Avetaavalevale mo le HP Deskjet 1050A

AOMEI Fesoasoani Vaega - o se fofo sili mo le galue ma le faʻamalosi malosi. Aʻo leʻi tatalaina e le tagata faʻaaoga avanoa e tele e faʻavae ai le HDD. Faʻafetai i le polokalame, e mafai ona e faia ituaiga eseese o gaoioiga, e aofia ai: vaevaeina, kopiina ma fusia fusuaga, faʻaliliuina ma le faamamaina o faʻaletonu.

O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻaoga lelei lau teuina o fatu, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻisia o vaega ua faaleagaina. O le AOMEI Partition Assistant functionality e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le faʻaogaina o loʻo avanoa i le HDD i le SSD ua faʻatau. Tuʻuina atu faʻamatalaga mo tagata e leai se poto masani e fesoasoani e faia le filifiliga sao i le taimi e faia ai se galuega patino.

Faʻamatalaga

O mamanu ma ata o meafaifaʻatino a le polokalama e faia i se sitaili faʻatusa. O le faʻasologa o talaʻaga e aofia ai laupepa e aofia ai se seti o galuega mo mea faʻapitoa e pei o se vaeluaga, o se disk. Pe a filifilia se vaeluaga o le vavae, o le pito i luga e faʻaalia ai galuega sili ona masani e avanoa mo le faʻatinoga. O le faʻafanua sili ona telefoni e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i vaega o loʻo i luga o le PC. I le lisi tauagavale e mafai ona e mauaina ni filifiliga faʻapitoa o le HDD.

Fesuiaiga o Faiga o File

O loʻo i ai le tomai e faʻaliliu ai le faila faila mai le NTFS i le FAT32 poʻo le isi itu. O lenei mea e mafai ai e tagata e faʻaaogaina le faaliliuina o se vaeluaga i totonu o le faʻavaeina o le polokalama poʻo le faʻaaogaina o le disk mo isi manaʻoga. O le faʻaogaina o lenei uiga o le Fesoasoani Fesoasoani lea e mafai ai ona e faia lenei mea e aunoa ma le aveesea o faʻamaumauga.

Kopiina o faʻamatalaga

Ua saunia e le polokalame le faagaoioiga o le kopiina o faamatalaga o loo i ai i luga o le komepiuta. O le mafai ona kopiina se disasi e aofia ai le sosooina o se isi HDD i se PC. O le taʻavale fesoʻotaʻiga o loʻo avea o se 'ato faʻatau, ma le teuina mai lea faʻamatalaga o se faʻamatalaga. E mafai ona e kopiina o se avanoa atoa o le pulou, ma na o le nofo ai i luga o le avanoa.

O faʻatinoga faʻapitoa e faia faʻatasi ma vaega kopi. I lenei tulaga, e tatau foi ona e filifilia le vaega e mafai ona kopiina ma mulimuli, o lona uiga o se toe faaleleia o le punavai.

Faʻaliliuina o OS mai HDD i le SSD

Faatasi ai ma le mauaina o le SSD, e masani lava ona faʻapipiʻi le OS ma toe faʻaleleia le polokalama. O lenei meafaigaluega e mafai ai ona e faia lenei mea e aunoa ma le tuʻuina o le OS i luga o se puʻe fou. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le SSD i le PC ma mulimuli i faʻamatalaga vaʻaia. O le taotoga e faʻatagaina oe e faʻaluaina le OS atoa ma polokalame ua faʻapipiʻiina i luga.

Vaʻai foʻi: Faʻafefea ona tuʻuina atu le faʻaogaina o le tino mai le HDD i SSD

Faʻafouina o faʻamatalaga

O le toe faʻaleleia o galuega e mafai ai e oe ona maua ni mea na leiloloa pe vavae ese. O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faia se suʻesuʻega vave ma se loloto, lea, i le faasologa, o lona uiga e sili atu le tau o le taimi nai lo le taimi muamua. O le suʻesuʻega mulimuli e faʻaaoga ai le tekinolosi suʻesuʻeina o vaega taʻitasi, maua ai faʻamatalaga i totonu.

Vavaeese ma le faalauteleina o vaega

O le mafai e vaelua pe fusia vaega o loʻo iai foi i lenei polokalama. E mafai ona faatino le tasi po o le isi e aunoa ma le leiloa o soʻo se faʻamaumauga tiliva. Laasaga i lea laasaga e mulimuli i le faila o le seti, e faigofie ona e faʻalauteleina le vaeluaga pe vaeluaina e ala i le ulufale atu i vaega manaʻomia.

Tagai foi:
Vaevaega vavae ese
E faʻapefea ona vaevae se puʻupuʻu i ni vaega

Faʻaaogaina o le usb

Tusiaina o Windows i se masini moliuila e mafai foi i lenei polokalama. A e filifilia se galuega, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi o USB ma tatala i luga o le PC se faila faila i le faiga faʻaoga.

Siaki siaki

E le o sailia le sailia o vaega leaga ma sese sesega o loo i luga o le disk. Ina ia faia lenei taʻaloga, e faʻaaogaina e le polokalame se faʻaaogaina Windows faʻaaogaina o le chkdsk.

Faamanuiaga

  • Galuega tele;
  • Lomiga Rusia;
  • Maua laisene;
  • Fesoʻotaiga vavalalata.

Faʻafitauli

  • E leai se filifiliga e faʻamalosi ai;
  • Tele suʻesuʻega loloto mo mea ua leiloa.

O le i ai o meafaigaluega mamana e manaʻomia ai le polokalama i lana lava auala, o lea e tosina atu ai ona lagolago e faʻaaoga galuega eseese e suia ai faʻamaumauga faʻamaumauga o faʻamalosi malolosi. Faʻafetai i se seti o toetoe lava o gaioiga uma ma masini, o le a avea le polokalama o se meafaigaluega sili ona lelei mo le tagata faʻaaoga.

Faʻalogo AOMEI Fesoasoani Fesoasoani mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Starus vaega o le toe faʻaleleia Aomei Backupper Standard EaseUS Partition Master Vaega faʻatau togafiti

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AOMEI Fesoasoani Vaega o se faʻaaogaina o masini komepiuta mo le galue i se vaega puʻe puʻe. Mafai ona faʻaitiitia ma faʻalautele vaega o le taʻavale, toe faʻaleleia faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻi le OS ma faʻatinoina le tele o isi galuega.
Faigaluega: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AOMEI
Tau: Faʻatau
Toa: 10 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.6