Anime drawing software

Yandex.Browser e mafai ai e tagata taʻitasi ona faʻaogaina se faʻamatalaga auiliili. Ae o nisi taimi atonu tatou te manaʻomia le suia o tulaga faʻataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le suia o le fua. Asiasi i nisi nofoaga, tatou te ono fetaiai ai ma ni mea laiti po o ni elemene poʻo ni tusitusiga. Ina ia lelei le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e fuaina itulau i le tele o le manaʻo.

I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina ni auala se lua e faʻalautele atu ai i le tele o le manaʻoga i le Yandex Browser. Tasi auala e aofia ai le suia o le fua o le 'upega tafaʻilagi nei, ma le lona lua - o nofoaga uma na tatalaina i totonu o se masini.

Metotia 1. Suʻe le itulau oi ai

Afai o oe i luga o se 'upega tafaʻilagi e le fetaui ma lau fua, ona faigofie lea ona faʻalautele pe faʻaitiitia e ala i le uuina o le ki Ctrl luga o le piano ma liliu le uili o le kiona. Suega o le uili - sosoʻo i totonu, sisi i lalo - sosoʻo mai fafo.

A maeʻa ona e suia le fua, o le faʻamaufaʻailoga fetaui ma se tioata tetele ma se faʻaopoopoga po o se toesega o le a aliali mai i le pusa o le tuatusi, faʻalagolago i le ala na e suia ai le fua. E ala i le kiliki i luga o lenei atigilima, e mafai ona e vaʻavaʻai i le laasaga o loʻo i ai nei ma vave ona toe faʻafoʻi le fua i le tau.

Metotia 2. Suʻe uma itulau

Afai e te manaʻomia le suia o le fua o itulau uma, o lenei auala e mo oe. alu i totonu Toto > Faʻasologaalu i le pito i lalo o le masini ma kiliki le ki "Faaali atu tulaga maualuga".

O loʻo latou sailia se poloka "Initaneti", e mafai ona tatou suia le fua o le itulau i soʻo se taʻiala e manaʻomia. I le lē mafai, e i ai le fuataga o le 100%, ma e mafai ona e seti le tau mai le 25% i le 500%. O faʻamaumauga fou i luga o nofoaga o le a tatala muamua i se suiga. Afai ua uma ona e tatalaina ni tafaʻi, o le a latou otometi lava ona suia le fuataga e aunoa ma le toe lomiaina.

O auala faigofie nei e fafagu ai le itulau. Filifili le mea saʻo ma galue faʻatasi ma le 'upega tafailagi sili atu le talafeagai!