Ashampoo Music Studio 7.0.0.28

O nisi o faatonu lipine, i la latou galuega, o ese atu i tua atu o le faasaʻoina ma le faagasologa o faila leo, tuuina atu i le tagata faaaoga se numera o galuega lelei ma aoga. Ashampoo Music Studio o se tasi o na mea. E le naʻo se faʻataʻitaʻiga, ae o se polokalama faʻamalosia moni mo le galue i le leo lautele ma musika faapitoa.

E le manaʻomia e se tagata e faia lenei oloa se faʻataʻitaʻiga. O le a se mea e mafai ona faʻamatala saʻo e uiga i le Ashampoo Music Studio ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o se atinaʻe manaia ma le faʻaogaina, e taulaʻi i le faia o gaioiga eseese o leo, galulue i leo ma musika. O le a tatou faʻamatalaina i lalo mea o nei galuega ma pe faapefea ona faʻaaoga e lenei polokalame.

Matou te fautuaina ia faamasani: Faʻatautaia o musika

Faʻasalalauga leo

Afai e te manaʻo e tipi se musika, leo poʻo soʻo se isi lava faila leo, naʻo le aveeseina o ni mea e le tatau ai, pe, se isi mea, fatuina se leo tele mo se masini feaveaʻi, e faia i Ashampoo Music Studio e le faigata. Faʻasalafa le fasi pepa o loʻo manaʻomia i le kiore, sosoʻo atu i le uili (poʻo le kuluma i luga o le meafaigaluega), pe a talafeagai, ma vavae ese le mea sili.

E mafai foi ona faia lenei mea i le fesoasoani a le meafaigaluega Scissors o loʻo i luga o le kulupu lava lea e tatau ona makaina ai le amataga ma le maeʻa o le fasi pepa manaʻomia.

O le kiliki "Next", e mafai ona e teu ai le faila leo i lau komepiuta, pe a uma ona filifilia lona uiga lelei ma le faatulagaga manaomia.

E le gata i lea, o Ashampoo Music Studio o loʻo i ai le malosi e vaeluaina ai faila faila i ni vaega o se umi ua tuʻuina atu, lea e mafai ona faʻamaonia i le meafaigaluega.

Faʻaliliu faila leo

O lenei vaega i le matou faila leo e aofia ai nisi o vaega laiti e mafai ona e faia ai galuega nei:

  • Faʻamau pine faila o le leo
  • Liua
  • Faʻamatalaga o mea

  • Faʻasalalauga leo

  • Fetuunai se faila leo ma meafaigaluega na fausia

  • E tatau ona e iloa o nei mea uma, sei vagana ai le mea mulimuli, o loʻo i ai le avanoa e fai ai le gaosiga o faʻamaumauga, o lona uiga, e mafai ona e faʻaopoopoina e le na o le tasi le ala, ae o pese uma foi, ina ia mafai ai ona faia mulimuli ane mea e manaʻo iai.

    Faʻafefiloi

    O le faʻamatalaga o lenei vaega i le Ashampoo Music Studio o loʻo faʻamalamalama mai i le mafuaaga, muamua, o lenei meafaigaluega e tatau ai - fatuina se faʻafefiloi mo le pati.

    I le faaopoopoina o le numera manaomia o auala, e mafai ona e suia la latou faasologa ma filifili laina tafaoga.

    O lenei mea e mafai ai ona e setiina le taimi i ni sekone o le a amata ai ona mou ese atu le leo o le tasi pese, ma faasolosolo malie malie i le isi tasi e sosoo ai. O le mea lea, o lau fetalaiga o pese e sili ona e fiafia i ai o le a paʻu atoa ma o le a le faalavelaveina e ala i le faafuasei o taofi ma le faanatinati o suiga.

    O le vaega mulimuli o le fefiloi o le auina ese atu lea o le fefiloi ma le ono mafai ona muaʻi filifilia lona tulaga lelei ma le faatulagaga. Ioe, o lenei faamalama mo le tele o vaega o le polokalama e foliga tutusa.

    Fatuina lisi o le lisi

    I lenei vaega, Ashampoo Music Studio, e mafai vave ona e fatufatuina se lisi o le lisi mo se taimi mulimuli ane e faalogo ai i luga o se komepiuta po o se masini feaveaʻi.

