Open CSV format

Faʻafitauli i le faʻaaogaina o le pueata, i le tele o tulaga, tulaʻi mai le feteenaiga o le masini ma le komepiuta komepiuta. O lau 'upega tafaʻilagi e mafai ona le atoatoa i le masini masini pe suia i le isi mea i totonu o lenei polokalama poʻo le polokalama lea e te faʻaaoga ai. Afai e te mautinoa o loʻo faʻatulagaina mea uma pe a tatau ai, ona e taumafai lea e siaki lau webcam e faʻaaoga ai auaunaga faʻapitoa i le initaneti. I le mataupu pe afai e le fesoasoani metotia na tuʻuina i totonu o le tusitusiga, o le ae manaomia le suʻeina o le faʻafitauli i totonu o masini o le masini poʻo ona avetaavale.

Faʻataʻitaʻiga o le siakiina o le initaneti

O loʻo i ai se numera tele o 'upega tafaʻilagi e maua ai le avanoa e siaki ai le' upega tafaʻilagi mai le vaega faʻapitoa. Faʻafetai i nei 'upega tafaʻilagi, e te le tau faaaluina le taimi e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapitoa. Lalo o auala na o metotia faʻamaonia ua maua ai le faʻatuatuaina o le tele o tagata faʻaoga fesoʻotaʻiga.

Ina ia galulue saʻo i nofoaga ua taʻua, matou te fautuaina le faʻapipiʻiina o le lomiga fou o le Adobe Flash Player.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le Adobe Flash Player

Metotia 1: Webcam & Mic Test

O se tasi o auaunaga aupito sili ma faigofie mo le siakiina o se webcam ma lana masini faaleotele leo i luga o le initaneti. Faʻavae faigofie faigofie o le 'upega tafaʻilagi ma se tapulaa o faʻamau - mea uma ina ia mafai ai ona faʻaoga le' upega tafaʻilagi na maua ai le mea e manaʻomia.

Alu i le Webcam & Mic Test service

  1. A maeʻa ona e alu i le saite, kiliki le ki autu i le ogatotonu o le faamalama "Siaki le webcam".
  2. Matou te faatagaina le auaunaga e faʻaaoga le webcam i le taimi na faʻaaoga ai, e fai ai lenei, kiliki "Faataga" i le faamalama e aliali mai.
  3. Afai, pe a uma ona faʻatagaina e faʻaoga le masini, se ata mai se webcam e aliali mai, ona galue lea. O lenei faamalama foliga faapenei:
  4. Nai lo o se lanu uliuli, e tatau ona i ai se ata mai lau webcam.

Metotia 2: Webcamtest

Se auaunaga faigofie e siaki ai le faatinoga o se webcam ma masini faaleotele leo. E mafai ai e oe ona siaki uma vitio ma leo mai lau masini. E le gata i lea, o le Suʻega Webcam ao faʻaalia le ata mai le Webcam i le pito i luga o le itu tauagavale o le faamalama o le numera o laina i le lua i le taimi e taʻalo ai le vitio.

Alu i le auaunaga Webcamtest

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi latalata ane i le tusiga "Kiliki ina ia mafai ai e le Adobe Flash Player ona faʻapipiʻi kiliki i soo se mea i luga o le faamalama.
  2. O le a talosagaina oe mo le faʻatagaga e faʻaaoga ai le Flash Player plugin. Faʻasaga lenei taga i le ki "Faataga" i le faamalama e aliali i le pito i luga tauagavale.
  3. Ona tuʻuina atu lea e le saite le faʻatagaga e faʻaaoga ai lau webcam. Kiliki le ki "Faataga" ia faaauau.
  4. Faʻamaonia lenei mea mo le Flash Player e ala i le kiliki o le ki o loʻo toe faʻaalia. "Faataga".
  5. Ma o le mea lea, pe a maua e le saite ma le tagata taalo le faatagaga mai ia oe e siaki le mea pueata, e tatau ona aliali mai se ata mai le masini ma le tau o laina i le sekone.

Metotia 3: Toolster

Toolman o se nofoaga mo le suʻeina e le gata o se webcam, ae faʻapea foi isi gaioiga aoga ma masini komepiuta. Ae ui i lea, e lelei foi lana pule i la tatou galuega. I le faʻamaoniga o taualumaga, o le a e iloa ai pe saʻo le leo vitio ma le masini komepiuta webcam.

Alu i le galuega Toolwork

  1. E tutusa ma le metotia muamua, kiliki i luga o le faamalama i le ogatotonu o le mata e amata faaaoga le Flash Player.
  2. I totonu o le faamalama e aliali mai, tuu le site taʻavale Flash Player - kiliki "Faataga".
  3. O le saite e talosagaina le faʻatagaga e faʻaaoga le mea pueata, faʻatagaina ma le fesoasoani a le 'aufaʻatasi talafeagai.
  4. Matou te faia le mea lava lea e tasi ma le Flash Player, ma matou faʻatagaina e faʻaaogaina.
  5. O le faamalama o le a faʻaalia ma se ata e aveesea mai le webcam. Afai ei ai ni ata vitio ma leo, o le a faʻaalia i lalo. "O lau webcam faigaluega lelei!", ma lata ane i laina "Vitio" ma "Leo" kolisi o le a suia i siaki lanu meamata.

Metotia 4: Suʻega i le Initaneti i le Initaneti

O le 'upega tafaʻilagi e masani lava ona siakiina le siakiina o le masini masini o lau komepiuta, ae o loʻo i ai se galuega faʻamalositino i totonu o le webcam. I le taimi lava lena, na te le talosagaina se faatagaga e faʻaaoga ai le Adobe Flash Player plugin, ae vave amata i se auʻiliʻiliga o le faagaoioiga o le webcam.

Alu i le Online Online Test Test

  1. I le taimi lava e te alu ai i le 'upega tafaʻilagi, e foliga mai se faamalama e talosaga mo se faʻatagaga e faʻaoga ai le webcam. Faʻamalo i le kiliki i luga o le ala talafeagai.
  2. O se tamai faamalama o le a faaalia i le pito i lalo taumatau ma le ata na aumai mai le mea pueata. Afai e leai, ona le saʻo lea o le masini. O le taua i le faamalama ma le ata o loo faaalia ai le numera tonu o fua i le taimi atofaina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata e faʻaoga ai auaunaga i le initaneti mo le siakiina o se webcam. O le tele o faʻafanua o loʻo faʻaalia ai nisi faʻamatalaga, e faaopoopo i le faʻaalia o ata mai le masini. Afai o loʻo e feagai ma le faʻafitauli o le leai o se faʻamaoniga o le vitio, o lona uiga o loʻo e iai ni faʻafitauli i meafaigaluega o le webcam poʻo ni avetaavale faʻaleleia.