D-Link DIR-300 faufautua uila


O nisi taimi o le umiaina o komepiuta feaveaʻi o le Windows 10 o loʻo feagai ma se faafitauli le lelei - e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi, e oʻo lava i le faʻaogaina o le icon in the system system. Sei o tatou vaai pe aisea e tupu ai lenei mea ma pe faapefea ona foia le faafitauli.

Aisea e mou atu ai le Wi-Fi

I luga o le Windows 10 (ma luga o isi OS o lenei aiga), ua mou ese le Wi-Fi mo mafuaaga e lua - o le solia o le setete o avetaavale poʻo se faafitauli i mea tau masini ma le faʻaoga. O le mea la lea, e le tele auala e faʻaaogaina ai lenei faʻaletonu.

Metotia 1: Toe faʻaleleia avetaavale faʻaleleia

O le auala muamua e tatau ona faʻaaogaina i le tulaga o le leai o Wi-Fi o le toe faʻaleleia o le masini komepiuta fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga.

Faitau atili: Faʻasalalau ma faʻapipiʻi se avetaʻavale mo se faʻaogaina Wi-Fi

Afai e te le iloa le faʻataʻitaʻiga tonu o le mea e faʻatonutonu, ma ona o le faafitauli, o le mea lea "Pule Sili" faʻaalia e faigofie "Pule o fesootaiga" poʻo Mea le iloa, e mafai ona fuafua le tagata gaosi oloa ma faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga faʻaogaina e faʻaaoga ai le ID meafaigaluega. O le a le mea ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina i totonu o se isi tusi.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale e le ID ID

Metotia 2: Faʻasologa i le toe faʻafoʻi

Afai e faʻafuaseʻi ona faʻaalia le faafitauli ia te ia lava, ma e vave ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga, e mafai ona e faʻaaogaina le faasologa i tua i le mea e toe faʻafoʻi ai: o le mafuaʻaga o le faafitauli atonu o ni suiga o le a faʻamutaina ona o le faʻatinoga o lenei faiga.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le toefaʻailoga i le Windows 10

Metotia 3: Toe faʻafouina le faʻaoga i le fale gaosi fale

O nisi taimi o le faafitauli ua faamatalaina e tupu ona o le faaputuputuina o mea sese i totonu o le polokalama. E pei ona faʻaalia, o le toe faʻaleleia o le OS i se tulaga faapena o le a sili atu ona mataʻutia se fofo, ma e tatau ona e taumafai muamua e toe faatulaga ia tulaga.

  1. Valaau "Filifiliga" piano pipiʻi "Manumalo + I"ma faʻaaoga le mea "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  2. Alu i le faailoga tusi "Toe Maua"maua le faamau "Amata"ma kiliki i luga.
  3. Filifili le ituaiga o faʻamaumauga e faʻaaogaina ai tagata. Filifiliga "Faʻamalo aʻu faila" E le tapeina faila ma faila faila, ma mo le aso nei o le a lava.
  4. Ina ia amataina le taotoga, kiliki le ki. "Faletusi". Aʻo faagasolo le faagasologa, o le a toe faʻafou le komepiuta i le tele o taimi - aua e te popole, o se vaega lenei o le faʻatinoga.

Afai o faafitauli ma le faʻaogaina o le Wi-Fi na tupu ona o le sese o polokalama, o le filifiliga o le toe faafoiina o le polokalama i le fale gaosi oloa e tatau ona fesoasoani.

Metotia 4: Faʻafouina o le faʻaoga

I nisi tulaga, e le mafai ona faʻapipiʻiina le avetaavale eleelea o fesoʻotaiga e leai ni fesoʻotaiga (mea sese e tupu i se tulaga faapitoa), ma le toe faʻafouina o le polokalama i fausaga fale fale e le maua ai ni iuga. O lenei mea e mafai ona naʻo le tasi le mea e mafai - o faʻafitauli faʻapitoa. E le o le uiga o le mea e gau ai le faʻaoga - e mafai i le taimi o le vavaeina mo le tautuaina o le masini na na ona motusia ma le toe faʻafesoʻotaʻi. O le mea lea, ia mautinoa e siaki le tulaga faʻafesoʻotaʻi o lenei vaega ma le motherboard.

Afai o loʻo i ai le fesoʻotaʻiga, o le faafitauli e mautinoa lava i le mea sese mo le faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga, ma e le mafai e le tasi ona faia e aunoa ma lena. I le avea ai o se fofo le tumau, e mafai ona e faʻaaogaina se puluʻu fafo e fesoʻotaʻi ma USB.

Faaiuga

Ua le toe i ai le Wi-Fi i luga o se komepiuta ma le Windows 10 mo masini komepiuta po o mea tau masini. E pei ona faaalia i le faatinoga, o le tele o mea e masani ai.