ITunes e le o vaaia le iPhone: o mafuaʻaga autu o le faafitauli


Muamua, mafaufau i le faʻamatalaga: o le tuatusi MAC ua na o le pau lea o le numera o faʻamatalaga o le meafaigaluega na tuʻuina i le masini i le mamanu. O kilipa fesoʻotaʻiga uma, o le router ma le Wi-Fi, ua tuʻuina atu i ai se tuatusi MAC tulaga ese, e masani ona aofia ai le 48 tikeri.

Matou te aʻoaʻoina le tuatusi MAC i le Windows 7

O le lauga faʻapitoa e talafeagai mo le saʻo lelei o le faʻatinoga o le fesoʻotaʻiga, mo se tagata masani e faʻaaogaina i le faatulagaga o le alatele. E masani lava, e faʻaoga e le Initaneti se faʻamaufaʻailoga e faʻavae i le tuatusi MAC o le masini.

Metotia 1: Poloaiga Faʻatonu

  1. Tuʻu faʻatasiManumalo + Rma ulufale i le poloaigacmd.exe.
  2. Ulufale i le auipconfig / uma, matou te fetaomi atu "Ulufale mai".
  3. A uma ona e ulufale atu i lenei poloaiga, o le a e vaʻai i le lisi o fesoʻotaiga i luga o lau PC (faʻaalia ata faʻaalia). I totonu o se vaega "Tuatusi Faaletino" o le tuatusi o le MAC o le a faʻaalia (mo se masini faapitoa, o le tuatusi e tulaga ese, o lona uiga o le tuatusi o le keli kesi e ese mai le tuatusi o le telefoni).

O le metotia ua faʻamatalaina i luga o le taatele ma o loʻo tuʻuina atu i Wikipedia. O loʻo i ai se isi fesuiaiga o le tusiaina o se poloaiga e galue i le Windows 7. O lenei tusi o loʻo faʻamatalaina ai faʻamatalaga e uiga i le tuatusi faʻaletino i se faʻamatalaga sili atu ona talafeagai, ma e pei o lenei:

getmac / v / fo lisi

I le auala lava e tasi, ulu i totonu o le laina o le tulafono ma kiliki "Ulufale mai".

Metotia 2: Faʻamatalaga 7 a le Windows 7

Masalo, mo le amataga, o lenei metotia o le a sili atu le manino o le tuatusi o le MAC o le kiliva fesoʻotaʻiga poʻo le router nai lo le faʻamatalaina i luga. Fai ni laasaga faigofie se tolu:

  1. Tuʻu faʻatasiManumalo + Rulufale i le poloaigamsinfo32, matou te fetaomi atu "Ulufale mai".
  2. O le a tatalaina se faamalama "Faamatalaga o le Faigaluega" matou te oi le vaega "Fesootaiga"ona tatou o ai lea "Fetuunaiga".
  3. O le itu taumatau o le laulau o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e aofia ai tuatusi o le MAC o au meafaigaluega uma.

Metotia 3: Lisi o Fesootaiga

  1. Tuʻu faʻatasiManumalo + Rulufale i le tauancpa.cplOna tatalaina ai lea o le lisi o fesootaiga PC.
  2. Na matou kiliki PKM i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaoga nei, alu i "Meatotino".
  3. O loʻo i ai se vaega i le pito i luga o le faamalama o meatotino o loʻo fesoʻotaʻi. "Sooga e ala i", e faʻamautinoa ai le igoa o meafaigaluega fesoʻotaiga. Faʻaliliu le pusi o le kiore i lenei fanua ma uu mo ni nai sekone, o le a faʻaalia se faʻamatalaga o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tuatusi MAC o lenei masini.

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei auala faigofie, e faigofie ona maua le tuatusi MAC o lau komepiuta i le Windows 7.