Faʻapefea ona resitala i le Razer Game Booster?

O le fatuina o se tafaoga i luga o le initaneti e faigofie lava, ae i le vaega Rusia o le Initaneti, e na o le tasi lava le upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona faia ni mea fou pe itiiti foi i lenei gagana.

O afi afi gaosi Iopu

O nofoaga faʻapitoa e maua ai se faʻatulagaga e faʻavae i luga o le upu poʻo upu na e tusia. O ata e sili ona talafeagai, tusi ma / poʻo isi faʻataʻitaʻiga ua filifilia mo ia. O le mea e leaga ai, e faigata le fatuina o se mea tele ma faʻafefe masani ai, talu ai e leai se galuega e sau ai. I luga o nisi o punaoa, ua fautuaina e faʻafefe ai le malologa, faia se faʻamalama o le mata ma tipiina i totonu o se faʻataʻitaʻi ata, lea e matua le talafeagai lava, aemaise lava pe a foliga mai e tele tele.

Metotia 1: Rebus1

Faʻatasi ai, e mafai ona e fatuina se taimi muamua o se tasi pe lua upu. Ae paga lea, o lenei tautua e le mafai ona lelei le saʻo ma le tele o faʻamatalaga. E le gata i lea, e leai se toe faʻaogaina o le faamau. O tagata na faia le saite ia i latou lava ua fautuaina e faʻaaoga le galuega o le faia o se faʻamalama i totonu o le masini faʻaogaina mo le faʻaolaina. I le taimi lava e tasi, o le 'upega tafaʻilagi na o le pau lea o le eletise masani o mea fou mo le au faʻalogo Rusia.

Alu i Rebus1

O faatonuga mo lea mea e matua faigofie lava:

  1. I luga o le itulau autu, saili le mea "Generator Rebus".
  2. Ulufale i se tasi pe lua upu i totonu o le faʻailoga ulufale. Afai e tele atu upu nai lo le tasi, tuueseese ia mea e vavae ese e komi. E le fautuaina e ulufale atu i le sili atu ma le 2-3 upu, e pei ona iloa lelei e le generator latou le saʻo.
  3. I le pito i lalo, filifili le ituaiga o malologa.
  4. Kiliki "Fausiaina le toe nofo".

A maeʻa le fausiaina o le taʻavale, e tatau ona e faʻasaoina, ae talu ai e le o faʻatinoina le gaioiga laveaʻi i luga o lenei 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e mulimulitai i se isi faʻasalaga:

  1. I luga o le saite ua fautuaina e faʻaaoga le ki Lolomi Tusipasiona faʻafeiloaʻi lea o le ata mai le kilipa laupapa i soʻo se faʻataʻitaʻi ata. Ae e mafai ona e faia se mea e sili atu ona faigofie - faʻaaoga le talosaga. ScissorsE fausia i totonu o Windows e ala i le le mafai. Muamua, e tatau ona latou maua.
  2. I le polokalame, kiliki le lisi "Fausia".
  3. Faʻamalamalama le vaega o le tului i luga o le lau. Ina ia faia lenei mea, uu i lalo le faamaumatau o le kusipavale ma aua le faʻasaʻo seiloga e te filifilia atoa.
  4. O le taimi lava e te faʻamalolo ai le kiore, o le a tatalaina e le tusi se faʻailoga. E te manaʻomia le kiliki i luga o le ata feʻalo ma seti se igoa mo le ata (e le mafai, o le a valaʻau i latou uma "Ata").

Metotia 2: myRebus

O iinei e mafai ona e toe faʻatulaga i le Igilisi, Siamani poʻo le Dutch. E leai se avanoa e faʻasaoina ai le toe faʻatumu i se komepiuta, faʻapea foi ma le lagolago a le gagana Rusia.

Alu i laʻuRebus

Faatonuga i lea laasaga taʻitasi:

  1. I luga o le itulau autu, ulufale i le upu manaomia i le pito i lalo i le Igilisi, Siamani po o le Dutch. O lea, i se isi itu, e fautuaina e faʻaaoga le tele o upu pe a faʻatutu, talu ai afai e te ulu atu i se upu se tasi, o le auaunaga e masani ona avatu ia te oe le ata e tasi. Afai e te toe faia se tasi o upu, ona e taumafai e aua nei faʻaogaina ni igoa. I le pito i lalo, filifili le faʻalavelave o le malolo, ona kiliki lea "Fausiaina le toe nofo".
  2. E mafai ona e vaʻavaʻai i le maeʻa faʻamalosi i le pito maualalo. E mafai ona e teuina i lau komepiuta e tusa ai ma faatonuga mai "Sulu"lena i luga.
  3. E mafai foi ona e lafoina se tusi i se tagata e ala ile meli. Ina ia faia lenei mea, faʻatumu le pepa. I le muamua ulu atu i le tuatusi a le tagata e mauaina, ma le lona lua - o lau tuatusi poo lou igoa ole igoa i luga ole saite, ona e lolomiina lea "Auina atu".

Tagai foi:
Fausia faʻamalosaga puʻupuʻu i le initaneti
Kolisi uila poloka

O le mea e faanoanoa ai, o le mafai ona fatuina ni mea fou i luga o le initaneti ua faʻaaogaina nei i se tulaga le lelei, o lea e lelei ai le taumafai e fatuina e ala i polokalama komepiuta e pei ole Word and Photoshop.