Faaopopo le aso i luga o le initaneti

E le o taimi uma lava le masini na pueina ai le ata, e otometi lava ona tuʻuina i ai le aso, o lea afai e te manaʻo e faʻaopopo atu ia faʻamatalaga, e tatau ona e faia ia oe lava. E masani lava, e faʻaaoga faʻataʻitaʻi taʻiala mo ia faamoemoega, ae o fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti o le a fesoasoani i lenei galuega, lea o le a tatou talanoaina i le tusiga o aso nei.

Faʻaopoopo se aso ile ata i le initaneti

E te le o taulimaina mea faigata o le galuega i luga o nofoaga o loʻo fesiligia, totogi mo le faʻaaogaina o mea faigaluega-o le faagasologa atoa e faia i nai kiliki, ma a maeʻa le gaioiga o le a saunia mo le sii mai. Seʻio tatou tilotilo totoa i le faʻagasologa mo le faaopoopoina o se aso i se ata e faʻaoga ai ni 'auʻaunaga i le initaneti.

Tagai foi:
Auaunaga i luga ole laiga mo le faia vave o ata
Faʻaopoopo se fasi pepa i le initaneti i le initaneti

Metotia 1: Fotoump

Fotoump o se faʻataʻitaʻifaga ataata i luga o le initaneti e masani ona fegalegaleai ma faʻalauiloa lauiloa. I le faaopoopo atu i le faaopoopoina o igoa, e mafai ona e fiafia i se tele o galuega eseese, ae o lenei ua matou ofo atu e taulai atu i na o le tasi.

Alu i le uepisaite Fotoump

  1. Faaaoga le sootaga i luga e alu ai i le itulau autu Fotoump. A maeʻa ona e lavea le faatonu, amata ona faʻapipiʻiina le ata i le faʻaaogaina o auala faigofie.
  2. Afai e te faʻaogaina mea e teu i le lotoifale (puʻe komepiuta komipiuta poʻo le komepiuta flash flash), ona fai lea i le masini e tatala ai, filifili le ata, ona kiliki ai lea o le ki "Tatala".
  3. Kiliki le ki ma le igoa tutusa i le faatonu lava ia e faʻamaonia ai le faʻaopoopoga.
  4. Tatala le meafaigaluega e ala i le kiliki i luga o le koluma tutusa i le itu tauagavale o le lisi.
  5. Filifili se mea "Upu", fuafua le sitaili ma faʻaagaoioia le vai papatiso talafeagai.
  6. O lenei seti filifiliga o le anotusi. Seti le manino, lapoa, lanu, ma le palakalafa.
  7. Kiliki i le faʻamatalaga e faasaʻo ai. Ulufale le aso manaomia ma faʻaaoga suiga. E mafai ona liua fua le upu ma felafolafoaʻi solo i le galuega atoa.
  8. O faʻamaumauga taitasi o se vaega ese. Filifili pe afai e te manaʻo e faʻasaʻo.
  9. A maeʻa le seti, e mafai ona e alu e teu le faila.
  10. Faʻamatala mai le igoa o le ata, filifili le faatulagaga talafeagai, lelei, ona kiliki ai lea o le ki. "Faasaoina".
  11. O lenei ua e maua le avanoa e galue ai ma le ata faʻaolaina.

I le faagasologa o le faamasani ma a matou faatonuga, atonu na e maitauina o loo tele lava meafaigaluega eseese i Fotoump. O le mea moni, na matou suʻesuʻeina le faʻaopoopoga o le aso, ae leai se mea e taofia ai oe mai le faia o faʻamatalaga faaopoopo, ma na o le faasolo saʻo lava i le teuina.

Metotia 2: Fotor

Le isi i laina o le auaunaga i le initaneti Fotor. O lona gaioiga ma le fausaga o le faatonu lava ia e foliga tutusa ma le upega tafaʻilagi na matou talanoa i ai i le auala muamua, ae o loʻo iai pea ona foliga. O le mea lea, matou te fautua atu e te iloiloina auiliiliga le faagasologa o le faaopoopoina o se aso, ma e foliga faapenei:

Alu i le upega tafaʻilagi a Fotor

  1. I luga o le itulau autū o Fotor, kiliki i luga "Faʻatuina le Ata".
  2. Faʻasalalau i le siiina o le ata e faʻaaoga ai se tasi o avanoa avanoa.
  3. Faʻalogo vave i le laulau i le itu tauagavale - o meafaigaluega uma ia. Kiliki "Upu"ona filifili lea o le faatulagaga talafeagai.
  4. Faʻaaogaina le pito i luga, e mafai ona e faʻasaʻo le tele o fuainumera, vai, lanu, ma isi faʻaopoopoga.
  5. Kiliki i le faʻamatalaga lava ia e faasaʻo ai. Tuu se tafaoga iina, ona ave lea i soo se nofoaga talafeagai i le ata.
  6. A maeʻa le faʻasologa, faʻaauau le faʻapolopoloina o le ata.
  7. O le ae manaʻomia le lesitala mo se saʻolotoga pe e teu i totonu o lau faʻamatalaga Facebook.
  8. Ona seti lea o le faila, taʻu saʻo le ituaiga, uiga lelei ma teu i lau komepiuta.
  9. E pei o le Fotoump, o le upega tafaʻilagi a le Fotor e aofia ai le tele o isi mea e mafai e le tagata faʻapitoa ona taulimaina. O lea aua le faatuai ma faʻaaoga isi meafaigaluega, e faaopoopo atu i le faaopoopoina o se igoa, pe a fai o lenei mea e sili atu lau ata.

    Tagai foi:
    Faʻaaogaina o filiga i le ata i luga o le initaneti
    Faaopopoina o tusiga i luga o ata i luga o le initaneti

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. I luga, na matou taumafai e taʻu atu i le sili atu e uiga i lua lauiloa i luga o le initaneti lea e mafai ai ona faaopoopo se aso i soo se ata i totonu o ni nai minute. E faʻamoemoe, o nei faʻatonuga na fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le galuega ma aumaia i le ola.