Faʻapipiina le masini mo le FL Studio


O le tele o taaloga Android o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga matagofie o loʻo i ai se aofaiga tele (o nisi taimi e silia ma le 1 GB). I le Faleoloa Faleoloa o loʻo i ai se tapulaa i le tele o le pepa na lolomiina, ma ia galue ai, na o mai ai le au atinaʻe ma se mea e faʻaogaina ai le gaogao, na vaʻaia ese. Matou te taʻu atu ia te oe le ala e faʻapipiʻi lelei ai taʻaloga ma se faʻaoga.

Faʻapipiʻiina o le taaloga i le faʻaoga mo le Android

E tele auala e fai ai se taʻaloga ma se faʻamau i lau masini. Tatou amata i le faigofie.

Metotia 1: Pule o le faila ma fale teu fale

I le faʻaaogaina o lenei metotia, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o ituaiga uma o togafiti - na o le faʻapipiʻiina o le faʻatatau tatau-faʻapitoa. E aofia ai ES Explorer, lea o le a tatou faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

  1. Alu i le ES File Explorer ma alu i le pusa i le mea e faʻaolaina ai le APK o le taʻaloga ma le faʻamaumauga faʻamaumau.
  2. Muamua, faʻapipiʻi le apk. E te le manaʻomia le tamoe pe a uma le faʻatulagaga, ia kiliki "Fai".
  3. Tatala le faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻaoga. I totonu o le ai ai se pusa e te manaʻomia e faʻaaogaina ai le lisi Android / obb. Filifili le pusa i se tapuni umi ma kiliki le ki o lo o faailoa mai i le screenshot.

    Isi nofoaga e filifili ai - sdcard / Android / obb poʻo extSdcard / Android / obb - faʻalagolago i le masini poʻo le taaloga lava ia. O se faʻataʻitaʻiga o nei taaloga o Gameloft, o le a iai le latou pusa sdcard / phi / data / poʻo sdcard / gameloft / taaloga /.
  4. O se faamalama o le a aliaʻe mai ma se filifiliga o le nofoaga e le ofuina. E tatau ona filifili Android / obb (poʻo le nofoaga patino o loʻo taua i le Laasaga 3 o lenei auala).

    I le filifilia o mea e tatau ai, kiliki le faamau "Lelei".

    E mafai foi ona e faʻafeiloaʻi ma le lima le taʻavale e ala i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i soʻo se nofoaga avanoa, na o le filifili i se tapuni umi ma kopi i le tusi e manaʻomia.

  5. A maeʻa nei manipuni, e mafai ona taʻavale le taaloga.

O lenei metotia e aoga pe ae sau saʻoina le taaloga i lau telefoni ma e te le manaʻo e faʻaoga se komepiuta.

Metotia 2: Faʻaaogaina o se PC

O lenei filifiliga e fetaui lelei mo tagata o loʻo faʻapipiʻi uma faila i luga o le komepiuta.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni poʻo lau laupepa i lau komepiuta (atonu e manaʻomia le faʻatonutonuina o avetaavale). Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le auala taavale.
  2. A iloa le masini, tatala le mafaufau i totonu (faʻalagolago i le masini e mafai ona taʻua "Telefoni", "SD SD" poʻo "Manatu i Totonu") ma alu i le tuatusi masani Android / obb.
  3. Matou te o ese atu ae na o le telefoni (papa) ma alu i le pusa i le mea na teu ai muamua.

    Tuʻu i ai ma soʻo se tusitala talafeagai.
  4. Vaʻai foʻi: Tatala le archive ZIP

  5. O le mea e maua mai i soʻo se metotia e kopiina ma pasi i totonu Android / obb.
  6. A maeʻa le kopi, e mafai ona e vavae ese le masini mai le PC (sili atu i le lisi o le aveeseina saogalemu o le masini).
  7. Ua faia - e mafai ona e tamoe i le taaloga.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se mea e faigata tele.

Mea masani masani

Lue le nofo i le mea e tatau ai, ae o le taaloga e talosagaina pea e sii mai

O le filifiliga muamua - oe kopiina pea le mea lilo i le mea sese. I le avea ai o se tulafono, o se faʻatonuga e ogatasi ma le teugalaʻau, ma o loʻo taʻu mai ai le tulaga tonu o le faʻaoga mo le taʻaloga lea ua faamoemoeina. I le mea aupito sili ona leaga, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga i le Initaneti.

E ono mafai foi ona faaleagaina le fale teu oloa pe a sii mai pe le tatau ona tapena. Faʻamama le lapisi e mafua mai i le le toe faʻaaogaina ma toe tatala le faʻaoga. Afai e leai se mea ua suia, toe sii mai le archive.

O le faʻaoga e le oi totonu o le fale teu, ae i le faila se tasi i se ituaiga o le tulaga e le mafaamatalaina.

E foliga mai, o loʻo feagai oe ma se faʻamau i le OBB format. I lenei tulaga, fai mea nei.

  1. I soʻo se faila faila, faʻalauiloa le faila o le OBB ma pāomi le ki ma le pepese o tusitusiga.
  2. O le faila e toe faaigoa le faamalama o le a tatalaina. Kopi le ID o le taaloga mai le igoa faalilolilo - e amata i le upu "Com ..." ma faaiuina le tele o taimi "... telefoni". Faasao lenei tusiga i se mea (o le a faia se tagavai faigofie).
  3. O isi gaioiga e faʻalagolago i le vaeluaga lea e tatau ona i ai le faʻaoga. Seʻio tatou fai atu lenei mea Android / obb. Alu i lenei tuatusi. Faʻasaga i le lisi, fatuina se pusa fou, o le igoa lea e tatau ona avea ma ID ua uma ona kopiina muamua.

    O se isi filifiliga o le faʻapipiʻi lea o le APK ma amata le faagasologa o le siiina o le faʻaoga. A maeʻa, alu ese le taaloga ma faʻaaoga le faila faila e alu i vaega taʻitasi. Android / obb, sdcard / data / data ma sdcard / data / taaloga ma maua le pusa fou lea e ono manaʻomia.
  4. Kopi le faila OBB i lenei pusa ma amata le taaloga.

O le faagasologa o le sii mai ma le faapipiiina o le cache e matua faigofie lava - e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina.