaogaina Navitel. Tatala ma sue le faila NaviTelAuto_Activation_Key.txt.

    Kopi i soo se nofoaga i luga o lau kiona malo, ae taumafai e manatua tonu pe o fea - o le a matou manaomiaina mulimuli ane.
  2. I le tulaga e te le fiafia i le faʻafouina o le faʻafouga, o se filifiliga atamai le kopiina o mea o le kata i lau komepiuta - o se faʻamaumauga o le a mafai ai ona e toe foʻi atu i le lomiga muamua o le polokalama. A maeʻa ona fai se faʻamaumauga, tape ese faila mai le kata.
  3. Asiasi i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Navitel ma faʻapipiʻi i lau faʻamatalaga. Afai e le o faamauina oe, ona oʻo loa lea i le taimi e fai ai. Aua nei galo le faaopoopoina o se masini - mulimuli i lenei sootaga, ma mulimuli i faatonuga i luga o le lau.
  4. I lau faʻamatalaga kiliki mea "O aʻu masini (faʻafouga)".
  5. Suʻe lau card Aso SD i le lisi ma kiliki "Faʻafouina avanoa".
  6. Tusia le pito i luga o le archive - o se tulafono, ua tumu i le lomiga lata mai o le polokalama.
  7. E mafai foʻi ona faʻafouina faʻafanua - tusi i lalo le itulau o loʻo i lalo, ma le poloka "Faʻafanua mo le version 9.1.0.0 ma le maualuga" Talia mea uma.
  8. Faʻateʻa le masini komepiuta ma teuga pepa i le aʻa o lau kata SD. Ona kopi lea o le NaviTelAuto_Activation_Key.txt na teu muamua.
  9. Faʻataunuʻuina - faʻafou le polokalame. Ina ia faʻafouina faʻafanua, faʻaaoga auala masani o lau masini.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le polokalama faʻamaumauga a Navitel i luga o le kata manatua e leai se mea faigata. I le faaputuputuina, matou te toe fia faamanatu foi ia te oe - faaaoga na o polokalama laiseneina!