Tuʻu upusii i le MS Word

O le ulufale atu i faʻasalalauga o se tasi lea o faʻatonuga autu o faʻaaogaina i ata tifaga. A aunoa ma lea, e le mafai ona iloa le sao atoatoa o fausaga ma le sao saʻo o mea faitino. Mo se amataga, e mafai ona faʻalavelaveina le AutoCAD e ala i le faʻasalalauga faʻasoasoa ma le fuaina o le polokalama i lenei polokalama. Mo lenei mafuaʻaga, i lenei tusiga o le a tatou malamalama i le auala e faʻaoga ai faʻamaumauga i le AutoCAD.

Faʻafefea ona seti faʻauʻuga i le AutoCAD

O le mea muamua e tatau ona e iloa e uiga i le faiga faʻaopoopo o loʻo faʻaaogaina i le AutoCAD o latou e lua ituaiga - matua ma aiga. I le tulaga maʻoti, o faʻamaumauga uma o mea faitino e faʻamaoti e uiga i le amataga, o lona uiga, (0,0). I se faʻalapotopotoga faʻapitoa, o faʻasalalauga e faʻatulagaina mai pito mulimuli (e faigofie lenei pe a fausia fausaga - e mafai ona vave faʻamaoti le umi ma le lautele).

Le lua. E lua ala e mafai ai ona faʻapipiʻi faʻamaopoopo - faʻaaogaina le laina o le laina ma le faʻaogaina o le faʻaogaina. Mafaufau i le auala e faʻaaoga uma ai filifiliga.

Faʻasalaga faʻasalalau e faʻaaoga ai le laina o le tulafono

Faitau atili: Faʻaaogaina 2D Avanoa i le AutoCAD

Task: Tusi se laina, umi 500, i le maualuga o le 45 tikeri.

Filifili le meafaigaluega na tipi i le lipine. Ulufale mai le mamao mai le amataga o le faiga faʻaopoopo mai le komepiuta (o le numera muamua o le tau i luga o le X axis, o le lona lua o loʻo i luga o le Y, faʻapipiʻi numera e vavaeeseina e komi, e pei o le ataata), faʻafesoʻotaʻi Enti. O le a avea nei ma faʻasalalauga o le vaega muamua.

Ina ia fuafuaina le tulaga o le vaega lona lua, ia ulufale i le 500 500 <45. @ - o lona uiga o le polokalama o le a faitauina le umi o le 500 mai le pito mulimuli (sootaga felagolagomaʻi) <45 - o lona uiga o le umi o le a teuina i le maualuga o le 45 tikeri mai le pito muamua. Failautusi Ulufale.

Ave le meafaigaluega Measure ma siaki le tele.

Faʻaauau le sao o faʻamaumauga

O fesoʻotaʻiga faʻavavevave e sili atu le faigofie ma le saoasaoa o le fausiaina, nai lo le laina o le tulafono. Faʻatoagaina e ala i le kilikiina o le kī F12.

Matou te fautuaina oe e faitau: Hot Keys i le AutoCAD

Sei o tatou toso se tolu tafatolu i itu 700 ma le lua faʻalima o le 75 tikeri.

Ave le meafaigaluega Polyline. Matau o le lua o fanua mo le ulufaleina o faʻasalaga na faʻaalia i tafatafa o le taula. Faʻamau le pito muamua (pe a uma ona e ulu atu i le uluai faʻasalalauga, kiliki le ki o le Taʻo ma ulufale i le faʻasalaga lona lua). Failautusi Ulufale.

E ia te oe le vaega muamua. Mo le mauaina o le lona lua, type 700 i luga o le komepiuta, taʻavale Tapa ma pasia 75, ona fai ai lea o le ulufale.

Toe fai le mea lava e tasi o le faamaopoopoina o le gaioiga e fausia ai le ogavae lona lua o le tafatolu. I le gaioiga mulimuli, tapuni le polyline e ala i le "Enter" i le lisi autu.

E i ai se tolu tafatolu faʻamau i itu ua tuʻuina atu.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

Matou te iloiloina le faagasologa o le ulufale i faʻamaumauga i le AutoCAD. O lenei ua e iloa le auala e faia ai le fausaga e saʻo lelei!