Iloilo le webcam i le Windows 10

Suʻeina o le font i le Windows 10 atonu o se mea e manaʻomia mo galuega faʻalelei. Ae ui i lea, o le tagata e faaaogaina atonu na ona manao e faʻavasegaina le faʻaoga o le faiga faʻaoga.

Vaai foi: Suia le font i le Microsoft Word

Sui le font i le Windows 10

O lenei tusiga o le a mafaufau i filifiliga mo le faʻalauteleina poʻo le faʻaitiitia o le vai papatiso, faʻapea foi ma le suia o le tulaga masani i le isi.

Metotia 1: Faʻasalaga

Muamua o le a tatou tilotilo i le auala e sui ai le tele o le vai, ae le o lona lava ituaiga. Ina ia faia le galuega, e tatau ona e vaʻai i meafaigaluega. I totonu "Taimi" O le Windows 10 e mafai ona suia le siakiina o tusitusiga, tusi talosaga ma isi elemene. O le mea moni, e le mafai ona faʻateleina tulaga tau faʻagata.

  1. Tatala i luga "Filifiliga" suauʻu faagaoioia. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faasino i le lisi. "Amata" ma kiliki i luga o le afi

    pe na o le kilikiina o ki i luga o le komepiuta "Manumalo + I"O lena mea o le a mafua ai loa le faamalama tatou te manaomia.

  2. Skip i le vaega "Faiga".
  3. O le a tatalaina le parakalafa manaomia - "Faʻaalia", - ae ia sui le tele o le lapoa e tatau ona e tafe i lalo lalo.
  4. I le palakalafa Fuataga ma Faailoga E mafai ona e faʻalauteleina le tusiga, faʻapea foʻi ma le fuaina o le faʻaoga o tusi talosaga ma elemene taʻitasi.

    Mo nei faʻamoemoega, e tatau ona e vaʻai i le lisi o le faʻavaivai ma le tau le aoga "100% (fautuaina)" ma filifili le mea e te manatu e fetaui.

    Manatua: O le faʻaopoopoga e faʻatinoina i faʻavae o le 25% mai le tau muamua, e oʻo atu i le 175%. O le a lava lea mo le tele o tagata e faʻaogaina.

  5. O le taimi lava e te faʻateleina ai le tele o le tusitusiga, o le a iai se feʻau i le faʻalapotopotoga faʻasalalau ma se fautuaga e faʻamaonia le le fiafia i totonu o talosaga, talu ai ona o le faʻamalosi malosi, o le faʻauiga a nisi oi latou e ono suia le saʻo. Kiliki "Faaaoga" e faʻaleleia lenei parakalafa.
  6. I le faʻamalamaina i lalo, e mafai ona e vaʻaia ua faateleina le tele o le font i totonu o le polokalama e tusa ai ma le tau na tatou filifilia. E pei o le 125%,

    ma o le faiga lenei "Saili" pe a oʻo i le 150%:

  7. Afai e manaʻomia, e mafai ona sui ma "Filifiliga sili atu e filifili ai"e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i lalo o le lisi pa'ū o lisi o loʻo maua.
  8. I le vaega faaopoopo faaopoopo o loʻo amataina, e mafai ona e faʻamaonia le le fiafia i totonu o talosaga (e pei lava o le kilikiina o le ki "Faaaoga" i le faʻamatalaga faʻaaliga o loʻo taua i le parakalafa lona lima). Ina ia faia lenei mea, ia na o le fesuiaʻi le fesuiaiga o le fesuiaiga i le tulaga galue. "Faʻatagaina Windows e faʻapipiʻi le fesuiaiga".

    Lalo, i le fanua "Faʻailoga Faʻasalalau" E mafai ona e faʻamaonia lau tau aofaʻi tele mo le tele o le tusitusiga ma isi elemene. E le pei o le lisi mai le vaega Fuataga ma Faailoga, iinei e mafai ona e faʻatūina se taua i le vāega mai le 100 i le 500%, e ui o le maualuga o le faʻaopoopoga e le fautuaina.

O lea e naʻo oe lava e mafai ona sui, sili atu le saʻo, faʻateleina le tele o le font i totonu o le polokalama o le Windows 10. O suiga e faʻaaoga i vaega uma o le polokalama ma le tele o talosaga, e aofia ai vaega tolu. O le ata o le ata o loʻo faʻamoemoeina i le faʻavae o lenei auala o le a sili ona aoga mo tagata e le lelei le vaai ma i latou e faʻaogaina le siakiina ma se iugafono maualuga atu nai lo le HD Full (sili atu i le 1920 x 1080 pika).

