Fausia se igoa lauiloa i le initaneti

O le taimi nei ua sili atu le tele o tagata komepiuta ua faatofuina i le lalolagi o taaloga i le initaneti. E tele naua, o ia mea uma e faia i se ituaiga ma ei ai ona lava uiga. O tagata taaalo uma lava i le amataga o le latou faʻatulagaga i ia ituaiga o gaioiga e fatuina a latou lava igoa tauvalaau - igoa faʻailoga e faʻamaonia ai uiga poʻo tagata o loʻo taaalo mo ia. O le fatuina o se igoa tauleleia matagofie o le a fesoasoani i auaunaga faʻapitoa, o le a talanoaina atili.

Fausia se igoa lauiloa i le initaneti

I lalo ifo, tatou te mafaufau i ni 'upega tafailagi faigofie se lua mo le fausiaina o igoa tauvalaau mo faʻamatalaga faʻaaogaina e le tagata-faʻapitoa. E eseese ia punaoa ma ofoina atu galuega eseese, o lea e talafeagai ai mo na o vaega o tagata e faʻaaogaina. Ae ui i lea, seʻi o tatou agaʻi i le auʻiliʻiliga o ia mea taʻitasi.

Metotia 1: Supernik

Auaunaga i le initaneti Supernik faʻafeiloaʻi faigofie ma faʻaogaina le atinaʻe. Ina ia galulue faatasi ma ia e te le manaʻomia le lesitala, e mafai loa ona e alu atu i le faʻavaeina o le igoa o le taaloga. O lenei faagasologa ua faatinoina e pei ona taua i lalo:

Alu i le upega tafaʻilagi a Supernik

  1. I le itu tauagavale o loʻo i ai se lisi o faʻamaumauga eseese. Faaaoga i totonu o mataupu e le maua ai le igoa igoa ole igoa. Suʻe le mataitusi poʻo le faʻailoga, ona kopi lea ma fetaui ma le igoa ua uma ona saunia.
  2. Manatua ia afifi "Nicky mo teineiti" ma "Nicky mo tagata". Faʻamalu se tasi oi latou i se faʻataʻotoga o le kiona e faʻaali ai se lisi o mea pop-up. O iinei e vaevaeina ai igoa i vaega. Kiliki i luga o se tasi oi latou e alu i le itulau.
  3. O lea la o le a e vaʻaia se lisi o igoa sili ona lauiloa i le va o tagata o loʻo faʻaogaina lenei auaunaga. E mafai ona e filifilia se tasi oi latou, pe i totonu o mea uma ei ai se filifiliga sili ona fiafia i ai.
  4. E mafai ona e otometi le teuteuina o le igoa ma ni ituaiga tagata faapitoa faapitoa. O le fesuiaiga i se ituaiga generator e faia i le kilikiina o le sootaga i le pito i luga o le saite.
  5. Ulufale i luga ole laina ole igoa, ona kiliki lea "Amata!".
  6. Siaki le lisi o filifiliga gaosia.
  7. Filifili le mea e te fiafia i ai, kiliki-lelei ma kiliki "Kopi".

E mafai ona e pipii i totonu o soʻo se taaloga ma se kosi autu Ctrl + V. E na o le taua lava le amanaia o lona afi o loʻo lagolagoina le fesuiaiga o loʻo iai nei ma le faʻaalia o faʻamatalaga faapitoa.

Metotia 2: SINHROFAZOTRON

O le tautua ma le igoa muamua SINHROFAZOTRON na faia muamua ina ia maua ai upu faʻamaonia faigata. I le taimi nei ua faateleina lona tulaga galue ma e mafai ona e galue i tuatusi, numera, igoa ma talaʻaga. O le asō tatou te fiafia i le faila o le igoa ole igoa. Galuega o loʻo i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le SINHROFAZOTRON

  1. Alu i le itulau faʻailoga igoa e ala i le kiliki i luga o le sootaga oi luga.
  2. Ina ia amata, filifili le itupa o le tagata i totonu o le lisi autu.
  3. I le lisi "Taaloga" saili le poloketi lea o loʻo faia ai le igoa. Afai e leai, toe tuu le avanoa avanoa.
  4. Faʻalagolago i le filifiliga muamua na filifilia, o mea o loʻo iai i le "Taʻaloga". Filifili se mea e sili ona e fiafia i ai poʻo lau fiafia e sili ona e fiafia i ai, ona e alu lea.
  5. Igoa ole igoa e mafai ona fatuina i le gagana Rusia poʻo le Igilisi, e fuafua ile laiga na e faʻamaonia.
  6. Seti muamua le mataitusi o le igoa. Aua le faʻatumu lenei faʻailoga pe afai e te manaʻo e maua ni faʻasologa eseese.
  7. Faʻamanino le atunuʻu o loʻo e nofo ai, ma o igoa sili ona talafeagai o loʻo i ai i le aoina.
  8. O amio e afaina ai taunuuga ua faaalia. Faamasani oe lava i laina uma ma fuafua le mea e fetaui ma oe.
  9. Siaki le pusa "Faʻaaoga mataitusi faapitoa"pe afai e te manaʻo e maua igoa lelei.
  10. Faʻamosolo le tagata e faʻafeiloaʻi le numera o faʻaalia filifiliga ma le numera o mataitusi.
  11. Kiliki le ki "Fausia".
  12. Suʻe i totonu o nomi agavaa uma ma kopi le tasi e te fiafia i ai.
  13. E ala i le kiliki i le ki o le aū, e mafai ona e gaoioi ni igoa i se laulau mo le kopiina vave.

Ole tele o igoa i luga o le auaunaga a SINHROFAZOTRON e tele, ia na o le suia o faʻatulagaga i taimi taʻitasi ina ia fetaui tutusa igoa ma igoa seia oʻo ina e maua le tuufaatasiga atoatoa o tagata.

I luga o lenei mea, o la tatou tusiga e oʻo mai i se faaiuga talafeagai. Sa matou talanoa auiliili e uiga i le lua auaunaga i le initaneti mo le fatuina o igoa tauvalaau, galulue i mataupu faavae eseese. O le faʻamoemoe, o mea na tuʻuina atu na fesoasoani ia te oe, ma ua e filifilia le igoa o le taaloga.