Maualuga le QIWI faʻamatalaga e faʻaaoga ai le WebMoney


E tele le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o tupe i le va o faiga eseese o totogi, e le mafai e latou uma ona faʻatagaina oe e faia fua. Ma i le tulaga na i ai le fesiitaiga mai le WebMoney i le Kiwi, o nisi faafitauli e tulai mai.

Faʻafefea ona fesiitai mai WebMoney i le QIWI

E i ai ni nai auala e faʻafeiloaʻi ai tupe mai WebMoney i le polokalama o le totogiina o Kiwi. O loʻo i ai gaioiga eseese e faʻatagaina e tulafono faʻavae o faiga uma e lua o tupe totogi, o lea o le a tatou suʻeina ai auala faʻapitoa ma faʻalagolago mo le fesiitaiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi tupe mai le Faletupe QIWI i WebMoney

Fesoʻotaʻi faʻamaumauga QIWI i WebMoney

O le auala aupito sili ona lelei e faʻafeiloaʻi ai tupe mai se teutusi i le Faletupe i le Qiwi, o se faʻaliliuga tuusao mai le itulau o faʻamaumauga faʻamau. E faia lenei mea i ni nai kiliki, ae muamua e tatau ona e nonoa se atotupe QIWI, lea e tele taimi e alu ai. O le mea lea, tatou te mafaufau i le faʻamaumauga o faʻamaumauga i se faʻamatalaga auiliili.

  1. O le laasaga muamua o le teu i le polokalama WebMoney ma mulimuli i le fesoʻotaʻiga.
  2. I le vaega "Pusa eletise o ituaiga eseese" manaʻomia e filifili se mea "Faletupe QIWI" ma kiliki i luga.

    E tatau ona maitauina e mafai ona e faʻapipiʻi se atotupe Qiwi pe a fai e iai sau pepa faamaonia i le WebMoney e le itiiti ifo nai lo le pepa aloaia.

  3. O se faamalama o le a foliga mai o faapipii se atotupe Qiwi i WebMoney. O iinei e tatau ona e filifilia se atotupe mo le fusia ma faʻamaonia ai se tapulaa mo le faʻaitiʻitia o tupe. Ole numera o le a faʻamaonia pe a fai e tausisia tulafono a WebMoney. O lea e tatau ona e tuʻi "Faaauau".

    E mafai ona e faʻapipiʻi se atotupe Qiwi i le numera o loʻo faʻamaonia i le pepa o le WebMoney, e leai se isi numera o le a faʻapipiʻi.

  4. Afai e lelei mea uma, e tatau ona aliali mai le savali lenei, lea e aofia ai se faʻamaoniga mo le faʻamaeʻaina o le fesoʻotaʻiga ma se fesoʻotaʻiga i le nofoaga o le Kiwi. E mafai ona tapunia le savali, ona o le a sau le code i le meli WebMoney ma le feau SMS.
  5. I le taimi nei, e tatau ona matou galulue i le polokalama QIWI Wallet. I le taimi lava e uma ai le faatagaga, e tatau ona e alu i le faasologa o mea e ala i le kilikiina o le kulupu tutusa i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi. "Faʻatonu".
  6. I le itu tauagavale o loʻo i luga o le isi itulau o loʻo e manaʻomia e maua ai le mea. "Galue ma tala" ma kiliki i luga.
  7. I le vaega "Faamatalaga faaopoopo" E tatau ona faʻamaonia le atotupe WebMoney, lea o loʻo matou taumafai e faʻamaonia. Afai e le oi ai, ei ai se mea e sese ma masalo e tatau ona toe amataina le taualumaga. I lalo o le numera o le atotupe WebMoney, e tatau ona e kiliki "Faamautu le fusia".
  8. I luga o le itulau e sosoo ai, e tatau ona e ulu i nisi o faʻamatalaga patino ma se faʻamaoniga o le faʻamaoniga e faʻaauau ai le faʻaoga. A maeʻa ona ulufale atu e tatau ona taʻalo "Tie".

    O faʻamaumauga uma lava e tatau ona tutusa ma faʻamaonia i luga o le upega tafaʻi WebMoney, a leai o le a le aoga le faʻamau.

  9. O se feau faʻatasi ma se faʻamaonia o le a lafoina i le numera o loʻo faʻamau ai le atotupe. E tatau ona tusia i le matata talafeagai ma kiliki "Faamautu".
  10. Afai o le faʻamaonia o le a manuia, o le a faʻaalia se savali e pei ona i ai i le sikolasipi.
  11. Aʻo leʻi faʻamaeʻaina le faʻatinoga, i totonu o le faasologa i le itu tauagavale, filifili le mea "Polokalama Puipuiga".
  12. Lenei e tatau ona e maua le fusifusia o le atotupe Qiwi i WebMoney ma kiliki le faamau "Faʻafitauliina"ina ia mafai ai.
  13. SMS ma le numera o le a toe sau i le telefoni. A uma ona e ulufale i ai, kiliki "Faamautu".

