Tile PROF 7.04

O se tasi o faafitauli sili ona taatele e faʻaogaina e le Initaneti o mea sese ia i le DNS server. O le tele o taimi, o se faʻamatalaga e aliali mai e le tali. O le faʻafesoʻotaʻia o lenei faafitauli i le tele o auala, o le mea moni, faʻaosoosoina ona foliga faʻaleagaina o se uiga ese. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faʻaleleia ai lenei faafitauli i luga o se komipiuta o loʻo faʻaogaina le Windows 7 operating system.

Foia le faafitauli i le galuega a le DNS server i le Windows 7

E tatau ona toe muamua le alatele, talu ai o loo i ai le tele o masini i le fale i le taimi nei - o le tele o faʻamatalaga e pasia e ala i le alalaupapa ma e le mafai ona faʻafetaui lenei galuega. O le tapeina o meafaigaluega mo le sefulu sekone ona toe liliu lea o le a fesoasoani e foia le faafitauli. Ae ui i lea, e le o taimi uma e galue ai, o lea afai o sea filifiliga e le fesoasoani ia te oe, matou te fautuaina oe ia faamasani oe i metotia nei.

Vaʻai foi: Setiina o le Initaneti pe a uma ona toe faʻaofiina le Windows 7

Metotia 1: Faʻafouina Seti o Network

Tape fasi faila faaputuputu, e mafai ona e faʻafouina faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le aoga. "Laina o poloaiga". O le faia o na taga e tatau ona fetuutuunai le galuega a le server DNS:

  1. Tatala le lisi "Amata" maua le talosaga "Poloaiga Poloaiga", kiliki i luga o le kiliki-kiliki ma tamoe e avea ma pule.
  2. A e le gata i lea, ia tusia ia poloaiga e fa o loʻo lisiina atu i lalo, faʻaulu Ulufale pe a maeʻa. Latou te nafa ma le toefaʻatonuina o faʻamaumauga, faʻafouina le faʻatulagaina ma le maua o le 'au fou.

    ipconfig / flushdns

    ipconfig / registerdns

    ipconfig / faafou

    ipconfig / faʻasalaga

  3. A maeʻa, e fautuaina e toe amata le komipiuta ma siaki pe a foia le faafitauli.

O le mea lea e oʻo mai ai i le iʻuga le auala muamua. E aoga i tulaga e le o toe faʻatuina ai le faʻafesoʻotaʻiga faʻateʻaina poʻo le otometi. Afai e le manuia lenei auala, matou te fautuaina oe e alu i le isi.

Metotia 2: Faʻatonu le server DNS

I le Windows 7 OS, o loʻo i ai le numera o faʻamaufaʻailogaina mo le faʻatinoina o le DNS server. E taua le faʻamautinoa ua saʻo lelei uma i latou uma ma e le mafua ai ni faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi. Muamua matou te fautuaina oe e faia mea nei:

  1. E ala i le lisi "Amata" alu i "Lisi Pulea".
  2. Suʻe ma tatala le vaega "Pulega".
  3. I le lisi, saili "Auaunaga" ma tamoe i latou.
  4. I le pito i luga o le ae vaʻai i le tautua. "DNS le tagata". Alu i ona meatotino e ala i le faaluaina o le kiliki i le igoa o le igoa.
  5. Ia mautinoa o loʻo faʻatino le 'auʻaunaga ma e amata faʻafuaseʻi. Afai e leai, suia, faʻagaoioia le faatulagaga ma faʻaoga suiga.

O lenei faatulagaga e tatau ona fesoasoani e toe faaleleia le tulai mai o DNS. Ae peitai, afai e saʻo mea uma, ae le o le a le toe i ai le mea sese, faatulaga le tuatusi i le lima, e pei ona faia:

  1. I totonu "Lisi Pulea" maua "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  2. I le itu tauagavale, kiliki i luga o le sooga. "Suiga o mea fetuunai".
  3. Filifili le mea sao, kiliki i luga ma le RMB ma tatala "Meatotino".
  4. Faailoga le laina "Initaneti Faʻasalalauga Faʻamaumauga 4 (TCP / IPv4)" ma kiliki "Meatotino".
  5. Faʻamalamalama le pito "Faaaoga ia tuatusi DNS tuatusi e sosoo ai" ma tusi i ni fanua se lua8.8.8.8ma sefe le nofoaga.

A maeʻa lenei faʻataʻitaʻiga, toe faʻafouina le 'olo, pe a tatala, ma taumafai e tatala soʻo se nofoaga.

Metotia 3: Faʻatulagaina Taavale Faʻamaumauga Faʻainitaneti

Matou te faʻaaogaina lenei metotia, aua o le laʻititi laʻitiiti ma o le a faʻaaogaina i tulaga e le masani ai. O nisi taimi o avetaʻavale masini komepiuta ua faʻaogaina le saʻo pe manaʻomia le toe faafouina, lea e ono mafua ai faafitauli i le DNS server. Matou te fautuaina e faitau a matou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo. I totonu o lea mea o le ae maua ai taʻiala i le sailia ma le faʻafouina o polokalama faʻapipiʻi mo le keli kesi.

Faitau atili: Suʻe ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le keli kesi

O filifiliga e tolu mo le faasaʻoina o mea sese e fesoʻotai ma le le lava o se tali mai le DNS server na tuʻuina atu i luga e aoga i tulaga eseese ma i le tele o tulaga fesoasoani i le foia o le faafitauli. Afai e le fesoasoani se tasi o metotia ia te oe, alu i le isi mea seia e maua se mea talafeagai.

Tagai foi:
Fesoʻotaʻi ma faʻatautaia le fesoʻotaiga i luga o le Windows 7
Faʻatulagaina o se VPN fesoʻotaʻiga i le Windows 7