Faʻalogoina taʻavale mo Canon i-SENSYS LBP3010


O le faia o faasitepu e sili ona faigofie i le faʻaaogaina o faʻaaoga polokalame faʻapitoa. O le masini komepiuta e mafai ai e oe vave vave ma saʻo le fatuina o se mea faitino, e mulimuli i le tutusa tonu. I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga faʻapitoa, ma o le asō o le a tatou auiliiliina StairDesigner auiliiliga.

Fuafua mamanu

O le faia o se apefaʻi fou e amata i le faʻapipiʻiina o faʻailoga mamanu. Ulufale faʻamaonia numera i vaega e manaʻomia e seti ai le tele ma le taʻiala o laasaga taʻitasi. O loʻo i ai i le polokalame se galuega e faʻatapulaʻaina ai, lea e le mafai ai ona fatuina se poloketi o le a maualuga tele ai le apefai mo le siitiaina, o le a tele naua avanoa, pe o le a sili atu le maualuga o laasaga.

Faʻatinoga o galuega

O faʻamatalaga lautele, foliga vaaia ma faatusa o faasitepu o loʻo faʻaalia i totonu o le faamalama autu i le nofoaga faigaluega. I le faʻaopoopoga, o faʻamatalaga na ulufale atu o loʻo faʻaalia foi iinei i le fausiaina o le mea faitino. E mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻafetaui le ata, suia ona foliga vaaia pe galue faʻatasi ma vaega taitasi.

I le StairDesigner o loʻo i ai le tele o filifiliga mo le faʻaaliaina o se poloketi i totonu o le vāega o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻagaoioia na o laasaga, liliu i luga o le fola ma le taualuga poʻo le taualuga. O gaioiga uma e faia e ala i se faʻailoga fou. "Faʻaalia".

Fuafuaga faʻatulagaina 3D

I le faaopoopo atu i le ata e lua, o StairDesigner e mafai ai ona e matamata i mea na foafoaina i le 3D mode. Ina ia faia lenei mea, o le polokalame e iai se isi faamalama, i le mea o loʻo i ai le tele o meafaigaluega aoga ma galuega e mafai ai e oe ona maua le auiliiliga sili ona auiliiliga o le faasitepu mai itu uma.

Manatua le lisi o popup. "3D". O loʻo i ai le tele o meafaigaluega ma galuega aoga e mafai ai e oe ona faʻaleleia lelei lenei faiga o le faʻaalia o faasitepu. E mafai ona e mafai pe faʻamalo le faʻaalia o nisi o vaega, fetuʻunaʻi le rotatiga aunoa pe sui le vaaiga.

Bowstring matāʻupu

Bowstring apefaʻi o loʻo faʻatulagaina i se isi faamalama. O loʻo i ai mea uma e tatau ai - o le umi o le agavale ma le itu taumatau, o le maualuga ma le maualuga. Afai ei ai ni faʻailoga i le galuega faatino, ona mafai lea ona faia faʻatasi, pe tutusa mea e tutusa ai elemene manoa.

Faʻasao sikuea sikoa

E pei ona e iloa, e le o laina uma e fausia tuusao pe i se isi itu. O le tele oi latou o se sikulima ma faasolosolo malie lava i se tau taua, fuaina i tikeri. O le polokalame StairDesigner e faʻatagaina oe e faʻatino le faʻatulagaina vave o se galuega faatino faapena. E naʻo le tagata e faʻaaogaina e faʻapipiʻi laina talafeagai i totonu o le faʻasalalauga talafeagai ma faʻaoga, mulimuli ane o le apefai i le galuega o le a suia ai lona foliga.

I le taimi nei i luga o le potu faigaluega i le faamalama autu o le ae vaaia ai ni vaega ma ni faaaliga eseese o le sikuea sikuea. I le itu tauagavale, o lona itu itu e faʻaalia, ma luga o le taumatau, i luga. Laasaga taitasi e faailogaina i lona lava numera ma o nei mea uma e tufatufa tutusa e tusa ai ma mea ua faʻamautuina, ina ia oʻo i le iuga, o le mamao i le va o ia mea taitasi e tutusa.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E le tele se avanoa i le komipiuta;
  • Faigofie faʻaaoga;
  • Filifili ma le aunoa le numera sili ona lelei o laasaga;
  • Faiga faʻapitoa o faasitepu.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Leai se galuega tusitusi lima;
  • E leai se avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai nisi o vaega.

I le asō ua matou iloiloina auiliili se polokalama faigofie ma le faigofie mo le vave tele o mamanu o laasaga eseese o StairDesigner. E ui o lona faatinoga e le faatapulaaina, ae ui i lea, e mafai ai e oe ona faia se faatulagaga sili ona lelei o le poloketi ma matamata i itu e lua ma le 3D-modes.

Faʻaola StairDesigner mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le fuafuaina o faasitepu 3 fale RonyaSoft Poster Printer Staircon

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
StairDesigner o se polokalama faigofie faigofie e mafai ai e oe ona fuafua vave se ala savali o se tasi o ituaiga o loʻo tuʻuina atu. O mea faigaluega ma galuega o loʻo i ai o le a fesoasoani ia te oe e faʻatinoina le faatulagaga lelei o mamanu.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻaulu
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.52