Filifili se polokalama e matamata i ata

Odin o se faʻamatalaga vave mo masini faʻatautaia a Samsung. E matua aoga tele lava ma e masani lava o se meafaigaluega taua tele pe a faʻaleleia masini faʻaleleia, ma sili atu ona taua, pe a toe faʻaleleia masini i le mea e tupu ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo isi faʻalavelave faʻapipiʻi ma matai.

O le polokalame o Odin ua sili atu ona faʻamoemoe mo le aufaigaluega inisinia. I le taimi lava e tasi, o lona faigofie ma le faʻaogagofie e faigofie ai mo tagata faʻapitoa ona faʻafouina le telefoni feaveai i luga o Samsung smartphones ma papa. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le polokalama, e mafai ona e faʻapipiʻi mea fou, e aofia ai le '' aganuʻu 'faʻapitoa poʻo a latou vaega. O nei mea uma e mafai ai ona e foia faafitauli eseese, faʻapea foʻi ma faʻalauteleina gafatia o le masini i galuega fou.

Faʻailoga taua! Odin e naʻo le faʻaaogaina o masini Samsung. E leai se manatu i le faia o taumafaiga le aoga e galue ai i le polokalama ma masini mai isi gaosi oloa.

Faʻamasinoga

O le polokalame na faia faapitoa mo le faʻatinoga o le firmware, o lona uiga. tusi faila o le masini komepiuta o le masini Android i vaega tuuto o le mafaufau o le masini.

O le mea lea, ma atonu o le a faatelevaveina le faiga o le firmware ma faafaigofieina le faagasologa mo le tagata faaaoga, o le na te faia le mea na fatuina ai se atinaʻe laitiiti, faaauupegaina le talosaga Odin ma na o galuega e sili ona talafeagai. O mea uma lava e faigofie ma faigofie. I le lafoaʻiina o le talosaga, e vave ona iloa e le tagata faʻapipiʻi le i ai o se masini fesoʻotaʻi (1), pe afai ei ai, i totonu o le polokalama, faʻapea foʻi ma se faʻamatalaga puupuu e uiga i le firmware e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga (2).

O le faagasologa o le firmware e tupu i le faiga faʻapitoa. E naʻo le tagata e faaaogaina e faʻamaonia le ala i faila faatasi ai ma le fesoasoani o kulupu faapitoa e aofia ai igoa faʻailoga o vaega o manatua, ona maka ai lea o mea e tatau ona kopiina i le masini, ma faʻapipiʻi i le seti o atigipusa talafeagai. I le faagasologa o le galuega, o taga uma ma o latou taunuuga o loʻo tuʻuina atu i se faila faapitoa, ma o ona anotusi o loʻo faʻaalia i totonu o se nofoaga faapitoa o le faamalama autu o le fusi. Ole auala masani e masani ona fesoasoani e aloese mai mea sese i le taimi muamua poʻo le suʻeina pe aisea e taofi ai le faagasologa i se laasaga patino a le tagata.

Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻamalamalamaina ia laina e tusa ai ma le faagasologa o le masini masini masini o le a faʻatinoina e ala ile alu ile tab "Filifiliga". A maeʻa faʻasalalau uma i luga o filifiliga ma seti saʻo i faila, kiliki "Amata"O le a tuʻuina atu ai le amataga o le faʻataʻitaʻiga mo le kopiina o faʻamatalaga i vaega o le mafaufau o le masini.

I le faaopoopo atu i le faamaumauina o faʻamatalaga i vaega o masini Samsung, o le polokalama o le Odin "e mafai" ona fatuina nei vaega poʻo le toe faʻafouina o le faʻamanatuga. O loʻo iai lenei faʻatinoga pe ae alu i le lisi "Lua" (1), ae i le tele lava o tulaga e na o le "faigata" e faʻaaoga, ona o le faʻaaogaina o sea taotoga e mafai ona faaleagaina ai le masini poʻo le tau atu i isi taunuuga lē lelei, lea na lapatai mai ai Odin i se faamalama faapitoa (2).

Mama

  • Faʻamataʻu faigofie, faʻafesoʻotaʻi ma lautele faʻafeiloaʻi tagata-faʻaaoga;
  • I le leai o se mamafa tele i galuega e le manaʻomia, o le talosaga e mafai ai e oe ona faʻatusalia toetoe lava soʻo se faʻaogaina o le polokalama masini a Samsung-masini i le Android.

Faʻafitauli

  • E leai se faʻamatalaga aloaia a Rusia;
  • Faʻaaogā faʻamatalaga patino - talafeagai mo le faʻaaogaina na o masini Samsung;
  • I le tulaga o amioga le saʻo, ona o le le lava o agavaa ma le faʻaaogaina o le tagata, o le masini e ono faaleagaina.

I se tulaga lautele, e mafai ma e tatau ona manatu le polokalama e faigofie, ae i le taimi lava e tasi o se meafaigaluega malosi tele mo le faʻaleleia o masini Android Android. O faʻaaogaina uma lava o loʻo faia i le "tolu kiliki", ae latou te manaʻomia nisi sauniuniga o le masini faʻaleleia ma faila talafeagai, faʻapitoa foi ma le malamalama o le faʻaaogaina o le auala ma le malamalama i le uiga ma, sili ona taua, o taunuuga o faʻatinoga faʻatinoina ma Odin.

Faʻasalaga Odin mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamalosi masini Android i le polokalama o Odin ASUS Flash Tool Samsung kies Xiaomi MiFlash

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Odin o se polokalame mo le susuluina ma le toe faʻaleleia o masini Android na faia e Samsung. Se meafaigaluega faigofie, faigofie, ma e masani lava e manaʻomia pe'ā manaʻomia le faʻafouina o le firmware ma le faʻafitauli.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Samsung
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.12.3