Siaki le vave saoasaoa o le uila afi

E tele tagata e mananao e sii mai le Initaneti ma le mafanafana. Ae o le sailiga o le faila o loʻo manaʻomia i luga o nofoaga eseese e le talafeagai ma atonu e umi se taimi. E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le polokalama, lea lava ia e faia ai se sailiga i luga o vailaʻau eseese.

MediaGet o se polokalama lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi faila i se komepiuta e faʻaaogaina ai tekonolosi. O se sailiga tulaga ese ua fausia i totonu o le polokalama e maua ai faaiʻuga ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le faila o loʻo suʻeina. O le a le Media Geth atonu e fiafia i ai?

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le MediaGet e sii ai ata tifaga i le Torrent?

Malosiaga suʻesuʻeina

E ui lava i le mea moni o Media Gett ua i ai nei se faavae tele o le fale tifaga, serials, games, books and programs, e mafai e le tagata faʻapitoa ona suʻe se mea mo ia lava - o se mea e le o faʻaalia i soo se vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le polokalama e leai se vaega "Musika". Ma afai e te manaʻo e sii mai soʻo se faʻamaumauga, ua lava lava le faʻaogaina o le sailiga i le Media Get.

E mafai ona e suʻe, e le gata mo vaitafe uma, ae faʻapea foi i le filifilia o le ituaiga faila: musika, tifaga, polokalama, taaloga. I le auala, e le gata e mafai ona e puʻeina musika, ae faʻalogo foi i le initaneti e ala i le faila o le aufaasālalau ua fausia.

Vaitaimi o le tagata

O le polokalame e iai lana lava faila download file, ma afai e te manaʻo ai, Media Geth e mafai ona faʻaaogaina e avea ma āu tagata gaosiga masani. O lenei mea e sili ona talafeagai mo tagata e le lelei le faʻaaogaina o tagata e le o faʻamoemoe i le faʻaleleia lelei o le tagata gaosi vailaʻau ma le faʻaaogaina ana galuega faaopoopo. Ae ui i lea, i le polokalama polokalama, e mafai ona e setiina laina fesoʻotaʻiga ma BitTorrent.

Faigamalo HD

Vitio ma leo e mafai ona mataʻituina ma faʻalogo i ai aʻo lei tuʻuina atu le faila i le PC. O le aufaasālalau faʻasalalauga faʻapitoa e faigofie tele ma faigofie ona faʻaogaina, e mafai ai e oe ona fesuiai le tulaga ma faʻaalia le lisi. O le mea lea, e le manaomia e le tagata faʻaogaina le siiina o le faila ina ia mafai ona masani ai.

Faʻafou le faʻasologa o faʻamaumauga

I le polokalame lava ia, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua se tele o mea eseese, vaevaeina i ni vaega ma ni sousotusi. E le gata i lea, o loʻo i ai le aofaʻiga atoa o faila, faʻatasi i se autu masani.

Ata tifaga
I lenei vaega, e mafai e le tagata faʻaaoga ona maua ni ata o ata tifaga, faʻapea foi ma le 36 ituaiga o sousotusi. I luga o le itulau muamua, e le mafai ona iai, o loʻo i ai ata tifaga fou na faʻataunuʻu, e le gata o tala tusia, ae o ata tifaga foi o tausaga ua tuanaʻi.

Faʻaaliga TV
O lauiloa televise lauiloa, e ui i lea, e le pei o isi vaega, e le mafai ona e sii maia. Ae o loʻo avanoa mo le matamata i le initaneti. O le tagata faifale ua faʻatagaina e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga uma o avanoa i le HD.

Taaloga
I lenei vaega o taaloga i itu eseese. E 14 puʻupuʻu mo le PC + 2 vaega laiti mo le XBOX ma le PlayStation gasologa faʻataʻaloga. O le tuufaatasiga o se seti atoa o taaloga masani i mea vevela fou.

