Faʻafefea ona fatuina se vaʻaiga puʻe Windows 10

O le seevae o le Windows 10, e ui i le mea moni e faʻapea, o le taimi nei mo le faʻatulagaina o le OS e masani lava ona faʻaaogaina masini komepiuta, e mafai ona avea ma mea sili ona aoga. E faʻaaogaina ma tufatufaina e le 'eletise USB i taimi uma, ao tuʻuina atu e le OS le kopi ole DVD i luga ole apa. Ma e aoga e le gata i le faʻapipiʻiina o le Windows 10, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻafoisia le faiga poʻo le toe faʻauluina o le upu faila.

I totonu o lenei tusi lesona e tele auala e fatuina ai se atigi puʻe o le Windows 10 mai se ata ISO, e aofia ai i le ata vitio, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga i le mea ma pe faapefea ona e siiina le foliga aloaia o le polokalama ma mea sese e mafai ona faʻaaoga e tagata faʻapipiʻi pe a laina se pu. Vaʻai foi: Bootable USB flash drive Windows 10.

Maua le ata ISO mo le susunuina

Afai ua i ai sau ata OS, e mafai ona e faʻailogaina lenei vaega. Afai e te manaʻomia le downloadina o le ISO mai le Windows 10, e mafai ona e faia i ni auala aloaia, i le mauaina o le uluai tufatufaga mai le upega tafaʻilagi a Microsoft.

Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei mea o le alu i le itulau aloaia o le http://www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10 ma le pito i lalo o le kiliki i luga o le komi "Download tool now". O loʻo faʻapipiʻiina le Faʻasalalauga Faʻalauiloa, faʻafetaui.

I le faʻaaogaina o le aoga, o le a e manaʻomia le faʻaalia e te fuafua e faia se taʻavale mo le faʻapipiʻiina o le Windows 10 i luga o se isi komepiuta, filifili le OS manaʻomia, ona faʻaalia lea e te manaʻo e sii le faila ISO mo le susunuina i le DVD, faʻamalamalama le nofoaga e teu ai ma faʻatali e maeʻa sauga.

Afai mo nisi mafuaaga na le fetaui lenei metotia ia oe, o loʻo i ai isi avanoa, silasila Faʻapefea ona e siiina le Windows 10 ISO mai le upega tafaʻilagi a le Microsoft.

Fufulu le Windows 10 boot disk mai ISO

Amata i le Windows 7, e mafai ona e susunuina se ata ISO i se DVD e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faʻa-tolu, ma muamua o le a ou faʻaalia lenei metotia. Ona - o le a ou tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga o le pueina e ala i polokalama faʻapitoa mo le puʻeina o CD.

Faʻamatalaga: o se tasi o mea masani masani a tagata faʻapitoa e latou te susunuina se ata ISO i le disk e fai ma faila masani, o lona uiga. o le taunuʻuga o se pusa faʻatusatusa e aofia ai nisi faila faila i luga. O le mea lea e sese: afai e te manaʻomia se atigi puʻe Windows 10, ona manaʻomia lea e susunuina mea o loʻo i luga o le ata o le disk - "tapuni" le ata ISO i se DVD DVD.

Ina ia susunuina le ISO ua molia, i le Windows 7, 8.1 ma le Windows 10 faatasi ai ma le fausiaina o faamaumauga o ata, e mafai ona e kiliki i le faila faila i le ki o le kuki saʻo ma filifili le filifiliga "Burn disc image".

O se faʻaaoga faigofie o le a tatalaina lea e mafai ona e faʻamaonia ai le avega (pe'āfai e iai ni nai mea) ma kiliki "Tusi".

A maeʻa lena, e tatau lava ona e faʻatali seia oʻo ina faʻamaumau le ata pu. I le faaiuga o le faagasologa, o le ae maua se pusa boot boot Windows lea ua saunia mo le faʻaaogaina (o se auala faigofie e faʻapoʻa ai mai se ituaiga disk o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga Faʻafefea ona ulufale i le Boot Menu i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta).

Vitio faʻamatalaga - auala e fai ai se seevae seevae Windows 10

Ma o le mea nei e manino lava. I le faaopoopo atu i le auala tusitusia o loʻo fausia i totonu o le polokalama, o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o polokalame faʻa-tolu mo lenei faʻamoemoe, lea o loʻo faʻamatalaina foi i lenei tusiga i lalo.

Fausiaina o se atigi pusa i UltraISO

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le galulue i ata pue i lo matou atunuu o UltraISO ma o lea e mafai ai foi ona e faia se atigi pulou mo le faʻapipiʻiina o le Windows 10 i luga o se komepiuta.

E faia faigofie lava lenei mea:

  1. I le lisi autū o le polokalame (i le pito i luga) filifili le mea "Meafaigaluega" - "Burn CD image" (e ui i le mea moni tatou te susunuina se DVD).
  2. I le isi laasaga, faʻamalamalama le ala i le faila i le ata Windows 10, o le avega, faʻapea foi le televave faʻamaumauga: ua manatu e faʻagesegese le saoasaoa o faʻaaogaina, o le tele foi o le a mafai ona faitau le faʻamaumauga tusitusia i komepiuta eseese e aunoa ma ni faʻafitauli. O isi vaega e le tatau ona suia.
  3. Kiliki "Tusi" ma faʻatali mo le faʻamaumauga e faʻamaeʻa.

I le auala, o le mafuaʻaga autu e faʻaaogaina ai i le isi itu le faʻamaonia o le saoasaoa faʻasolosolo ma ona isi vaega (lea, i lenei tulaga, tatou te le manaʻomia).

Faatasi ai ma isi polokalama e leai se totogi

E tele isi polokalama mo le pueina o CD, toetoe o i latou uma (ma atonu oi latou uma i le lautele) ei ai le galuega o le pueina o se CD mai se ata ma e talafeagai mo le fatuina o le faʻasalalauga Windows 10 i le DVD.

Mo se faʻataʻitaʻiga, Ashampoo Burning Studio Free, o se tasi o le sili (i loʻu manatu) sui o ia polokalama. E manaʻomia foi ona filifili le "Ata o Ata" - "Burn Image", a maeʻa ona amata ai lea o se faʻamafanafanaga faigofie ma faigofie ile ISO. O isi faʻataʻitaʻiga o ia faʻaaogaga e mafai ona maua i le toe iloiloga Best Free Software mo Burning Discs.

Na ou taumafai e faia lenei tusi lesona manino pe a mafai ai mo se tagata faʻaaogaina, ae peitaʻi, afai ei ai sau fesili pe leai se mea e le aoga - tusitusi ni faʻamatalaga e faamatalaina ai le faafitauli, ma o le a ou taumafai e fesoasoani.