    I le faaopoopoina o faila faila, e mafai ona e suia la latou faasologa i le lisi, ma alu i le isi faamalama (o le "Next" button), filifili le faatulagaga lea e te manao e teu ai lau lisi.

    Faʻaopoopo le lagolago

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lagolagoina e Ashampoo Music Studio le tele o faʻalapotopotoga faila leo. O nisi oi latou o MP3, WAV, FLAC, WMA, OPUS, OGG. I se tulaga faʻapitoa, e taua le matauina o le faauoga o le polokalama mo tagata faʻapitoa o iTunes - o lenei faʻataʻitaʻiga lagolago AAC ma M4A.

    Faʻaliliu leo ​​faila

    Ua uma ona tatou iloiloina le avanoa e liliu ai faila faila i le vaega "Suiga", pe a fai o loʻo i ai lenei galuega.

    Ae ui i lea, e taua le matauina o Ashampoo Music Studio o loʻo i ai le gafatia e liua soo se numera o faila leo i totonu o soʻo se faʻapipiʻi lagolago. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia le lelei o le oloa mulimuli.

    Manatua o le faaliliuina o leo le lelei i le faila i faila ma maualuga atu (i numera) o se galuega le aoga.

    Aveese mea mai le vitio

    I le faaopoopo atu i le lagolagoina o le tele o faʻalogo leo leo, e tatau ona e iloa o le Ashampoo Music Studio e mafai ai ona e aveeseina le leo mai faila vitio. pe o se ata musika e fiafia i ai po o se tifaga. E iai se mea faapena i le Wavepad Sound Editor, ae o le a le talafeagai le faʻatinoga.

    I le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e faʻasaoina se ala mai se kiliaga e avea o se musika eseese, pe, i le tulaga o le suʻeina o se lipine mai se tifaga, tipi ese ni vaega. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e puʻeina le lipine mai le ata tifaga, musika i lona amataga po o luga o faʻatagaga, oti ese lau vaega e sili ona e fiafia i ai ma, e fai ma filifiliga, tuʻu i le logo. E le gata i lea, e mafai ona e faaopoopo atu i ai le tele o leo o leo, pe na o le aveeseina o le leo i soo se mea i luga o le vitio, ae na o le mea vaaia lava.

    E taua le matauina o le faagasologa o le suʻeina o leo mai le vitio e umi se taimi, aemaise lava i le tala o le vave maualuga o le polokalama i isi vaega uma.

    Faʻalogo leo

    O lenei vaega o le polokalama e mafai ai ona e pueina le leo mai punaoa eseese, e pei o se masini faaleo leo ua fai-inisi poo se masini masini, faapea foi ma nisi mea faifaaili ua uma ona fetuunai tuusao i le OS OS poo polokalama e fesootai i ai.

    Muamua e tatau ona e filifilia le masini lea o le a auina atu ai le faailo mo le pueina.

    Ona e manaʻomia lea e seti le tulaga manaomia ma le faatulagaga ole faila mulimuli.

    O le isi laasaga o le faʻamalamalamaina lea o se nofoaga e faʻatau atu ai le lipine leo, mulimuli ane e mafai ona amataina lenei puʻega. A maeʻa le faʻamaumauga ma kiliki i le "Next", o le a e vaʻai i se "faʻafeiloaiga" mai le polokalama e uiga i le gaioiga manuia.

    Tuʻu faila faila mai CD

    Afai ei ai au CD ma musika o au tusiata e sili ona e fiafia i ai ma e te manao e teuina i lau komepiuta i lona uiga muamua, Ashampoo Music Studio o le a fesoasoani ia te oe e faia vave lenei mea.

    CD pueina

    O le mea moni, i le auala lava e tasi, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalama, e mafai ona e pueina musika o teuina i luga o lau komepiuta, i luga o se masini matalaga, avea o se CD poo se DVD. E mafai ona e seti muamua le tulaga lelei o ala ma la latou faatulagaga. I lenei vaega o Ashampoo-Musika-Studio, e mafai ona e susunuina se CD Audio, MP3 poʻo WMA CD, se puʻupuʻu faʻatasi ma mea faʻafefiloi, ma faʻapipiʻi foi le CD.