Metotia 2: Suia le vai papatisoga

Ma o lenei sei tatou tilotilo i le auala e suia ai le faiga o le faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaaogaina i le faiga faʻaogaina ma faʻatinoga e lagolago ai lenei uiga. Manatua o le faatonuga o loʻo otootoina atu i lalo e na o le Windows 10, faʻamaumauga 1803 ma mulimuli ane e talafeagai, talu ai ua suia le nofoaga o le OS manaomia. O lea ia tatou amata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaleleia le Windows i le 1803

  1. E tutusa ma le laasaga muamua o le auala muamua, tatala "Filifiliga Windows" ma alu atu mai ia i latou i le vaega "Faʻatinoga".
  2. Ma le isi, alu i le vaega Fonuga.

    Le vaʻai i se lisi o fonuka uma ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta, na o le taʻalo i lalo.

    O isi faʻamatalaga e mafai ona maua mai le Faleoloa a Microsoft e ala i le faʻapipiʻiina o se tusi masani. Ina ia faia lenei mea, ia na o le kiliki i le sootaga talafeagai i le faamalama ma se lisi o avanoa avanoa.

  3. Ina ia maimoa i le faiga o le font ma ona tulaga autu ia kiliki i lona igoa.

    Motugaafa: Matou te fautuaina e filifili na pepa o loʻo i ai le lagolago a Cyrillic (o le tusitusiga i le vaʻaiga o loʻo tusia i le gagana Rusia) ma e sili atu ma le tasi le taga o loʻo avanoa.

  4. I totonu o le faamalama o mea e fai ai le vai papatisoga, e mafai ona e ulu atu i ni tusitusiga e le mafai ona e suʻesuʻeina pe faapefea ona foliga, e pei foi o le setiina o le maualuga sili ona lelei. Lalo o le a faʻaalia pe faʻapefea ona foliga le sitaili filifilia i ituaiga uma e maua.
  5. Faʻasalaga mata "Taimi" laʻititi laʻititi i le vaega "Metadata", e mafai ona e filifilia le auala autu (masani, faʻaʻamau, malosi), ma fuafua ai le faiga o lona faʻaali i totonu o le polokalama. Lalo o faʻamatalaga faaopoopo e pei o le igoa atoa, faila faila, ma isi faʻamatalaga. Ma le isi, e mafai ona tape le vai papatiso.
  6. I le faʻamoemoeina po o fea o fonuka avanoa e te manaʻo e faʻaaogā e fai ma autu i totonu o le faiga faʻaoga, e aunoa ma le tapunia o le faamalama "Taimi", faʻataʻitaʻi le tagavai laugatasi. E mafai ona faia lenei mea e ala i se sailiga i totonu ole Windows.

    pe ala mai i le lisi autu, faʻapotopotoina i se nofoaga e leai se avanoa o le komepiuta. Filifili-saʻo ma filifili mea taitasi taitasi. "Fausia" - "Faʻamaumauga o Tusitusiga".

  7. Kopi le mea o loʻo taua i lalo ma faapipii i totonu o le Notepad tatala:

    Resitara Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Fonts]
    "Segoe UI (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Bold (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Bold Italic (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Italic (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Light (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Semibold (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Symbol (TrueType)" = ""
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion FontSubstitutes]
    "Segoe UI" = "New font"

    fea Segoe ui o le vai papatisoga masani o le faiga faʻaoga, ma le faʻamatalaga mulimuli Faʻasologa fou e manaʻomia ona sui i le igoa o lau suʻega filifilia. Ulufale ma le lima, "peping" i totonu "Filifiliga"aua e le mafai ona kopiina le tusiga mai iina.

