Faʻasaʻoina se faʻamaoni tumau i TeamViewer

E masani lava i Windows o loʻo i ai le faʻaaogaina o punaoa komepiuta e ala i nisi faiga. I le tele o tulaga, e faʻamaonia atoatoa, aua latou te nafa ma le tatalaina o talosaga faʻatoga poʻo le faia o se faʻalaiga saʻo o soʻo se vaega. Ae ui i lea, o nisi taimi o PC e sili atu ona mamafa i faiga e le masani ai. O se tasi oi latou o WSAPPX, ona tatou iloa ai lea o le mea e nafa ma le mea e fai pe afai e faalavelave lana gaoioiga i le galuega a le tagata faigaluega.

Aisea e manaʻomia ai le WSAPPX

I le tulaga masani, o le faagasologa o loʻo fesiligia e le faʻaumatia ai se tele o soʻo se punaʻoa. Ae ui i lea, i nisi tulaga, e mafai ona utaina le puʻupuʻu, tusa ma le afa, ma o nisi taimi o loʻo i ai se aafiaga malosi i le gaosiga. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le faʻamoemoe o galuega faatino uma - WSAPPX e nafa ma le galuega a le Faleoloa a le Falemaʻi (Store Store) ma le faʻailoga lautele o faʻamaumauga, lea e lauiloa foi o UWP. E pei ona e malamalama i ai, o nei auaunaga faʻapitoa, ma e mafai ona latou tauaveina i nisi taimi le masini faʻaogaina. O se faʻafitauli sili ona masani, e le o lona uiga ua i ai se siama i le OS.

  • AppX Auaunaga Tautua (AppXSVC) o se galuega faʻatulagaga. Manaomia mo le faʻaaogaina o talosaga UWP i le extension .appx. O loʻo faʻaaogaina i le taimi e galulue ai le tagata faʻapitoa i le Faleoloa a le Microsoft pe o iai foi se faʻamatalaga lata mai o talosaga o loʻo faʻapipiʻiina.
  • Auaunaga Laisene a Tagata Tautua (ClipSVC) - tautua laisene laisene. E pei ona taʻu mai e le igoa, o ia e nafa ma le siakiina o laisene mo talosaga na totogiina mai le Faleoloa a Microsoft. E tatau lenei mea ina ia le amataina le polokalama faʻapipiʻi i luga o le komepiuta i lalo o se isi faʻamatalaga a Microsoft.

E masani lava e lava le faʻatali seʻia oʻo i le faʻaleleia o talosaga. Ae peitai, faatasi ai ma le tele o taimi pe leai foi i le HDD, o le Windows 10 e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai se tasi o fautuaga i lalo.

Metotia 1: Taofiofia faʻamatalaga lata mai

O le filifiliga pito sili ona faigofie o le taofia lea ole faʻaleleia o faʻaleleia ua faʻaaogaina e le tagata e le usitaʻi. I le lumanaʻi, e mafai ona faia i taimi uma i le lima e ala ile taofiofia o le Faleoloa a Microsoft, poʻo le toe faʻafoʻisia le faʻafouina o le auto.

  1. E ala i "Amata" tatala i luga Faleoloa a Microsoft.

    Afai e te le faʻasalaina se tui, amata le taina "Faleoloa" ma tatala le taʻaloga.

  2. I le faamalama e tatala, kiliki i luga o le ki o le lisi ma alu i "Faʻatonu".
  3. O le mea muamua e te vaʻaia "Faʻafou faʻamaumauga vave" - faʻagaoioia e ala i le kiliki i luga o le kesi.
  4. Ole toe faʻafouina o tusi talosaga e faigofie lava. Ina ia faia lenei mea, alu i le Faleoloa i le auala lava e tasi, tatala le lisi ma alu i le vaega "Manatu ma Faamaumauga".
  5. Kiliki le ki "Maua ni Faʻafouga".
  6. A maeʻa sina auiliiliga, o le a amataina le otometi, e tatau ona e faatali, liliu le faamalama i tua.

