O le a le mea e tuʻu i lau VKontakte

I luga o le Initaneti e tele polokalama mo le siiina o musika i lau komepiuta. O le toatele oi latou e galulue e ala i auaunaga faapitoa e iu lava ina faamuta ai galuega, ma e le toe faatinoina e le polokalama le galuega. I le avea ai ma atinaʻe o le polokalame, lea na oʻo mai ia i matou i le taimi nei mo le toe iloiloga, ia mautinoa, e galue e aunoa ma le faʻaaogaina o le P2P ma le BitTorrent, ma maua ai le tele o auala e mafai ona maua e le lautele. Le isi, tatou te talanoa auiliili e uiga i Music2pc.

Suʻe pese

Ioe, muamua lava e tatau ona e tago i le autu o le sailia o pese. O le nofoaga autu i le 'upega tafailagi' ua na o se isi vaega mo le faʻaalia o iuga na maua. E mafai ona e filifili mai ni filifiliga se lua mo le sailia o fati talafeagai. Faailoga le faailoga lona lua pe afai e te manaʻo e maua pese i le Rusia. Pau lava le mea e te manaʻomia o le faʻapipiʻi i le laina le igoa o le tusiata poʻo le igoa ole ala, ona fai lea o le suʻega suʻesuʻeina lava ia. O le laulau e faʻaalia e le gata o faʻamatalaga e uiga i le tusiata ma le ala, ae o le umi ma le bitrate o le faila.

Faʻamaumauga o le download

A maeʻa ona suʻe le ala saʻo, e tatau ona sii mai i le PC. Ina ia amata, filifili se nofoaga talafeagai i luga o le puʻupuʻu o le a faʻaolaina ai le faila. E mafai ona faia lenei mea e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai ma filifili le tusi talafeagai talafeagai i le lisi e tatala ai.

Ma le isi, amata le siiina o pese. Kiliki le ki "Download"e amata ai le faagasologa. E maua i le taimi lava e tasi le maua o se numera e le faʻatapulaaina, o lea e mafai ai ona e kiliki i le taimi e tasi ma mataʻituina o latou tulaga.

A maeʻa le faʻasalaga, o le a faʻaalia se ki i luga o le pese. "Taaalo". Kiliki i luga ma faʻatali mo le faʻalauiloaina o le tagata taalo, lea ua faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta e ala i le le mafai. O le a amata ona taina le pese.

Talosaga sui

E mafai ona e mauaina le auaunaga Music2pc e ala i se sui faufautua - o se sui faifaʻatasi. O lenei galuega e aoga pe a, i le fesoʻotaʻi ma lona tulaga oi ai nei, e le maua e le tagata faʻaoga se tali i talosaga ile polokalama. Faʻaaogā faʻatagaga "Sui sui HTTP", e fesuiaʻi i le lisi o lisi, ma le tuatusi o le tuatusi, tuatusi ma tagata e faʻaaogaina tala o loʻo ulufale i totonu o fanua, pe a manaʻomia.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Leai se tapulaa i le sii mai;
  • Suʻe musika i Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Fesoasoani lagolago.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia gagana;
  • E leai se tagata fai-fale ma le avanoa e amata ai le faalogo;
  • Faatapulaaina galuega.

E mafai ona matou fautuaina le faʻaogaina o le masini faʻapitoa na matou iloiloina i tagata e le manaʻomia le masini komepiuta e faʻataunuʻuina tulaga o suʻega poʻo le tuʻuina atu o isi faʻaopoopoga, e pei o le faʻalogologo poʻo le lagolago mo nisi faʻalapotopotoga. Musika2pc o se polokalama faigofie ma faigofie mo le siiina o musika i le MP3 format.

Faʻalogo Musika2pc mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

HAL Sui sui sui Easy mp3 downloader Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Musika2pc o se polokalama faigofie ma faigofie mo le siiina o musika i le MP3 MP3 i lau komepiuta. O le faletusi na faʻaaogaina e le masini komepiuta e silia ma le selau miliona ala.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MP3 Download
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.2.3.244