  8. Faʻamatala mai le igoa o loʻo manaʻomia, faʻalautele i le lisi o le Notepad "File" ma filifili mea "Faasaoina ... ...".
  9. Filifili se nofoaga e teu ai le faila (o le komepiuta o le sili lea ma sili ona talafeagai le fofo), tuu atu i ai se igoa e le mautonu e mafai ona e malamalama i ai, ona tuu lea o se togi ma ulufale i le faʻaopoopoga tulafono faatonutonu (i la tatou faʻataʻitaʻiga, o le faila faila e pei ona taʻua i lalo: new font.reg). Kiliki "Faasaoina".
  10. Faʻafesoʻotaʻi i le faʻailoga pe na e faʻasaoina le faila resitala na faia i le Notepad, kiliki i luga-saʻo i luga ma filifili le mea muamua mai le lisi autu - "Faʻatasia".
  11. I le faamalama e aliali mai, oomi le ki "Ioe" Faʻamaonia lou faʻamoemoe e faia suiga i le resitala.
  12. I le isi pusa, kiliki "Lelei" e tapunia ma toe amata le komepiuta.
  13. A maeʻa le faʻagasologa o le faiga faʻaoga, o le faʻamaumau o le tusitusiga o loʻo faʻaogaina i totonu ma i totonu o talosaga a le isi tolu o le a suia i lau filifiliga. I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻavaʻai pe foliga foliga. "Saili" faʻatasi ai ma le Microsoft Sans Serif font.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le fesuiaiga o le faiga o le faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaaogaina i Windows. Ae ui i lea, o lenei faiga e le o se mea sese - mo nisi mafuaaga, o suiga e le faʻaaogaina i talosaga lautele a Windows (UWP), lea o loʻo i ai le faʻafouina o se faʻaopoopoga o vaega o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le faʻaaoga se vai papatisoga fou i "Taimi", Faleoloa a Microsoft ma isi vaega o le OS. E le gata i lea, i le tele o tusi talosaga, o le otootoga o nisi elemene tusitusia e mafai ona faʻaalia i se faiga e ese mai lau filifiliga - faʻaʻamau poʻo le totoa nai lo le masani.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faleoloa Microsoft i le Windows 10

Fofoina o ni faafitauli

Afai e iai se mea e sese, e mafai ona e toe faafoi mea uma.

Metotia 1: Faʻaaoga le Ofisa Resitala

O se tagavai masani e faigofie lava ona toe faʻafoʻiina e faʻaaoga ai se faila resitala.

  1. Faʻamatala le faʻamatalaga nei i le Notepad:

    Resitara Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Fonts]
    "Segoe UI (TrueType)" = "segoeui.ttf"
    "Segoe UI Black (TrueType)" = "seguibl.ttf"
    "Segoe UI Black Italic (TrueType)" = "seguibli.ttf"
    "Segoe UI Bold (TrueType)" = "segoeuib.ttf"
    "Segoe UI Bold Italic (TrueType)" = "segoeuiz.ttf"
    "Segoe UI Emoji (TrueType)" = "seguiemj.ttf"
    "Segoe UI Historic (TrueType)" = "seguihis.ttf"
    "Segoe UI Italic (TrueType)" = "segoeuii.ttf"
    "Segoe UI Light (TrueType)" = "segoeuil.ttf"
    "Segoe UI Light Italic (TrueType)" = "seguili.ttf"
    "Segoe UI Semibold (TrueType)" = "seguisb.ttf"
    "Segoe UI Semibold Italic (TrueType)" = "seguisbi.ttf"
    "Segoe UI Semilight (TrueType)" = "segoeuisl.ttf"
    "Segoe UI Semilight Italic (TrueType)" = "seguisli.ttf"
    "Segoe UI Symbol (TrueType)" = "seguisym.ttf"
    "Segoe Asset MDL2 (TrueType)" = "segmdl2.ttf"
    "Segoe Print (TrueType)" = "segoepr.ttf"
    "Segoe Print Bold (TrueType)" = "segoeprb.ttf"
    "Segoe Script (TrueType)" = "segoesc.ttf"
    "Segoe Script Bold (TrueType)" = "segoescb.ttf"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion FontSubstitutes]
    "Segoe UI" = -

  2. Faasaoina le mea faitino i le faatulagaga .Ga e ala i le faʻatusatusa ma le metotia muamua, faʻaaogaina ma toe faʻaleleia le masini.

Metotia 2: Toefaʻutuʻu Tafaʻi

  1. Ina ia toefaʻatonu uma tulaga o faila, alu i la latou lisi ma maua "Faʻasologa o Faʻamasinoga".
  2. Kiliki "Toe faʻafoʻi filifiliga ...".

O lenei ua e iloa le auala e sui ai le vai papatisoga i luga o se komepiuta ma le Windows 10. Faʻaaogaina faila resitala, ia matua faʻaeteete. Faʻasalaga, fatu se "Toe Faʻaleleia" ao lei faia ni suiga i le OS.