Faʻaitiitia mafuaaga o le le lava o se telefoni fesoʻotaʻiga i Windows


E ui lava i le mea moni o Wi-Fi ma isi tekinolosi uila ua uma ona ulufale mai i totonu o tatou olaga, o le tele o tagata e maua le Initaneti mai a latou auʻaunaga o loʻo faʻaogaina se fesoʻotaiga. E le gata i lea, o paʻu uʻamea e faʻaaogaina e fausia ai fale faʻapitonuʻu fale poʻo ofisa. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i se masani masani - o le le mafai ona fuafuaina e le system se fesootaiga fesootaiga ua fesootai i se komepiuta.

Telefoni fesoʻotaʻiga e leʻi iloa

E pei o le tulaga o isi mea faʻapipiʻiina, o faafitauli e fesoʻotaʻi ma fesootaiga i le uaea e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. Muamua o le faaletonu o masini komepiuta, aemaise lava, le le saʻo o avetaavale masini komepiuta faigaluega. I le lona lua - eseese faʻaleagaina ma mea leaga o le uaea ma ports.

Aʻo le i faia le faʻafitauli, e mafai ona e faia mea nei:

  • Ave ese le uaea mai le fesoʻotaʻi ma toe faʻapipiʻi. Afai o lau kiliva fesoʻotaʻiga ei ai isi ports, taumafai e faʻaaoga.
  • Faʻalogo i le ituaiga keea. Mo le fesoʻotaʻiga tuusao o komepiuta, o le koluse faʻaaogaina, ma mo filifili o router-PC - tuusao. Atonu o le polokalama o le a le mafai ona e otometi le filifilia o fea o faʻamatalaga o loʻo auina atu.

    Faitau atili: Matou te tuufaatasia ni komepiuta se lua i totonu o se upega tafaʻilagi

Mafuaʻaga 1: Faʻafitauli faʻaletino ma mea leaga

Ina ia mautinoa o le uaea lava ia i le tulaga lelei, e muamua lava le tatau ona faia se suʻesuʻega maeʻaeʻaeʻa. E tatau ona e vaʻai mo ni malologa ma le malepelepe o le vavae ese. Taumafai foi e faʻafesoʻotaʻi le isi komepiuta po o le komepiuta e faʻaaoga lenei uaea Pe toe faʻaalia le tulaga? O lona uiga e tatau ona e faʻatau se tau fou patch. Ae peitaʻi, afai ei ai au tomai talafeagai ma meafaigaluega, e mafai ona e suia naʻo le fesoʻotaʻiga ma suʻe le faatinoga.

O le isi mea na tupu o le le lelei o le fesoʻotaʻiga i luga o se PC poʻo le router, poʻo le kesi atoa. O fautuaga iinei e faigofie:

  • Faʻasologa isi ports i luga o le komepiuta (pe afai ei ai) ma le uila.
  • Sui le kilika fesoʻotaʻiga i le isi, e manino lava e aoga. O le mea lava e tasi e tatau ona faia i le router. Afai a maeʻa ona suia le uaea ua fuafuaina e le faiga, ona tatau lea ona toe faaleleia se tasi o masini (po o mea uma e lua).
  • Mafuaaga 2: Avetaavale

    O mafuaʻaga o lenei mafuaaga o loʻo taoto i le faʻaogaina o le "fesoʻotaʻiga" o le faʻaogaina o masini ma meafaigaluega. Iloilo po o le fea "vaega o meafaigaluega" e fesoʻotaʻi atu i le PC, e naʻo le fesoasoani a se polokalame faapitoa - o le avetaavale. Afai e le lelei le faigaluega saʻo pe na faʻaleagaina, pe ua tupu se mea sese pe a amataina, o le a le mafai ona faʻaogaina le masini tutusa. E tele auala e foʻia ai le avetaʻavale.

    Metotia 1: Toe siʻitia le avetaʻavale card card

    O le igoa o le auala e tautala mo ia lava. E tatau ona tatou "faia" le faiga ma toe amata le avetaavale.

    1. Alu i le vaega o le faafoeina o fesoʻotaiga e faʻaaoga ai le poloaiga na tusia i le lisi Taumafailea i le isi itu e mafua mai i se ala pupuu Windows + R.

      control.exe / igoa Microsoft.NetworkandSharingCenter

    2. Tatou kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e taʻitaʻia ai le poloka o mea e faʻatonutonuina ai.

    3. O iinei o loʻo matou vaʻavaʻai mo se fesoʻotaʻiga, i tafatafa o loʻo i ai se faʻamalama ma se mumu mumu - "Lelei fesoʻotaʻiga e leʻi fesoʻotaʻi".

    4. Kiliki PKM i luga o le ata ma tatala ai meatotino.

    5. Push button "Customize" luga o le lisi "Fesootaiga".

    6. Alu i le lisi "Avetaavale" ma kiliki "Aveesea".

      O le tino o le a faʻaalia se faamalama lapataiga lea tatou te kiliki ai Ok.

    7. Toe amata le PC, mulimuli ane o le a faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le avetaavale.

    Metotia 2: Faʻafou pe toe foʻi i tua le avetaʻavale

    Faʻafouina e talafeagai e maua ai se faʻamatalaga. O lona uiga o le faʻafouina na o le toatasi le avetaʻavale kesi e le mafai ona foia le faafitauli. O lenei mea e mafua ona o le ono le mafai ona faʻataunuʻuina o le masini komepiuta o laupepa eseese o le komepiuta. Mo lenei faiga, ua fautuaina e faʻaaoga se polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, DriverPack Solution.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

    E tatau ona faʻaaogā le pito i tua pe a uma ona tuʻuina se avetaavale fou. O laasaga nei e mafai ai e oe ona toe faʻafouina le lomiga muamua o le polokalama.

    1. Alu i "Pule Sili" faʻaaoga le Taamilosaga Taʻosaʻo (Windows + R).

    2. Tatala le vaega ma faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaiga ma vaavaai mo la matou faafanua.

      E mafai ona e filifilia po o fea le masini e faʻaaogaina e ala i le fesoʻotaʻiga i le tab "Fesootaiga" ana meatotino (silasila i le auala 1).

    3. Faalua faalua i luga o le masini ma fesuiaʻi i le lisi "Avetaavale". O iinei tatou te taomi ai le faamau Rollback.

      Matou te faʻamaonia o matou faʻamoemoega i totonu o le faʻatalanoaga o talanoaga.

    4. Toe toe fai le komipiuta.

    Faaiuga

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, e itiiti lava ni mafuaʻaga ona o le leai o se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi. O le mea e sili ona le fiafia ai i latou, o mea faʻaletonu faaletino o meafaigaluega - o le router, adapter, port, or the patch cord itself. E taʻitaʻia ai le taimi ma tupe. O mea uma lava e sili atu ona faigofie i mataupu ma avetaavale, talu ai o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina masani e le mafua ai ona faʻalavelave faʻapitoa mo tagata le malamalama.