BitDefender 1.0.14.74

"PhotoShow PRO" na fatuina e se kamupani i totonu o le lotoifale ma ofo atu i tagata faaaoga se seti o galuega ma meafaigaluega mo le fatuina o ata eseese o ata. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia, lea atonu e tatau ai aʻo galue ai ma le poloketi, ae e ese mai i le tele o tulaga lelei, o loʻo i ai foi le mea e le toe maua ai le polokalama. O le a matou faʻamatalaina mea uma i la matou iloiloga.

Faʻafeiloaʻi faamalama

O le faʻafeiloaiga faʻafeiloaʻi e faʻafeiloaia oe i le amataga o le polokalame ma ofoina atu le tele o filifiliga e filifili mai ai. E faʻamalosia tagata fou e amata i le fatuina o galuega faatino faʻataʻitaʻiga, o le a fesoasoani i le vave amataina ma aʻoaʻo ai vaega autu o le galue i totonu o lea polokalama. E le gata i lea, o le tatalaina o poloketi e leʻi leva ona tapunia ua avanoa.

Fausia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ata

Le seti tautuʻu o autu ma avanoa. E otometi lava ona faaopoopoina i aafiaga talafeagai, filiga, faaliliuga, ma e oo lava i musika o talaaga. Vaega o loʻo i le itu tauagavale, e toʻa fitu. I le itu taumatau, o faʻataʻitaʻiga lava ia o loʻo faʻaalia i le faʻatulagaina o le tulaga.

I le isi, o le tagata e filifilia na te filifilia ata. E fautuaina e le sili atu i le sefuluiva ata i se tasi ata faʻataʻitaʻi, ae o le polokalame e lagolagoina se numera sili atu. E mafai ona e faaopoopoina ata i laupepa e fesoasoani e vave ai le faagasologa, o le faʻataʻitaʻiga e faia e faʻaaoga ai meafaigaluega i le taumatau.

Faaopoopo musika pito i lalo. O le umi o le vitio ma musika e toe faʻaalia i lalo, o le a fesoasoani ia te oe e filifili ai le taimi-sili ona lelei. A maeʻa ona faʻapipiʻi nisi o menus ma faʻamaufaʻailoga.

E le gata i lea, ua faaopoopoina e le au atinaʻe le musika faʻataʻitaʻiga, e le puipuia e le puletaofia ma e mafai ona faʻaaogaina i faʻafesootaiga faʻafesoʻotaʻi eseese. Ae ui i lea, na oi latou na faʻaaogaina le ata atoa o PhotoShow PRO e mafai ona faʻaaoga ia latou lava galuega.

Pe a uma ona faaopoopo se pese, fetuunai lona voluma, faaopoopo i ai se mea e paʻu ai pe faʻaalia pe a talafeagai. O lenei suiga e faia i le faamalama. "Lomiga ma Aafiaga".

Faʻatinoga o galuega

E ulufale atu le tagata ulufale i lenei faamalama i le maea ai o le faia o se mamanu faʻatulagaga pe a uma ona filifili "Polokalama Fou" i totonu o le faamalama fiafia. O faʻagasologa uma mo le fatuina ma le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e faia i inei. Avanoa mea e talafeagai lelei, ae e le mafai ona faʻanoanoa pe toe faʻaleleia. E tatau ona maitauina e na o tagata e ona le atoatoaga o le polokalama e mafai ona galulue faatasi ma le vitio.

Faʻaopoopoina o aʻafiaga ma filiga

E oo lava i le lomiga faataitai o loo i ai se seti tele o suiga eseese, aafiaga ma filiga. E i ai i latou i ni faʻamaufaʻailoga eseese ma faʻaalia i le faʻatulagaga muamua. O nisi aitema o le a sii mai mai le nofoaga aloaia, o lea e te manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti.

Faʻasalalau faʻasino

E mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻasaʻo taʻitasi ia slide, mo le mea lenei e tatau ona e tatalaina le faamalama talafeagai. O le ai ai se seti fou o mea faigaluega ma galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaalia le faʻaogaina o mea e fai ma mea faʻapipiʻi. A maeʻa ona faʻataʻitaʻia, o le faʻalauiloa e avanoa e faʻaopoopoina i mamanu, lea o le a fesoasoani e faʻaalu le taimi i luga o faatulagaga.

Faʻasinomaga faʻataʻitaʻi

A o lei faʻaolaina, matou te fautua atu e vaʻavaʻai i lenei lisi, e tele naua mea aoga iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umi o le faʻataʻitaʻiga, o le talaaga, o le tulaga o le laulau e fetuunai. Faʻalogo lelei i vaega, o le a le talafeagai le matamata i le vitio i le fua faatatau o le 4: 3 i luga o se mataala mataala.

I le faʻamaufaʻailoga lona lua, o le logo ma le tusiga i luga o le vitio mulimuli ua faatulagaina. E le tele naua laina faʻasolo, ae ua lava mo galuega autu. O le logo e mafai ona i ai soʻo se ata e teuina i lau komepiuta. Toe foi i uluai faatulagaga e mafai ai le ki "Tulaga Faataatia".

Lavea o le poloketi

E i ai le tele o faʻasao eseese e avanoa. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina se vitio faigofie, mataʻitu i masini feaveaʻi, komepiuta poʻo le televise. E le gata i lea, o le "PhotoShow PRO" ua ofoina mai e vave faamaumauina se faʻataʻitaʻiga i luga o le DVD poʻo le lolomiina i luga o le Initaneti, e aofia ai le televise lauiloa o YouTube.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • I luma o le tele o faʻataʻitaʻiga ma avanoa;
  • Ua faʻapipiʻi se fesoasoani;
  • Faigofie le puleaina.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • O nisi o mea e lokaina i le lomiga o le faamasinoga.

"PhotoShow PRO" e atoatoa e le gata mo le fatuina o se faʻataʻitaʻiga, ae mo le faʻatulagaina o tifaga po o vitio pupuu. O loʻo i ai uma mea faigaluega talafeagai ma foliga e ono manaʻomia e le tagata faʻaoga. Ae ui i lea, o le polokalama e le fetaui mo tagata tomai faapitoa ona o le le lava o mea e manaʻomia.

Faʻalogo le faʻataʻitaʻiga o le "Photoshow PRO"

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaalia Photo Mixer Movavi SlideShow Foafoa Pinnacle VideoSpin

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PhotoShow PRO - polokalama mai le AMS Software mo le fatuina o ata taʻavale poʻo le faʻatautaiga o ata. O lona gaioiga o le a lava lea mo se tagata masani, ae le o se tagata tomai faapitoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AMS Software
Tau: $ 17
Toa: 112 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.15