7-PDF Maker 1.5.2

E toatele tagata, pe a tatau ai, e tusi se ata mo soo se galuega e mafai ona feagai ma nisi o faigata. Ae e le o se mea talafeagai le faaaluina o ni itula e mafaufau ai i le auala e fausia ai se taimi patino, aua e tele polokalame mo lenei mea.

O se tasi oi latou o le 3D Grapher. O lenei oloa e faʻatagaina ai oe e fatufatu ata faʻatolu o galuega eseese, faʻamalamalama manino.

Faʻatuina o kalafa faʻatulagaga

Ina ia mafai ona maua se kalaupapa e tolu-vaega o le galuega e te manaʻomia, e tatau ona e tusia ana faʻamatalaga i totonu o nofoaga talafeagai i le faamalama o meatotino.

A maeʻa lenei galuega, o le polokalama o le a fausia se kalafi i le faamalama autu.

E taua le taulaʻi atu e mafai e le 3D Grapher ona fausia ni kalafa o galuega i soo se faʻaaogaina tele o faiga faʻaopoopo, e pei o le Cartesian, o le palaniki ma le lautele.

O lenei polokalama e faigofie ona faia ma le taupulepuleina o galuega faʻatonu.

Faatasi ai ma isi mea, o le 3D Grapher o loʻo i ai le tomai e fatu ai kalafa e faʻavae i luga o se laulau faʻamaumauga.

Faʻatuina o kalafi faʻafiafia

Afai e tatau ona e iloa pe faapefea ona suia le kalafa galuega i le taimi, ona fesoasoani lenei ia te oe i se ata sili o le 3D Grapher, lea e mafai ai e oe e tamoe ona suia le keli.

Ina ia faʻaaogaina, o le ae manaomia le setiina o le tapulaa maualalo ma le maualuga o le fesuiaiga. "t"nafa ma le taimi, faʻapea foʻi ma le laasaga o le a tupu ai le suiga. E mafai ona faia lenei mea i le mata o le siata.

Faʻatulagaina o le calculator

O se mea e sili ona aoga o se calculator e tuʻuina atu i totonu o le polokalama, o le auai lea e mafai ai ona e faʻaauau pea galuega pe a manaʻomia ona e fuafuaina se mea.

Faʻamatalaga avanoa

Afai e te manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le kenera e maua ai i totonu o soʻo se pepa, ona mafai lea ona e teuina i taimi uma se faila i faila i le BMP ma AVI formats.

Mama

  • Lagolago mo le tele o ituaiga o mea e fai i le matematika;
  • Le mafai ona fatuina ata kalafa.

Faʻafitauli

  • Faʻaavanoa ma e le o se faʻaoga faʻafefesootai;
  • Le lava le lagolagosua mo le polokalama e le tagata e faia le galuega;
  • Totogi faʻatau tufaina;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

O le mea lautele, o le 3D Grapher o se mea sili ona lelei i le saunia o kalafa eseese o galuega matatiki. O le polokalame, e ui lava e le o toe faʻafouina e le tagata faifaʻatasi mo se taimi umi, atonu e talafeagai pea mo le kalaina.

Download 3D Grapher Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Fbk grapher Aceit grapher Advanced grapher Falco Graph Faufale

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
3D Grapher o se faʻafitauli telefoni mo le fausiaina o ituaiga uma o kalafi. E le gata i lea, o le polokalama e mafai ona fatuina ata kalafa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, ME, XP, Vista, 95, 98, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: RomanLab Software
Tau: $ 25
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.21