E le gata i lea, afai o mea na faʻamatalaina i luga ua le fesoasoani i le iuga, e mafai ona matou fautuaina oe e faʻasaʻo talosaga o loʻo faʻapipiʻiina i le Faleoloa a Microsoft ma faʻafouina e ala i ia mea.

  1. Kiliki "Amata" kiliki saʻo ma tatala "Filifiliga".
  2. Saili se vaega iinei. "Le Faalauaiteleina" ma o atu i totonu. "
  3. Mai le lisi o avanoa avanoa ile koluma agavale, saili Faʻamatalaga Faʻamatalagama aʻo i ai i lenei submenu, ia le toe faia le filifiliga "Faataga ni polokalama e tamoe i tua".
  4. O le faʻatonuina o le galuega atoa o se mea e sili ona mataʻutia ma atonu e le talafeagai mo nisi tagata faʻaaoga, o lea e sili ai le tuufaatasia ma le lima o se lisi o tusi talosaga e faatagaina e galue i tua. Ina ia faia lenei mea, alu i lalo maualalo ma mai polokalama tuʻufaʻatasia e mafai / faʻasao taʻitasi, faʻavae i luga o manaʻoga patino.

E taua le maitauina e ui lava e lua uma laasaga, faʻatasi e le WSAPPX, o le auʻaunaga, faʻamaʻaʻa atoatoa i latou Task Manager poʻo le faamalama "Auaunaga" le mafai. O le a latou tapeina ma amataina pe a toe amataina lau PC poʻo muamua pe afai e te manaʻomia le faia o se faʻamatalaga lata mai. O lenei auala e foia ai se faafitauli e mafai ona taʻua o le le tumau.

Metotia 2: Faʻalēse / Faʻasaʻo le Faleoloa a Microsoft

E leai se manaʻoga mo se tagata faʻapitoa i le Faleoloa a Microsoft, o lea afai o le auala muamua e le fetaui ma oe, pe e te le fuafua e faʻaaogaina i le lumanai, e mafai ona e faʻaaogaina lenei talosaga.

Ioe, e mafai ona e aveesea atoa, ae matou te le fautuaina e faia lenei mea. I le lumanaʻi, o le faleoloa e mafai pea ona aoga, ma o le a sili atu le faigofie ona faʻaaogaina nai lo le toe faʻaaoga. Afai e te mautinoa i au taga, mulimuli i fautuaga mai le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻasiliina o le "App Store" i le Windows 10

Sei o tatou toe foʻi atu i le autu autu ma iloilo le vavaeeseina o le Faleoloa e ala i meafaigaluega a le Windows. E mafai ona faia lenei mea e ala i "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae".

  1. Amata lenei tautua e ala i le kilikiina o le kulupu autu Manumalo + R ma tusia i totonu o le fanua gpedit.msc.
  2. I totonu o le faamalama, faʻalautele faʻamau taʻitasi: "Faʻasinomaga Faʻamaumauga" > "Taiala Faatonutonu" > "Vaega o le Windows".
  3. I le pusa mulimuli mai le laasaga muamua, maua le failautusi. "Faʻatau", kiliki i luga ma i le itu taumatau o le faamalama tatala le mea "Aveese le mea e teu ai oloa".
  4. Ina ia faʻaaogaina le Faleoloa, seti le parakalafa tulaga "Faʻamaonia". Afai e te le malamalama i le mafuaaga tatou te mafai ai pe faʻamalo le parameter, ia faitau faʻaeteete le fesoasoani fesoasoani i le pito i lalo o le faamalama.

I le faaiuga, e tatau ona iloa e le o se virus le WSAPPX, aua i le taimi nei e leai ni tulaga faʻaletonu o le OS. Faʻalagolago i le faʻatulagaga o le PC, e mafai ona faʻatulagaina polokalama taʻitasi i auaunaga a le WSAPPX i auala eseese, ma o le tele o taimi e lava le na o le faatali seʻi maeʻa le faʻafouga ma faʻaauau pea ona faʻaaoga le komepiuta.