Polokalama
O komipiuta komepiuta o se mea sili ona taua. I MediaGet, o le a maua e le tagata faʻaaoga 9 atigipusa ma polokalama, e le o iai ni viruses ma o loʻo i ai le lomiga fou. E le gata i lea, o iinei e mafai ona e maua ai faiga faʻaaogāina, e aofia ai ma isi faʻaopoopoga mo i latou.

Tusi
20 ituaiga o tusi o taimi uma ma tagata i le vaega e tasi. O galuega uma e avanoa mo le download - e naʻo le tagata e manaʻomia le filifilia o le ituaiga ma le tusi fiafia.

Vitio Vitio
O iinei o le a maua ai e se tagata amata le faʻamatalaga aoga i le faʻaaogaina o Media Geth. Afai ei ai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o le polokalame, ona fai lea o se vitio aʻoaʻoga e mafai ona e mauaina le tali i soo se fesili.

Laiseneina
E aofia ai ma saofaga i mea e fiafia iai le tagata faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, ata TV. Ina ia matamata i se faasologa fou o laasaga sili ona e fiafia i ai i le vave e mafai ai, e tatau i le tagata faaaoga ona ia lesitala ma maua se faʻamatalaga i se auala faigofie.


Faamatalaga auiliili e uiga i faila taitasi

Media Geth faʻaalia faamatalaga auiliili e uiga i soʻo se faila mai le tusi. E lava le tusi i le faʻavaa o le faila, pe faʻapefea ona faʻaalia lona tele ma le tausaga o le faʻamalolo. E le gata i lea, o le tagata faʻaaoga o le a ofoina atu isi faʻalapotopotoga. A e filifilia "Auiliiliga", e mafai ona e mauaina se faʻamatalaga auiliili, uiga o le saofaga, se lisi o faasologa ma vaitau (mo ata TV), faʻasalalau ma isi faʻamatalaga aoga. I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua faʻamatalaga e uiga i le faila pe a kiliki i luga o le faila na maua i totonu o se masini suʻesuʻe.

Faamanuiaga:

1. Faʻavae-faʻavae;
2. Le mafai ona faʻaaoga MediaGet e avea ma tagata autu o le vaitafe;
3. O le fesoʻotaʻiga e faigofie ma atoatoa i le gagana Rusia;
4. O le i ai o lona mataupu autu ma sailiili mo isi tagata vaʻaia;
5. Faauluina i luga o le faitalia;
6. Tagata o loʻo gaosia le vaitafe ma le tagata fai faasalalauga;
7. Tifaga talafeagai i vaega uma o le tusi.

Faʻafitauli:

1. Aʻo faʻapipiʻiina le polokalame, faʻapipiʻiina le polokalama faʻaopoopo;
2. Sailiga o faila e sili atu ona lelei i le lelei i le suʻesuʻeina tusi;
3. Faʻafitauli i le faʻaaogaina o le polokalama, tuʻu le tele o otaota;
3. Vavave faʻamalamalama le polokalame e avea ma malware (faitau i faʻamatalaga).

Vaʻai foi: Isi polokalama mo le siiina o tifaga i lau komepiuta

MediaGet o se polokalama sili ona lelei lea e mafai ona sui tagata faaaoga i le tele o auaunaga ma polokalame i le taimi e tasi. I se tasi nofoaga e aoina ai suʻesuʻega i luga o nofoaga o vailaau, o le tele o faʻataʻitaʻiga, tagata tafafao mai le vaitafe ma le aufaasālalau. O se faʻamatalaga faigofie ma le manaia i Rusia ma le leai o se manaʻoga mo le resitalaina o le faʻaaogaina o lenei polokalama sili atu le fiafia.

Faʻasalalauga faʻasalalauga Maua mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Taliaina tifaga i MediaGet MediaGet: Tikiake Taaloga MediaGet vs. μTorrent: o le fea e sili? MediaGet: E le o tauina

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MediaGet o se masini multifunctional lea e faʻapipiʻiina ai se inisinia suʻesuʻe, tagata gaosi vevela ma le telefoni feaveaʻi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Windows Download Managers
Faʻapitoa: Bergarius Ltd.
Tau: Faʻatau
Toa: 21 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.01.3800