    Faia o CD

    I le faamaumauina o lau CD, aua le tuua lena mea e leai se mea. I le Ashampoo Music Studio o loʻo i ai se seti o meafaigaluega faʻapitoa e mafai ai ona e faia ni mea e sili ona lelei. E mafai e le polokalama ona sii mai le uputusi o le album mai le Initaneti, pe mafai foi ona e sau ma fatu se mamanu matagofie mo le aoina na e tusia.

    E taua tele le mafai ona faia le ufiufi uma mo le pusa lava ia (faataamilo) ma mo le tasi o le ai totonu o le atigipusa.

    I le auupega a lenei faʻamatalaga leo, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga mo galuega faʻalelei, ae leai se tasi na faʻailogaina le tutoatasi o le faiga faʻavae. E tatau ona maitauina o le tele o faila leo e le mafai ona mitamita i le i ai o sea galuega. E oʻo lava i polokalama faʻapitoa e pei o le Sound Forge Pro, e ui lava e mafai ai ona e faʻamumuina CD, ae le maua ai ni meafaigaluega mo a latou mamanu.

    Faatulagaina o musika

    Ashampoo Music Studio o le a fesoasoani e faʻamamā le faletusi o loʻo i luga o le komepiuta o lau komepiuta.

    O lenei meafaigaluega o le a fesoa- soani ia malamalama lelei le tulaga o faila / tusi / discographies, faʻapea foi pe afai e tatau ai, sui pe suia o latou igoa.

    Export Metadata mai le Database

    O se faʻaaogaina tele o Ashampoo Music Studio, faʻaopoopoga i luga, o le mafai gafatia o lenei faʻaliliu leo ​​e toso ai faʻamatalaga e uiga i tulaga, musika, tusiata mai le Initaneti. O lenei e mafai ona e faʻagaloina le "Artists Unknown", "Untitled" pese pese ma le leai o ufiufi (i le tele o tulaga). O nei faʻamatalaga uma o le a sii mai i le polokalama lava ia o le polokalama ma faʻaopopo i au faila leo. E le gata o loʻo faʻaaogaina i luga o le komepiuta, ae faʻapea foʻi i latou o le a faʻaulu mai le CD.

    Faʻapitoa o Ashampoo Music Studio

    1. Faʻasalaga faʻavela, lea e matua faigofie lava ona malamalama i ai.

    2. Lagolagosua i faʻalauiloa leo uma.

    3. Oloa auina atu e misi ma misi faamaumauga musika mai i le 'upega tafaʻilagi.

    4. O se seti tele o meafaigaluega ma galuega tauave e aumaia lenei polokalame e sili atu i le masani masani o le faʻalogo leo.

    Faʻafitauli o Ashampoo Music Studio

    1. O le polokalama o se totogi, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le avanoa atoa i galuega uma ma tulaga aoga mo aso e 40.

    2. O se vaega faigofie o aʻafiaga tuusao mo le gaosia ma le faʻasaʻoina o leo, i OcenAudio, pei o le tele o isi faatonu, e tele naua.

    Ashampoo Music Studio o se polokalama mamana e le liliu le gagana o se faila leo leo faigofie. Muamua lava, e taulaʻi atu i le galue ma le leo, aemaise lava i faila musika. I le faʻaopopo atu i la latou faʻasologaina o le faʻasalalauga, o lenei polokalama e maua ai le tele o isi, tutusa le aoga ma talafeagai tulaga mo le tagata lautele, lea e le o maua i isi polokalame faapena. O le tau e manaʻomia e le o loʻo faʻatuputeleina mo le mea e le maualuga i luga ae o loʻo manino le faʻamaonia o mea uma o loʻo faʻatino ai lenei oloa. Fautuaina mo le faʻaaogaina ei latou uma e masani ona galulue ma leo i le lautele ma a latou lava faletusi musika faapitoa.

    Download Ashampoo Music Studio Trial

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Ashampoo Burning Studio Free Music Downloader Studio Ashampoo le faʻapipiʻiina Ashampoo Internet Accelerator

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Ashampoo Music Studio o se meafaigaluega talafeagai mo le galulue faatasi ma faila leo ma le faatulagaina o faletusi musika. E aofia ai le faila o le faila, faatonu, faʻamauina o le module ma isi mea aoga.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Faʻasalalauga Audio mo le Windows
    Faʻapupula: Ashampoo
    Tau: $ 7
    Toa: 45 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 7.0.0.28