Talosaga faʻaletonu ma faʻaititia i le AppStore


Pe a faʻaaogaina ia Apple, e tatau ona e nofouta i taimi uma i le maua o meaalofa free software. E le gata i lea, o loʻo taumafai pea le au atinaʻe polokalame e faʻatautaia atili a latou fofo e faatosina mai ai le tele o tagata faʻaoga, ma o le mea lea ia faʻaititia ai.

O le tusiga o loʻo faʻaalia ai faʻalauiloa o le a le amanaia ai tagata e ona le iPhone, iPad ma Mac. Ma le isi, e mafai ona e mauaina se ofo sili mai le na faia le polokalama.

Vai

O lenei fofo na faia faapitoa mo tagata o loʻo faʻaeteete i le soifua maloloina. O le faatumauina o le faapaleniina o le suavai ua sili atu ona faigofie i le Water It, lea e manatu i le aoga i aso taitasi. E le gata i lea, o loʻo i ai faʻamanatu iinei, o latou fatu - ia logoina le tagata faʻaaoga pe a le lava ni faailoilo. I totonu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se galuega e faʻaopopo ai au lava koneteina i teugatupe mo le tele o vai, ma o loʻo i ai foi tulaga masani. I le taimi nei, o le tau e 75 ruulu nai lo le 149.

Tatalo vai mai le AppStore

gMusic

O le kalani le tutusa ma Google Play Music. O le atigi graphics ei ai le numera maualalo o elemene na faʻaalia, e le o le tala e uiga i le galuega. O mea manaia, e tatau ona maitau le lagolago a le iPod. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻamalosia malosi, Last.fm faʻataʻapeʻapeina, toe foʻi mai le ao. O le tulaga paepae masani ua suia i totonu o laina. I le taimi muamua, o le tau o le polokalama e 149 rubles, ma o lenei ua matua saoloto lava.

Tikiake gMusic mai le AppStore

Blackcam

O le fofo e tupu ai le uliuli ma le paʻepaʻe mai lanu lanu masani. I le tepa muamua, o le a foliga mai e faigofie tele, ae o BlackCam e tele ona aafiaga ma ata o filifiliga. Faatasi ai ma le auala sao i le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai mea, e tatau ona i ai lau fana. O loʻo i ai se faʻamuamua, ma o mea na fai e mafai ona faalēaogāina i soʻo se mataupu. I le taimi nei, o le mauaina o se saofaga o loʻo i ai se faʻaitiitiga o le 40%, o lona uiga, 149 rubles.

Talia BlackCam mai le AppStore

Tagata liliu mai iunite

O le faʻaliliuina o tulaga taua ua faigofie ona faʻafetai i lenei tali. E sili atu i le afe le lagolagoina o iunite o fua, lea e vaevaeina i ni vaega. O se mea faʻapitoa o le faʻafouina lea ole fua faatatau o fesuiaiga e tutusa ma le taimi nei. O faʻataʻitaʻiga matagofie ma se tulaga faʻaogaina o ulutala o le a mautinoa ai le faʻalelei o le faʻaaogaina o le tagata liliu mai. O se faʻasalaga e aunoa ma se totogi o se ofo sili atu ona o le mafaufau i nei uiga.

Maua mai le vaega mai le AppStore

Faʻamau faʻamau

Pe a vaʻaia se taavale i se vaega e le masani ai o le taulaga, e tele taimi e faʻaaluina e le tagata e saili ai o ia. O le taulaʻau o le taula e taofia ia tulaga e tuʻuina ai se taula. O le faʻaaogaina o le polokalama e faʻaaogaina e le gata mo taavale, ae mo le tele o isi mea. O le tusi talosaga e leai se fesootaiga i le Initaneti, ma o le mea lea e sili atu ona talafeagai. O le atunuʻu o loʻo i ai le talafaasolopito o nofoaga ma tusi tusi. O le faʻatauina o le anotusi o le a tau e 229 ruuna i le tau o le taimi nei.

Faʻasologa o le Faʻasologa o le Taula mai le AppStore

Crystal adblock

O lenei faʻamau poloka i Safari e mafai ai ona e sapalai itulau i taimi e tele vave. O le mea lea, o le fefaʻatauaʻiga o le Initaneti e 50%. O galuega e tatau ona aofia ai le le gata o le taofia o faasalalauga, ae o fenuaʻi paʻepaʻe. E masani lava o se faatosinaga faatosina e aofia ai le malware, Crystal puipuia le OS mai lenei ituaiga tulaga. O le faʻatauina o lenei polokalama, o le a sili atu i le 60% oe teuina, o lona tau e na o le 29 rubles.

Download Crystal Adblock mai le AppStore

London National Gallery HD

Faʻataʻitaʻiga tele mo tagata atamamai moni. I le faʻataʻitaʻiga o le a e vaʻai ai i ata vali taʻutaʻua uma, ia o loʻo faʻavasegaina e tusitala, ituaiga ma isi. O le atunuʻu e silia ma le 1,500 atavali na tusia e tusitala lauiloa. O ata ma lagona e mafai ona faʻasoa atu i uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele lautele. Faʻalagolago i se ata faʻataʻitaʻi ma le lafoina o ata i luga o le telefoni i lau i-meli. O le tau o le faʻatauina o le talosaga e 149 rubles.

Tusia le London National Gallery HD mai le AppStore

Launcher Pro

Launcher e ofoina atu vave lau talosaga. E fesoasoani foi i le vave auina atu o savali e faavae i luga o fesootaiga ma faia ni valaau i uo. Le mamanu o masini komepiuta e maua ai se lagona fiafia. O fesoʻotaʻiga lautele e fesoʻotaʻi lelei ma le atigi faʻasalalauga o le faʻaaogaina o le polokalama iOS. O le faʻasalaga o loʻo i ai nei i luga o le talosaga e aofia ai le 29 ruulu nai lo le tau tuai o 149 rubles.

Download Launcher Pro mai le AppStore

Tino - Tausiga i le Maota o Aiga

O le fofo e talafeagai mo tagata taʻaalo o loʻo toleni i le falemaalo ma i le fale. O le polokalama e mafai ai e oe ona fai se fuafuaga e faatino ituaiga eseese o gaoioiga, le numera o toe fai ma auala. O loʻo i ai foi ni fuafuaga faʻaaoaoga ua saunia e atagia ai le aoga o faʻatinoga uma ua fuafuaina. E i ai meafaigaluega e siaki ai le mamafa ma le maualuga, ma faʻaalia ai taunuuga o se tagata taʻalo. O le polokalama faameaalofa e ofoina atu se faʻaitiitiga, e tusa ma le 15 rubles i le faila.

Download Fitness - Falemaʻi i le Fale Faʻafiafia ma AppStore

O filifiliga o loʻo tuʻuina atu i le tusiga o le a fesoasoani ia te oe e tepa ai i fofo taugata, ma o lea ua sili atu ona taugofie, pe afai e le saʻo atoatoa.