Totoga Muamua 6755

Faʻamaumauga o faila o se gaioiga e fesoasoani e vaʻai avanoa i luga o lau kiliva, e faʻapea foi le faʻafefe taimi ma fefaʻatauaiga pe a siiina pe faʻafefeina faʻamatalaga i luga ole Initaneti. O se tasi o faʻalauiloa sili ona lauiloa o archives, ona o le maualuga o le compression ratio, o le RAR. O le polokalama, na faia faapitoa mo le galue ai i lenei faatulagaga i le siosiomaga o Windows, ua taʻua VINRAR.

O le polokalame shareware WinRAR na atiaeina e le na faia le faatulagaga RAR, Eugene Roshal, o lea e tatau ai ona manatu lelei i se tasi o mea aupito sili e galue ai ma lenei ituaiga o fale teu faamaumauga.

Tagai foi:
auala e faʻaaoga ai le polokalame WinRAR
pe faʻafefea ona faʻapipiʻi faila i le winrar
pe faʻafefea ona vavae le faila i le winrar
tuʻu se faʻaulu i le archive WinRAR
pe faʻapefea ona aveese le upega tafai mai le archive WinRAR

Faʻamaumauga o faila

O le galuega autu o le polokalama VINRAR o le faʻapipiʻiina (po o le teuina o faila) faila e faʻaitiitia ai lo latou tino. I le faaopoopo atu i le fatuina o uputusi i RAR ma RAR5 faʻapipiʻi, e mafai e le polokalama ona fatuina faʻamaumauga ma le extension ZIP.

E mafai foi ona fatuina faamaumauga a le tagata lava ia e puʻe ai faila e leai se isi polokalama faʻapipiʻi e manaʻomia. O loʻo i ai se galuega e faʻaopopo ai faʻamatalaga tusitusia.

Sese ese

Ina ia lelei le taina o faila e polokalama autu, e masani lava ona manaomia le le tatalaina (aumai mai le teutusi). I le faaopoopo atu i faatulagaga RAR, RAR5 ma ZIP, o le WinRAR application e lagolagoina le le tatalaina o archives nei: JAR, ISO, TAR, 7z, GZ, CAB, bz2, ma le tele o isi faiga e le o lauiloa.

E mafai ona 'aʻafia "e aunoa ma se faʻamaoniga" i totonu o le tusi o loʻo i ai nei, poʻo oe e mafai ona tuʻuina atu ma le lima le auala e le faʻaogaina.

Faʻasalaga

E le gata i lea, ina ia taofia le matamataina le faʻatagaina o faʻamaumauga a isi tagata faaaoga, o le avanoa i ai e mafai ona faʻailogaina i se upega tafailautusi e faʻaaoga ai le polokalama VINRAR.

I le faʻaaogaina o le talosaga lava e tasi, i le iloa o le upu faʻamaonia, e mafai ona e aveese faʻamalamalamaga.

Toe faaleleia mea na teuina

Afai e masani ona e siitia mai le tasi nofoaga i le isi, pe a faʻafeiloaʻi i luga ole Initaneti, e mafai ona faaleagaina le fale teu. O ia talafaamaumau e taua o le sasaina. O le polokalame WinRAR o loʻo i ai meafaigaluega e siakiina ai le amio saʻo ma le toe faʻaleleia o faʻamaumauga faʻamaumauga o le RAR.

Pule o faila

Faʻatasi ai ma isi mea, o le polokalame WinRAR o loʻo i totonu o lona faʻaaogaina se faila faila faila. E le gata ina mafai ona faia se fesoʻotaiga faʻatasi i le va o faʻamaumauga, ae faʻaalia foi le tutusa o galuega e pei o Windows Explorer, o lona uiga, siitia, kopi, tape ma toefaʻaiga faila o faʻalapotopotoga eseese.

O le faila o le faila o loʻo i ai se masini sailiili faila.

Faamanuiaga o WinRAR

  1. Faiga faʻavae;
  2. Igilisi (gagana e 41, e aofia ai le Rusia);
  3. Telefoni faʻatusatusa maualuga;
  4. Lagolago le Unicode;
  5. O le saoasaoa o le galuega, faʻafetai i le faʻaaogaina o le tele-core processors;
  6. Malosiaga e toe faʻafouina falefaʻamaumau;
  7. Lagolago mo le galulue faatasi ma ituaiga ituaiga o faamaumauga.

Faʻafitauli o WinRAR

  1. O foliga vaaia o le faamalama mataʻutia, ina ua mavae le 40 aso o le faaaogaina saoloto, faatasi ma se faamanatu o le manaʻoga e faʻatau le polokalama.

O le polokalame WinRAR o se tasi o le faila sili ona lauiloa, ona o lona saoasaoa, faʻaaogaina, ma le maualuga o le faʻamalosi o faʻamaumauga.

Faʻagasolo le faʻataʻitaʻiga o le polokalame VINRAR

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaaoga WinRAR Faʻasaʻoloto tagata tauva WinRAR Aveese faila i WinRAR Aveesea o le upega tafai mai le polokalama o le archiveRave WinRAR

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinRAR o le laupepa sili ona lauiloa mo le lelei o galuega ma faʻamaumauga o le tele o auivi, fatuina, le tatalaina, matamata i mea anotusi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Archivers for Windows
Faʻapupula: RAR LAB
Tau: $ 21
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.50