Auaunaga i le initaneti e siaki le saoasaoa o le Initaneti

E le o mea uma lava, matou te mananao e lolomiina se ata i le pepa na ave ai e le kalama. O nisi taimi e te manaʻomia e fesuiai, faʻataʻitaʻia, ona e matamata lea i le mea na maeʻa i le pepa o le a lolomiina ai. O nei uiga uma o loʻo tuʻuina mai e le Polokalame Polokalama Polokalame Fesoasoani.

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le Lisi Faʻasalalauga o se meafaigaluega malosi tele mo le gaosia o ata ma lo latou lolomiina mulimuli ane, e aofia ai luga o se lolomi lolomi.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le lolomiina o ata

Vaʻai

O le sui o le Polokalame Tomai Faapitoa o loʻo i ai se tagata e mataʻituina foliga ata. Faatasi ai ma foliga o lenei meafaigaluega, o loʻo i ai foi se mea tioata tetele.

Faʻasaga

O le avanoa autu o le Polokalame Faamaumua o le faʻapipiʻiina o le gaosiga o ata. Faʻaleleiina ata o se tasi o ana galuega. Faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama, e mafai ona e faʻamaonia saʻo le ata, poʻo le suia tele.

Pe a faʻataʻitaʻia ia ata, e mafai ona e faʻaopopoina aʻafiaga, suia le susulu, faʻatusatusa o le ata, faaopoopo i ai vai, ma le tele o isi mea faigaluega, e aofia ai le mafai ona tusi.

Ma le isi, e mafai ona tipi le ata pe a manaʻomia.

Lomia

O le igoa o le Polokalame o le Polokalame o le Polokalame o le Polokalame Fesoasoani o se faʻamaoniga lea mo ia lava e faapea o le talosaga ua mamanuina mo le faʻatulagaina o ata faʻataʻitaʻiga ao le i lolomiina i se lomitusi. I le polokalame, e mafai ona e vaʻavaʻai pe faʻapefea ona tilotilo le ata i luga o le lolomiina, e faʻaaoga ai le lomitusi lolomi. Ua uma ona lolomiina i totonu o se lolomi lolomi, ma ua e faamaonia o mea uma lava o loo faaalia saʻo, e mafai ona lomia le ata i se lomitusi faaletino.

E mafai ona e lolomiina i se faila PDF, faʻapea foi ma le faʻasaoina o le ata i lenei faatulagaga.

Ina ia mafai ona lavea se pepa, e mafai ona lolomiina ni ata i luga o le tasi itulau i le taimi.

Faamanuiaga:

  1. Igilisi (e aofia ai le Rusia);
  2. Faʻalelei gafatia faʻatonutonu ata;
  3. Le i ai o se lolomi lolomi.

Faʻafitauli:

  1. E na o le faʻaaogaina o le Windows;
  2. Taua tele o le saʻolotoga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le polokalama o le Polokalame Polokalame o le polokalama o se meafaigaluega sili ona lelei mo le gaosia muamua o le gaosiga o ata, faapea foi ma le lolomi saʻo. O le mea autu o le talosaga o le i ai lea o se lolomi lolomi.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Polokalame Fesoasoani

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Adobe Flash Professional Nitro PDF Professional Photo Print Pilot PROMT Tomai

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Polokalame Polokalame Tauvaʻa o se polokalame aoga mo le matamata i galuega uma na auina atu i le lomitusi ma faʻataʻitaʻia i le taimi moni.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pelikan Software Kft
Tau: $ 70
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.4.0.2430