Faʻafefea ona fatu se ata tusi i luga o le initaneti


O le manaʻoga e tusia se ata faigofie poʻo se ata tele e mafai ona tulaʻi mai mo soʻo se tagata faʻaaogaina. O le mea masani lava, o lenei galuega e faia i polokalama faapitoa CAD e pei o le AutoCAD, FreeCAD, KOMPAS-3D poʻo le NanoCAD. Ae afai e le o oe o se tagata poto faapitoa i le mamanu o le mamanu ma e te le faia ni ata e seasea ona tupu, aisea e te faʻapipiʻi ai isi polokalama i lau PC? Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina auaunaga talafeagai i le initaneti, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Tusi se ata tusi i le initaneti

E le tele ni 'upega tafaʻilagi mo le tusia i luga o le upega tafailagi, ma sili atu i latou e ofoina atu a latou tautua mo se pili. E ui i lea, o loo i ai pea le lelei tele o faʻamaumauga i luga ole initaneti - faigofie ma faʻateleina le tele o filifiliga. O meafaigaluega ia o le a tatou talanoaina i lalo.

Metotia 1: Draw.io

O se tasi o sili sili ona lelei i le CAD-punaoa, na faia i le faiga o Google web applications. O le auaunaga e mafai ai ona e galue i siata, ata, kalafi, laulau ma isi fausaga. Draw.io e aofia ai le tele o foliga ma mafaufau i mea laiti. O iinei e mafai ai ona e fatuina ni poloketi multi-itulau faigata ma se numera e le iʻu o elemene.

Draw.io auaunaga i le initaneti

  1. Muamua lava, ioe, i le loto, e mafai ona e alu i le atinaʻe gagana Rusia. Ina ia faia lenei mea, kiliki le sootaga "Gagana"ona fai lea i le lisi e amata, filifili "Rusia".

    Ona toe sii mai lea o le itulau e faʻaaoga ai le ki "F5" poʻo le tali tutusa i totonu o le masini.

  2. Ona tatau lea ona e filifili po o fea e te fuafua e teu ai ata na maeʻa. Afai o le Google Drive poʻo le OneDrive cloud, e tatau ona e faʻatagaina le auaunaga fetaui i Draw.io.

    A leai, kiliki le ki. "O lenei masini"e faʻaaogaina e faʻasili atu le kiliva komepiuta o lau komepiuta.

  3. Ina ia amata i se ata fou, kiliki "Fausia se siata fou".

    Kiliki le ki "Siata Malamalama"E amata ona seʻe mai le maʻila pe filifili le mamanu manaʻomia mai le lisi. E mafai ona e faʻamaonia le igoa ole faila i le lumanai. I le faia o se faaiuga i se filifiliga talafeagai, kiliki "Fausia" i le tulimanu pito i lalo o le popup.

  4. O elemene uma talafeagai e maua i le itu tauagavale o le faila o le initaneti. I totonu o le vaega i le itu taumatau, e mafai ona e fetuunai meatotino o mea taitasi i totonu o le ata.

  5. Ina ia teu le ata maeʻa i le faatulagaga XML, alu i le lisi "File" ma kiliki "Faasaoina" pe faʻaaoga le autu autu "Ctrl + S".

    E le gata i lea, e mafai ona e faʻasaoina le pepa o se ata poʻo se faila i se faʻalautele PDF. Ina ia faia lenei mea, alu i "File" - "Faaulufale atu e pei" ma filifili le faatulagaga manaomia.

    Faʻamatala faʻamafaʻi o le faila mulimuli i se faamalama lapopoa ma kiliki "Fafo atu".

    Ma le isi, o le a faʻamalosia oe e ulufale i le igoa o le pepa ua maeʻa ma filifili se tasi o faʻaiuga mulimuli. Ina ia teuina le ata i lau komepiuta, kiliki le ki. "O lenei masini" poʻo "Download". A maeʻa lena, o le a amata loa ona e siiina le faila.

O lea la, afai e te faʻaaogaina soʻo se Google web office web product, e faigofie mo oe ona iloa le atinaʻe ma le nofoaga o elemene talafeagai o lenei punaoa. Draw.io o le a faia se galuega e sili ona lelei i le fatuina o ata faigofie ma faʻatau atu i se polokalame faʻapolofesa, faʻapea foʻi ma galuega sologa lelei i luga o le poloketi.

Metotia 2: Knin

O lenei auaunaga e matua maoti lava. Ua mamanuina e galulue faatasi ma fuafuaga faʻapitoa o nofoaga o loʻo fausia ma ua aoina uma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi talafeagai mo le faʻatinoina ma le faigofie o le faia o ata lautele o nofoaga.

Knin ile initaneti

  1. Ina ia amata galue i le poloketi, ia faʻamautinoa tulaga o le potu na faʻamatalaina, ole umi ole lautele. Ona kiliki lea o le faamau "Fausia".

    I le auala lava e tasi e mafai ona e faʻaopopo i le poloketi ia potu fou ma fou. Ina ia faʻaauau le tusia o ata, kiliki "Faaauau".

    Kiliki "Lelei" i totonu o le talanoaga e faʻamaonia le taotoga.

  2. Faaopoopo puipui, faitotoa, faamalama ma mea i totonu i le polokalame e faaaoga ai elemene talafeagai. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faia i luga o le fuafuaga ni ituaiga o tusiga ma fola o fale poʻo fale.

  3. Ina ia alu e auina atu le poloketi i le komepiuta, kiliki le ki. "Faasaoina" i le pito i lalo o le faʻamatalaga web.

    Ia mautinoa ia faailoa mai le tuatusi o le mea ua fuafuaina ma lona aofaiga atoa i sikuea sikuea. Ona kiliki lea "Lelei". O le fuafuaga o le potu ua maeʻa e tatau ona sii mai i lau PC o se ata faʻatasi ma se faʻaopoopoga faila o le PNG.

Ioe, o le meafaigaluega e le o se mea aupito sili ona aoga, ae o loʻo i ai avanoa talafeagai uma e fatuina ai se fuafuaga maualuga o le fausaga.

Tagai foi:
O polokalama sili mo le tusitusi
Tusi i le KOMPAS-3D

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona e galue faʻatasi ma ata tusi i lau sailiga - e aunoa ma le faʻaaogaina o isi polokalama. O le mea moni, o vaifofo o loʻo faʻamatalaina e masani lava ona itiiti ifo i sui o le televise, ae, toe fai, latou te le faafoliga e suitulaga atoatoa ia i latou.