3D Rad 7.2.2

O nisi taimi pe a faalogologo i musika, e mafai ona i ai se lagona faifai pea o loo misi se mea i totonu. Ina ia mafai ona faʻaleleia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa e faʻaopoopo ai aʻafiaga i musika. O se faʻataʻitaʻiga lelei o ia ituaiga masini komepiuta o se faʻaopoopoga mo le Windows Media Player - MP3 Remix.

Faʻalavelave le afaina i musika

O lenei masini e taʻavale faatasi ma le faʻataʻitaʻiga Windows vaʻaia ma vave ona e faʻasalalau nisi leo ile musika o loʻo taina.

O le au atinaʻe o lenei faʻaopoopoga na fatuina se falefaitautusi e sili ona lautele o le tele o aʻafiaga leo.

E iai foi iinei e mafai ona suia le paleni o le leo o le musika ma leo na tuuina atu i ai.

Faʻasaʻoina Aafiaga

E ui i le lautele o filifiliga o aafiaga ma filiga, i le MP3 Remix o loo i ai se avanoa e fatuina ai oe lava pe faasaʻo mea oi ai nei.

Faamaumau faamaumauga

A maeʻa ona e ausia le mea e manaʻomia, e mafai ona e tusia i se kiliki se tasi ma teu ai i lau komepiuta.

Mama

  • Faigofie ona faʻaoga.

Faʻafitauli

  • E le o se polokalama e se tasi, ma e na o Windows Media Player e aoga;
  • Lagolago ua le toe faaauauina, o le mea lea e le maua le faaopoopoga i luga o le upega tafailagi aloaia a le tagata e ona le atinae;
  • Le leai o se faaliliuga i le gagana Rusia.

Afai e faʻaaogaina oe i le faʻaaogaina o le taʻalo musika masani a Windows ma e manaʻo e faʻaleleia lau musika e fiafia i ai i soo se auala, ona faʻaopoopo lea o le MP3 Remix-faaopoopo o se filifiliga sili ona lelei. I le faaopoopo atu i le ata manaia o tulaga lelei o leo, o loo i ai se avanoa e fatuina ai oe lava, lea e mafai ai ona e tusia se ala tulaga ese.

Faʻapipiʻiina o le OS OS i luga o VirtualBox Failautusi faasalalauga a le Windows TeleCam Realtek High Definition Drivers Audio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MP3 Remix ole plug-in mo le taʻavale Windows masani lea e mafai ai ona e faʻaaogaina ni aafiaga eseese i musika i le taimi moni ma tusi ai musika e mafua ai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Malosiaga Faʻaeletise
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.810