O le taimi nei o loʻo galue ma faʻamatalaga Qiwi ma WebMoney e tatau ona faigofie ma faigofie, faʻatinoina i nai kiliki. Faʻamau se tupe teu i le Faletupe QIWI Papusi mai le atotupe WebMoney.

Vaʻai foi: Matou te maua le numera o le atotupe i le polokalama o le QIWI

Metotia 1: Auaunaga Faʻamaumauga Faʻatasi

  1. E manaʻomia lou saini i le upega tafaʻilagi a le WebMoney ma alu i le lisi o faʻamaumauga faʻapipiʻi.
  2. Faʻalulu i luga "QIWI" tatau ona filifili se mea "I luga luga o le Faletupe QIWI".
  3. O le taimi nei i le faamalama fou e tatau ona e ulufale i le numera e toe faatumu ma kiliki "Auina atu".
  4. Afai e lelei mea uma, o le a aliali mai se savali i le maeʻa o le fesiitaiga, ma o le tupe o le a faʻaalia i luga o le Qiwi.

Metotia 2: Lisi o Wallets List

E faigofie le tuʻuina atu o tupe e ala i le tautua o faʻamaumauga faʻamaumauga pe ae manaʻomia se mea faaopoopo i luga o le atotupe, mo se faʻataʻitaʻiga, suia le tulaga faʻatapulaʻa poʻo se mea faapena. Faʻatoa faʻatumu le tala saʻo QIWI mai le lisi o pusa.

  1. A maeʻa ona e ulufale atu i le upega tafailagi WebMoney e tatau ona e maua i le lisi o pusa "QIWI" ma faapipii le kusi i luga o le faailoga i le ata.
  2. Le isi e tatau ona e filifilia "Maua i luga le kata / teugatupe"ina ia vave faʻafeiloaʻi tupe mai WebMoney i Kiwi.
  3. I le itulau e sosoo ai, faʻapipiʻi le aofaiga o le fesiitaiga ma kiliki "Tusi le pepa o aitalafu"ia faaauau totogi.
  4. O le itulau o le a otometi ona faʻaleleia i tala o loʻo oʻo mai, lea e te manaʻomia e siaki uma ai faʻamatalaga ma kiliki "Totogi". Afai e lelei mea uma, o le a alu le tupe i le teugatupe i le taimi lava lena.

Metotia 3: fesuiaiga

E tasi le auala ua lauiloa ona o nisi suiga i faiga faʻavae a WebMoney. I le taimi nei, e toatele tagata e mananao e faʻaaoga fesuiaiga, lea e mafai ona e faʻafeiloaʻi ai tupe mai le tele o polokalama totogi.

  1. O lea, muamua e tatau ona e alu i le 'upega tafailagi ma se faʻavae o fefaʻatauaiga ma tupe.
  2. I le itu tauagavale o le saite e tatau ona e filifilia i le koluma muamua "WMR"i le lona lua - "QIWI RUB".
  3. I le ogatotonu o le itulau, o loʻo i ai se lisi o fesuiaiga e mafai ai ona e faia se suiga faapena. Filifili soo se tasi oi latou, mo se faataitaiga, "Exchange24".

    E tatau ona vaʻavaʻai ma le totoa i le kosi ma iloiloga, o lea e le tatau ona e nofo i le umi o le faʻatali mo tupe.

  4. O le ai ai se fesuiaiga i le itulau o le faila. Muamua lava, e tatau ona e ulufale i le tupe fesiitaiga ma le pusa o loʻo i totonu o le WebMoney polokalama mo le faʻaitiʻitia o tupe.
  5. Le isi, e tatau ona e faʻamaoti se atotupe i Qiwi.
  6. Laasaga mulimuli i luga o lenei itulau o le ulufale lea i au faamatalaga patino ma kiliki le ki. "Fetufaai".
  7. A maeʻa ona e agai atu i se itulau fou, e te manaʻomia le siakiina o faʻamatalaga uma e ulufale mai ma le aofaʻi mo le fefaʻasoaʻiga, tusi le maliega ma tulafono ma kiliki le ki "Fausia se talosaga".
  8. I le manuia o le foafoaga, e tatau ona faagasolo le talosaga i totonu o ni nai itula ma o le a faʻatupeina tupe i le QIWI.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona toese tupe mai le Qiwi Wallet

O le tele o tagata faʻaaoga o le a malilie o le faʻaliliuina atu o tupe mai WebMoney e oʻo atu i Kiwi e le o se mea faigofie tele, talu ai e ono tulaʻi mai faafitauli ma faigata faʻapitoa. Afai a maeʻa ona faitau le tusiga o loʻo i ai ni fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga.