E le iloa e le vaʻaia le Initaneti. Le mea e fai

O le polokalame o le VLSI e faʻapipiʻi ai faʻalapotopotoga tumaoti, kamupanī, faiga pisinisi ma faʻamaumauga. O lenei mea e mafai ai ona tuʻuina atu ripoti i ofisa o le malo i luga o le Initaneti, saunia mea uma i luga o le upega tafaʻilagi poʻo auala faʻapitoa. E ui lava o le tele o tagata e mananao e galulue i luga o le initaneti, e lauiloa pea le polokalama. I lalo o le a matou tusia i lalo le faagasologa atoa o le faʻatulagaina e pei ona faʻamatalaina.

Faʻatonu le polokalame SBIS i luga o le komepiuta

SBIS galue i ni lomiga se lua - i le lotoifale ma le initaneti i luga o le saite. O le faʻalapotopotoga i le lotoifale o le a sili atu ona faigofie i nisi o galuega e maua e aunoa ma se initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, matamata i faʻamatalaga patino poʻo faʻamatalaga a le kamupani. O le mea lea, o nisi tagata e filifilia e filifili. Aʻo leʻi faʻaaogaina le polokalama e tatau ona sii mai ma faʻaoga.

Laasaga 1: Download

I totonu o lenei polokalama, o loʻo i ai le tele o lomiga o loʻo i ai nei e fetaui mo matata eseese ma sini, ae o faagasologa uma e faia i le auala lava e tasi. Muamua, ave le VLSI i le komepiuta. E faia lenei mea i ni laasaga se tolu:

Alu e sau le itulau VLSI

  1. I lalo o le fesoʻotaʻiga i luga poʻo e ala i soʻo se suʻesuʻega talafeagai, alu i le itulau download download software.
  2. Filifili le potopotoga tatau ma luma o le kiliki i luga "Full Version".
  3. Faatali mo le faʻapipiʻi e download, ona tatala lea.

Laasaga 2: Faʻatulagaga

Matou te liliu nei i le faʻatulagaga o le faʻatulagaga. Po o le a lava le lomiga poʻo le fausiaina, e faia mea uma i se mamanu se tasi:

  1. A maeʻa le faʻatupeina o le faʻapipiʻi, e mafai ona e faamasani ia te oe lava i mea pito i maualalo ina ia mautinoa o le a aoga lelei le talosaga ma se PC. Ona kiliki ai lea "Lisi".
  2. Faitau faʻamatalaga o le maliega laisene ma siitia atu i le isi faʻamalama.
  3. Filifili soʻo se nofoaga talafeagai e faʻapipiʻi ai le VLSI.
  4. Siaki pe tatau ona e faia se alava i luga o le komepiuta ma faapipii se avetaavale.
  5. Faatali seia maeʻa le faʻatulagaga. I le taimi, aua le tape le komepiuta.
  6. O lenei e mafai ona e tamoe i le polokalama.

Laasaga 3: Faʻatasiga Muamua

O faʻavae uma lava e mafai ona faia pe a uma ona e malamalama i le mataupu faavae o le galue i le VLSI, ae o le mea muamua e fautuaina e fai mea nei:

  1. I le taimi o le taamilosaga muamua, o le a faʻasino igoa o laulau ma o le a faʻaopoopoina faʻasolosolo, o lea e tatau ai ona faʻatali mo sina taimi.
  2. I le isi itu, ia faʻatumu avanoa e manaʻomia i le faila o le tagata fai lafoga. Afai e te le manaʻomia i le taimi nei, ia na ona tapuni le faamalama.
  3. O loʻo i ai se nofoaga faigaluega i ou luma, e mafai ona e amata faʻaaoga VLSI.
  4. E faʻamalosia tagata fou e faʻafesoʻotaʻi le lisi. "Fesoasoani"ia faamasani i faatonuga i auala e fegalegaleai ai ma le polokalama.

Faʻapipiʻi le polokalame VLSI faʻamatalaga

Afai o oe o loʻo faʻaaogaina le polokalama masini komepiuta e fesiligia, matou te fautuaina le siakiina taimi mo faʻamatalaga, pe afai e te le mauaina faʻamatalaga talafeagai mai le atinaʻe. O le faʻaaogaina o faila fou e talafeagai e faʻafaigofie ai faafitauli laiti poʻo le faʻagaoioia o galuega faaopoopo. O le faʻatulagaina o le faʻamatalaga e pei ona taua i lalo:

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le laasaga muamua i le vaega i luga o le faʻapipiʻiina o le VLSI.
  2. Filifili le faʻasalalauga e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta ma sau i luga le faʻamatalaga mo ia. A maeʻa le faagasologa, tatala le faila faila.
  3. I totonu, vave ona kiliki "Lisi".
  4. Filifili le nofoaga e teu ai faila i le mea ua faʻaogaina ai le SBIS.
  5. Faatali seia maeʻa le faʻafouina i lau komepiuta.

O lenei e mafai ona e tamoe i le masini komepiuta, faatali mo le faasino igoa o laulau ma agai i luga i galuega lelei ma le lomiga fou.

O le faʻaleleia o le VLSI o se faiga faigofie. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faia mea uma i ni nai sekone, o le tele o le taimi e na o le faatalitali mo le siiina ma le unpacking files. Mulimuli i faatonuga o loʻo i luga ma o le ae mautinoa lava manuia.

Vaʻai foi: Faʻafeiloaʻi SBiS i se isi komepiuta