Faʻafou le Adobe Flash Player plugin i le Opera browser

Tomai e tolu lomiga o le lolomiina o le mauaina atili ma sili atu ona lauiloa. E oʻo lava i se tagata masani e mafai ona faʻatau nei se masini lomitusi 3D mo ia lava, faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa ma amata ona faatino galuega lolomi. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu ai ia CraftWare, le polokalama faakomepiuta mo le faia o galuega sauniuni i se ata 3D.

Faʻasologa o Meafaigaluega

Na fausia patino e CraftWare atinaʻe se faʻamatalaga o galuega taʻitasi, lea o le a faʻatagaina ai tagata e leai ni poto masani poʻo ni tagata fou e vave faʻaaogaina uma vaega o le polokalama. Ole meafaigaluega e le gata ina taʻuina atu ia oe e uiga i le faamoemoega o le meafaigaluega, ae ia faailoa mai ai foi vevela autu mo le faia o nisi o mea e fai. O le faʻaaogaina o faʻapotopotoga o le a fesoasoani faʻavave ma sili atu le toʻa e galue i le polokalama.

Galue ma mea faitino

Ae e te leʻi amataina i totonu o soʻo se polokalama, e tatau ona e siiina le numera manaʻomia o faʻataʻitaʻiga. I CraftWare o loʻo i ai se laulau atoa ma mea faigaluega mo le puleaina o mea faitino. Faʻaaogaina, e mafai, e fai ma faʻataʻitaʻiga, faʻagasolo le ata, sui lona fua, faʻaopoopo se vaega, sui le nofoaga i luga o axes pe faʻafeiloaʻi ma le laulau. O loʻo avanoa le polokalama e faʻaopopo se numera e le faʻaumatia o mea faitino i se tasi o poloketi, o le tulaga autu e na ona latou fetaui i luga ole laulau aʻo lolomi.

Galue ma galuega faatino

I le itu tauagavale i le faamalama autu e mafai ona e vaʻai i se isi laulau. O meafaigaluega uma ma galuega mo le faʻatinoga o galuega. O le polokalama e faʻatagaina oe e teu ai galuega e leʻi maeʻa i lona tulaga faapitoa CWPRJ. O ia galuega faatino e mafai ona tatalaina i se taimi mulimuli ane, o tulaga uma ma le nofoaga o faʻatusa o le a faʻaolaina.

Lisi lolomi

E masani lava, o le masini faʻapipiʻi masini e fausia i totonu o slicers, poʻo se faamalama faapitoa e faʻaalia muamua aʻo leʻi faʻavaeina le faʻaogaina o le lomitusi, laulau, faʻapipiʻi, ma mea e faʻaaoga. O le mea e leaga ai, o loʻo misi i CraftWare, ma o tulaga uma e tatau ona faia e ala i le faasologa saʻo i le lima. E i ai na o se mea e lolomiina, lolomiina ma faʻamaopoopo polokalama.

Faʻasino le lanu o meataitasi

O nisi o elemene i le CraftWare ua faʻaalia i la latou lanu, lea e mafai ai ona e mataʻituina le tulaga o le gaioiga poʻo le sailia o faʻamatalaga e uiga i se galuega patino. I le lisi "Faʻatonu" e maua e le tagata faʻapipiʻi e le gata ina ia faamasani ia te ia lava i lanu uma, e mafai foi e ia ona sui ia lava, ave ni paleti fou pe suia na o ni vaega patino.

Faʻasaga ma puleaina togitogi

Ua maeʻa ona faʻamatalaina i luga le faʻatinoga o faʻamalosi, o loʻo maua ai faʻamatalaga aoga e uiga i sisivaʻi i taimi taʻitasi, ae mamao mai le lisi atoa o faʻalapotopotoga avanoa o loʻo aliali mai. Faʻasino i le lisi o mea e fai ma faʻamatalaga auʻiliʻili ma, pe a tatau ai, sui le vevela o ki.

Tipiina ata

O le vaega autu o galuega a CraftWare o le faia lea o le seleseleina o le ata ua filifilia mo le toe galulue faatasi. O le tele o taimi, e tatau ona i ai se liua pe afai e auina atu le mamanu e lolomi i luga o se lomitusi 3D, ma o le mea lea e manaʻomia ai se liua i le G-code. I lenei polokalame, e lua tulaga mo le sisiina. Muamua o loʻo tuʻuina atu i se faʻataʻitaʻiga faigofie. O iinei e filifili ai e le tagata naʻo le tulaga lelei o le lolomiga ma meafaitino. O ia laina e le o taimi uma e lava ma e manaʻomia ai le faʻatulagaga faaopoopo.

I le auiliiliga auiliiliga, ua tatalaina ai se numera tele o faatulagaga, lea o le a avea ai le lomitusi i le lumanai ma saʻo ma lelei pe a mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e filifilia le iuga o le faʻasalaga, vevela, fetuunai puipui ma le mea e faamuamua o le tafe. A maeʻa ona faʻaaoga uma manipili, e tumau pea le na o le amataina o le gaioiga.

Lagolago lagolago

I totonu o CraftWare o loʻo i ai se faamalama faapitoa ma le lagolago. I totonu, o le tagata faʻaaoga e faia ituaiga eseese o manipulations aʻo le i oti. O uiga o lenei galuega faʻatulagaina, ou te manaʻo e matauina le faʻapipiʻiina o le lagolagosua ma le tuʻuina atu o le fausaga o fausaga.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Gagana faʻaferetania Rusia;
  • Lagolagosua lagolago i totonu;
  • Faatapulaʻaina tulaga o le oti;
  • Sosaiete galulue lelei o pulega faʻaletausaga;
  • Le i ai o faʻaaliga.

Faʻafitauli

  • Leai se faatulagaga faasinisi;
  • E le o tamoʻe i luga o nisi o komepiuta vaivai;
  • E le mafai ona filifili le masini komepiuta.

I lenei tusiga, matou te tilotilo i se polokalame mo le tipiina o ata 3D CraftWare. O loʻo i ai se tele o meafaigaluega ma galuega e fausia-ina ia mafai ai e oe vave ona saunia se mea mo le lolomiina i se lolomi. E le gata i lea, o lenei polokalama e talafeagai ma e leai se poto masani ona o le iai o fautuaga aoga.

Tikiake CraftWare Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

KISSlicer Sui-Tagata talimalo 3 polokalame komepiuta Cura

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CraftWare o se polokalama faʻapipiʻi faigofie ma faigofie mo faʻatusa ata 3. E lelei atoatoa ona faia i lana galuega, e mafai ai ona e faia le tulaga sili ona lelei ma saunia sauniuniga talafeagai mo le lolomi mulimuli ane i le lomitusi.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CraftUnique
Tau: Faʻatau
Toa: 41 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.18.1