Auala e toe faʻafou ai Windows XP


Mozilla Firefox lauiloa e le gata i ona tulaga maualuga, ae e ala mai i le tele o faʻaopoopoga lona tolu, lea e mafai ai ona e faʻalauteleina le gafatia o lau 'upega tafaʻilagi. O lea, o se tasi o faʻaopoopoga tulaga ese mo Firefox o le Greasemonkey.

Greasemonkey o se faʻaopoopoga o le komepiuta mo Mozilla Firefox, o lona uiga e mafai ona faʻatino le faʻasologa o agavaʻa i luga o soʻo se nofoaga i le faagasologa o le siʻosiʻomaga. O le mea lea, afai ei ai lau oe lava tusitusiga, ona faʻaaogaina lea o le Greasemonkey e mafai ona faʻamalo aunoa ma le isi vaega o tusitusiga i luga o le saite.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Greasemkeykey?

O le faʻaaogaina o le Greasemonkey mo Mozilla Firefox o loʻo faia i le auala lava e tasi e pei o soʻo se isi faʻaopoopoga o le komepiuta. E mafai loa ona e alu i le itulau download o le fesoʻotaʻiga faʻaopoopoga i le pito o le tusiga, ma maua oe lava i le fale faʻalautele.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le pito i luga o le taumatau o le tulimanu o le masini tafaoga ma i le faamalama e aliali mai, filifili le vaega "Faʻaopoopoga".

I le pito i luga taumatau o le faamalama o loʻo i ai se pusa sailiili, lea o le a matou vaavaai mo la matou faʻaopoopoga.

I le sailiga o suʻesuʻega, o le muamua o le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Ina ia faaopoopo atu ia Firefox, kiliki le faamau i le itu taumatau. "Faʻamau".

A maeʻa le faʻaopoopoga o le faʻaopoopoga, e tatau ona toe toe faʻafoʻi le masini. Afai e te le manaʻo e tolopoina, kiliki le ki o loʻo aliali mai. "Toe amata nei".

O le taimi lava e faʻapipiʻiina ai le Greasemonkey faʻapipiʻi mo Mozilla Firefox, o se tamaʻi moli ma se manuki malie o le a sau i le pito i luga taumatau.

Faʻafefea ona faʻaaoga Greasemkeykey?

Ina ia mafai ona amata faʻaaoga Greasemonkey, e tatau ona e fatuina se tusitusiga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le afi faʻatasi ma le aū, lea e tu i le taumatau o le faʻaupu o le faʻaopoopoga, e faʻaali ai se lisi o le matūua. Lenei e tatau ona e kiliki i le ki. "Fausia le Tusi".

Faʻasoa le igoa o le tusiga ma, pe a manaʻomia, faʻatumu le faʻamatalaga. I totonu o le fanua "Suafa Igoa" faamaoti tusitala. Afai o oe o le tusitusiga, o le a sili atu pe ae ulufale atu i se fesoʻotaʻiga i lau 'upega tafaʻilagi poʻo imeli.

I totonu o le fanua "Faauigaina" O le ae manaʻomia le faʻamaonia o se lisi o itulau uepi mo le faʻauluina o lau tusitusiga. Afai o le fanua "Faauigaina" lafoaʻi leai se mea, o le a faʻatino le faʻamatalaga mo nofoaga uma. I lenei tulaga, atonu e manaʻomia lou faʻatumu o le fanua. "Tuusaunoaga", lea e te manaʻomia e resitalaina ai tuatusi o itulau uepisaite mo, i le faasologa, o le a le faʻamaonia le tusiga.

Ona faʻaalia ai lea o le faatonu i luga o le lau, lea e faia ai le faia o tusitusiga. O le mea lea e mafai ona e setiina ai tusitusi ma le lima, ma faʻapipiʻi mea e saunia, e fai ma faʻataʻitaʻiga, o lenei itulau o loʻo i ai se lisi o nofoaga o tusitala tagata, mai le mea e mafai ona e maua ai tusiga e te fiafia i ai, lea o le a ave ai le Mozilla Firefox browser i se tulaga fou fou.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se faʻamatalaga faigofie. I la tatou faʻataʻitaʻiga, tatou te mananao i le faamalama ma le savali ua tatou seti ina ia faʻaalia pe a fesuiaʻi i soʻo se 'upega tafaʻilagi. O le mea lea, o le tuʻuina atu o le "Faʻatasi" ma le "Tuusaunoaga," i le matala o le faatonu i lalo o le "// == / UserScript ==" tatou te ulufale ai i le faaauauina e sosoo ai:

mataala ('lumpics.ru');

Faasao suiga ma siaki le faagaoioiga o la matou tusiga. Ina ia faia lenei mea, asiasi i soʻo se 'upega tafaʻilagi, a maeʻa ona faʻaalia lea o le matou faʻamanatuga i le faʻamatalaga tuʻuina i luga o le lau.

I le faagasologa o le faaaogaina Greasemonkey o se numera tele o tusitusiga e mafai ona fatuina. Mo le pulea o tusitusiga, kiliki i le Greasemonkey drop-down menu icon ma filifili "Pulega o Tusitusiga".

O le a faʻaalia uma e le laupepa uma faʻamaumauga e mafai ona suia, faʻaletonu pe tape atoa.

Afai e te manaʻomia e taofi le faʻaopoopoga, ua lava le kiliki-i luga o le icon Greasemonkey, ma o le a amata le paleni o le faailoga, e taʻu mai ai ua le aoga le faʻaopoopoga. O le aofia ai o faʻaopoopoga e faia i le auala lava e tasi.

Greasemonkey o se faʻaopoopoga o le telefoni feaveaʻi, faatasi ai ma se auala atamai, o le a mafai ai e oe ona faʻatulagaina atoa le galuega o uepisaite i ou manaʻoga. Afai e te faʻaaoga ni tusitusiga na saunia i totonu o le faʻaopoopoga, ona faʻaeteete tele lea - pe a fai o le tusiga na fatuina e se mea taufaasese, ona mafai lea ona e maua uma se faafitauli o faafitauli.

Download Greasemonkey mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia