O loʻo tatou faʻamalo le alalaʻau D-Link DIR-620


O le faʻatinoina o tagata taʻavale e faalagolago ile maua ole firm firm firm. "Mai le pusa" o le tele o nei masini e le o iai ni fofo sili ona aoga, ae o le tulaga e mafai ona suia, e ala i le faʻapipiʻiina o le lomiga lata mai o le polokalama polokalama.

Faʻafefea ona moliina le alalaupapa D-Link DIR-620

O le faagasologa o le faalauiloaina o le alalaupapa e fesiligia e le ese tele mai le vaega o le kamupani a le D-Link, e le gata i tulaga o le algorithm lautele o gaoioiga ma i tulaga faigata. Muamua, matou te faʻamalamalamaina ni tulafono autu se lua:

  • E matua le manaomia lava le amataina o le faagasologa o le faafouina o le polokalama o le router i luga o se upega faakomepiuta: o sea sootaga e ono le mafai, ma taitai atu ai i mea sese e mafai ona taofia le masini;
  • O le mana o le router ma le komepiuta i le taimi o le firmware e le tatau ona faʻavevelaina, o lea e fautuaina ai e faʻafesoʻotaʻi uma ia masini i le mana e leʻi faʻalavelaveina aʻo leʻi amataina le faʻaoga.

O le mea moni, o le faʻalauiloaina o le firmware mo le tele o faʻataʻitaʻiga D-Link e faʻatinoina i auala e lua: moli ma tusi lesona. Peitai ae tatou te lei mafaufau i nei mea uma, matou te matauina, e faalagolago lava i le faʻaogaina o le 'upega tafailagi, o le faʻaalia o le atinaʻe faʻatulagaga atonu e ese. O foliga tuai na masani ai tagata masani i oloa D-Link:

O le lomiga fou o le atinaʻe e foliga mai faʻaonapo nei:

I se tulaga lelei, o ituaiga uma o faʻafesoʻotaʻi e foliga tutusa, na o le tulaga o nisi taʻiala e eseese.

Metotia 1: Toe faʻaleleia mamao mamao

O le filifiliga sili ona faigofie e maua ai le polokalama fou mo lau kamupanī o le tuʻuina lea o le masini e sii mai ma faʻapipiʻiina oe lava ia. Fai taga e tusa ai ma lenei algorithm:

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi o le uila. I luga o le "paʻepaʻe" tuai o loʻo maua i le lisi autu autu "Faiga" ma tatala, ona kiliki lea i le filifiliga "Toe Fuataina o le Taumafaiga.

    I le faʻaoga fou "gutu", kiliki muamua i luga o le ki "Faʻatonu Autu" i le pito i lalo o le itulau.

    Ona maua lea o le poloka faitalia "Faiga" ma kiliki le sootaga "Faamaumauga o Meafaigaluega". Afai e le o iloa lenei sootaga, kiliki i luga le aū i le poloka.

    Talu ai o isi faʻataʻitaʻiga e tutusa mo faʻafesoʻotaʻiga uma, o le a tatou faʻaaogaina le sili atu o le paʻepaʻe o tagata faʻaoga.

  2. Ina ia toe faaleleia vave le firmware, ia mautinoa o lena mea "Siaki mo faʻafouina faʻafouina" ua makaina. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e siakiina lima fou i le lima e ala i le kilikiina o le ki. "Siaki mo faʻamatalaga".
  3. Afai ei ai se fou fou o polokalama mo le uila i luga ole sapalai a le kamupanī, o le a e vaʻai i le faʻasalalauga talafeagai i lalo o le laina ma le tuatusi. Ina ia amataina le faʻafouga, faʻaaoga le ki "Faaaoga Tautuga".

O le taimi nei ua na o le faatalitali mo le faamaeaina o le togafitia: o le masini o le a faia uma lava gaoioiga talafeagai i le tutoatasi. Atonu ei ai faafitauli i luga o le Initaneti poʻo le 'upega o fesoʻotaiga i le faagasologa - aua e te popole, e masani lava pe a faʻafouina le firmware o soʻo se alatele.

Metotia 2: Toe Faʻafouina le Lotoifale

Afai e le maua le faʻalauteleina o le firmware, e mafai ona e faʻaaogaina i taimi uma se metotia faʻaleleia o le firmware. Mulimuli i laʻasaga o loʻo i lalo:

  1. O le mea muamua e tatau ona e iloa i luma o le firmware o le alalaupapa o lona toe faʻaleleia o meafaigaluega: o le faʻaogaina eletise o le masini e eseese mo masini o le ata lava lea, ae o ituaiga eseese, o le firmware from the DIR-620 with a index A o le a le galue i se alatele o le laina tutusa ma se faasino igoa A1. O le toe fetuunaiga saʻo o lau faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i totonu o se fasi pepa e faapipiiina i le pito i lalo o le mataupu.
  2. A maeʻa ona e fuafuaina le faʻaupuga o le masini, alu i le server D-Link FTP; mo le faigofie, matou te tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga tuusao i le tusi faʻatasi ma le firmware. Suʻe i totonu le faʻamatalaga o lau toe iloiloga ma faʻaaoga i ai.
  3. Filifili faʻamaumauga lata mai i faila - o le mea fou e fuafuaina e le aso i le agavale o le igoa o le firmware. O le igoa o se sootaga e download - kiliki i luga ma le LMB e amata ai le downloadina o le faila BIN.
  4. Alu i le faʻafouina o le polokalame i le fesoʻotaʻiga o le telefoni - i le auala muamua na matou faamatalaina le ala atoa.
  5. O le taimi nei faʻalogo i le poloka. "Faʻafouina Faʻalotoifale". Muamua e tatau ona e faʻaaoga le ki "Iloiloga": o le a amataina "Saili", lea e tatau ona e filifilia ai le faila firmware na sii mai i le sitepu muamua.
  6. O le mea mulimuli e manaʻomia mai le tagata o loʻo faʻapipiʻi i luga le ki. "Toe faafou".

E pei ona i ai i se faafou mamao, e tatau ona e faatali seʻi maeʻa ona tusia le fomaʻi fou i le masini. O lenei faagasologa e tusa ma le 5 minute le umi, i le taimi e ono i ai faigata i le mauaina o le Initaneti. E mafai ona toe faʻamautuina le alalaupapa - o le a fesoasoani ia te oe i faʻamatalaga auiliili mai le tusitala.

Faitau atili: Faʻatonu le D-Link DIR-620

O lenei mea e gata ai le tusi D-Link DIR-620. Ma le mea mulimuli, matou te fia faʻamanatu atu ia te oe e te siiina le firmware mai na o tusitala aloaia, a le o lea pe afai o faafitauli o le a le mafai ona e faʻaaogaina le lagolago a le kamupanī.