Silhouette Studio 3.6.057

Faʻaaogāina o le SD, miniSD poʻo le microSD card memory, e mafai ona e faʻalauteleina le teuina i totonu o masini eseese ma avea ai ma nofoaga muamua e teu ai faila. O le mea e leaga ai, o nisi taimi i le galuega o le faʻauluina o nei ituaiga mea sese ma toilalo e tupu, ma i nisi tulaga latou te taofia uma le faitau. O le asō o le a tatou taʻuina pe aisea e tupu ai lenei mea ma pe faapefea ona faʻaitiitia lenei faafitauli le lelei.

E le mafai ona faitauina le kata o le mafaufau

O le tele lava o taimi, o kata e faʻaaoga i smartphones ma tablets with Android, masini komepiuta, tautai ma DVR, ae faʻaopopo, mai lea taimi i lea taimi, e manaʻomia ona fesootai i se komepiuta. O nei masini taʻitasi, mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, e mafai ona taofi le faitauina o le teuina i fafo. O le faʻapogai o le faafitauli i mataupu taʻitasi e mafai ona ese, ae toetoe lava o taimi uma lava na i ai ana fofo. O le a matou faʻamatala atili atu e uiga ia i latou, e faʻavae i luga o le a le ituaiga masini e le galue ai le taavale.

Android

Lisi ma masini komepiuta o taʻavale Android e le mafai ona faitau le kata mo le tele o mafuaaga, ae faʻafefe uma i latou i sese saʻo mai le avega poʻo le le saʻo o le faʻaogaina o le masini komepiuta. O le mea lea, o le faafitauli e fofo pe tuusao i luga o le masini feaveaʻi, pe ala mai i se PC, lea ua faatulagaina ai le card microSD ma, pe a manaʻomia, ua faia ai se fou fou. E mafai ona e aoao atili e uiga i le mea e tatau ona faia i lenei tulaga mai se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe afai e le iloa e le masini komepiuta Android le kata

Komepiuta

Po o le a lava le masini e faaaoga ai se kata e manatua ai, mai lea taimi i lea taimi e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i se PC poʻo le komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, e fesuiai faila pe toe faʻafao. Ae afai e le faitauina le SD po o le microSD e le komepiuta, e leai se mea e faia. E pei ona iai i le mataupu talu ai, o le faafitauli e mafai ona i luga o se tasi o itu e lua - saʻo i le taavale pe i totonu o le PC, ma le gata i lea, e tatau ona e siakiina le tagata faila ma / poo le faila, lea e te faʻafesoʻotaʻi, ese. Na matou tusia foi auala e fofoina ai lenei faafitauli i le taimi muamua, o lea ia faitau le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: E leʻo faitauina e le komepiuta le pepa manatua manatua

Telefoni

O le tele o kamela faʻasolo nei ma camcorders e matua faigata tele i kata na faʻaaogaina - o latou tele, saoasaoa o faʻamaumauga faʻamaumauga ma le faitau. Afai e tulaʻi mai faafitauli ma le mulimuli, e toetoe lava a manaʻomia i taimi uma le suʻe mo le mafuaʻaga i luga o le faafanua, ma faʻaaogaina e ala i se komepiuta. E mafai ona avea o se siama siama, se faila faila le talafeagai, se faaletonu o le pa, polokalama faakomepiuta po o le faaleagaina o masini. O nei faafitauli ma vaifofo taitasi na iloiloina e i matou i se mea ese.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe a fai e le faitauina e le kalena le kalama

DVR ma Navigator

Kata o mafaufauga ua faʻapipiʻiina i totonu o ia ituaiga masini e galue moni mo le ofuina, talu ai ua tusia e toetoe lava o taimi uma. I lalo o ia tulaga o le faagaoioia, e oo lava i le sili ona maualuga ma le taugata e ono vaivai. Ae ui i lea, o faafitauli i le faitauina o le SD ma / poo microSD-cards e tele lava ina foia, ae naʻo pe afai e te faʻamautinoa lelei le mafuaʻaga o mea na tupu. O faatonuga o loʻo tuʻuina atu i lalo o le a fesoasoani e faia lenei mea, ma e le faʻamaasiasi i le mea moni e na o le DVR e aliali mai i lona ulutala - o faafitauli ma le avetaʻavale ma auala mo le faʻaaogaina o mea e tutusa.

Faitau atili: E leʻo faitauina e le DVR le kalama

Faaiuga

Tusa lava po o fea o masini o loʻo i ai lau kata e le mafai ona faʻaaogaina, i le tele o tulaga e mafai ona e foia le faafitauli ia oe lava, sei vagana ua e talanoa e uiga i le faaleagaina o masini.